Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλαξε η νομοθεσια απο1/3/2018 . Δεν απαιτειται η υπεθυνη δηλωση εγκαταστατη για να περασουμε ΚΤΕΟ αλλα η αρχικη βεβαιωση οταν τοποθετηθηκε το υγραεριο  .Επισυναπτω σχετικο ΦΕΚ .

4856b-17.pdf

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σωστά , μπορέι να ζητηθεί και φωτοαντίγραφο απο το KTEO που έκανε το 1ο έλεγχο όταν περάστηκε το σύστημα υγραερίου

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα μην μας εδωσαν οι εγκαταστατες....Μονο στη Διευθυνση συγκοινωνιων προφανως προσκομισαν την βεβαιωση για να αλλαχτει η αδεια κυκλοφοριας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Σιγα μην μας εδωσαν οι εγκαταστατες....Μονο στη Διευθυνση συγκοινωνιων προφανως προσκομισαν την βεβαιωση για να αλλαχτει η αδεια κυκλοφοριας.

Εγω θα πάω στο υπουργείο για άλλη δουλειά και θα πάρω φωτοαντίγραφο απο το φάκελο του οχήματος

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα  πηρα την αρχικη βεβιαωση και για τα τρια αμαξια της οικογενειας ....Καλο θα ηταν να τη βρει οποιος δεν την εχει για να μην ταλαιπωρηθει . Υπαρχει τροπος αν ξερουμε το ΚΤΕΟ που εγινε η αρχικη βεβαιωση να επικοινωνησουν τα ΚΤΕΟ μεταξυ τους αλλα ειναι καθυστεριση .

Αλοιως μονο στην Διεθυνση συγκοινωνιων που ειναι ο φακελος του αυτοκινητου .

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πήγα και πέρασα ΚΤΕΟ το C1 της κόρης μου.

Τον άλλο μήνα περνάει και το δικό μου CRV με υγραεριο και αλλαγμένο εγκέφαλο από NIGS σε OMVL.

Η αρχικη βεβαίωση εγκαταστατη γράφει NIGS. 

Αν ήταν κάποιο με ίδια χαρακτηριστικά με το NIGS έστω και άλλη μάρκα δεν θα είχα πρόβλημα.

Παρόλα αυτά θα... βοηθήσουν αν και θα έπρεπε να έχει περάσει ΚΤΕΟ όταν αλλαχτηκε το kit και θα με περάσουν με την αρxικη βεβαίωση αλλά σε 4 χρόνια που θα αλλαχτεί και η δεξαμενή θα πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ εγκατάστασης.

Δεν θα χρειαστώ βεβαίωση καλής λειτουργίας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι με δική μας θέληση δεν πρέπει να ελέγχουμε το σύστημα.

Δημοσ.

το αστείο είναι ότι από πέρυσι είχε αρχίσει το mrKTEO να κάνει προσφορά με δικό του τεχνικό μέσα, πέρναγες ΚΤΕΟ παραβλέποντας το χαρτί που αναφέρετε παιδιά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα περασω ΚΤΕΟ τον επομενο μηνα χωρις Υπεθυθνη δηλωση καλης λειτουργιας εγκαταστατη αλλα μονο με την αρχικη βεβαιωση .

Κανονικα επειδη  αλλαξα εγκεφαλο επρεπε να ξαναπερασει απο τον εγκαταστατη ΚΤΕΟ το αμαξι μετα την αλλαγη αλλα...θα το παραβλεψουν.

Σε 2 χρονια ομως που λογω 10ετιας θα αλλαξω δεξαμενη πρεπει να ξαναπερασει απο τον εγκαταστατη ΚΤΕΟ το αμαξι .

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

δεν γνωρίζω που έγινε το πρώτο ΚΤΕΟ.

Ρώτησα τον εγκαταστάτη και μου είπε πως είναι υποχρέωση του ΚΤΕΟ να βρει την αρχική βεβαίωση.

Ισχύει?

Στο ΚΤΕΟ Ελλας μου ζήτησαν να τη βρω εγώ, αφού δε ξέρω σε ποιο ΚΤΕΟ έγινε.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, okourkoulos είπε

Ρώτησα τον εγκαταστάτη και μου είπε πως είναι υποχρέωση του ΚΤΕΟ να βρει την αρχική βεβαίωση.

Ισχύει?

Ρωτα το τμήμα συγκοινωνιών που άλλαξες την άδεια του αυτοκινήτου, του αδερφού μου δε χρειάστηκε τίποτα, το βρήκαν μέσω του τμημάτων συγκοινωνιων 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, okourkoulos είπε

Ισχύει?

Όταν εννοείς τον εγκαταστάτη μιλάμε για αυτόν που το έβαλε το υγραέριο έτσι?? Όχι κάποιον άλλον που απλώς κάνεις service π.χ εκεί?

Αυτός λοιπόν που το έβαλε δεν ξέρει που το πέρασε ΚΤΕΟ ώστε να πάρεις εσύ αντίγραφο? Αφού αυτός το πήγε!!  Υποχρέωση ενός ΚΤΕΟ δεν είναι σε καμία περίπτωση να βρει καμία βεβαίωση. Απλώς προς εξυπηρέτηση πελατών αναλαμβάνει μέσω fax ή email να πάρει αντίγραφο από εκεί που πέρασε ΚΤΕΟ κατά την εγκατάσταση. Αν δεν ξέρει πως θα ψάξει??

• Like 1
Δημοσ.

Ο εγκαταστάτης δε γνωρίζει που πέρσαε το πρώτο ΚΤΕΟ το αμάξι.

Ο φάκελος του ΙΧ βρίσκεται στο υπουργείο.

Τώρα διαβάζω το ΦΕΚ

2 ώρες πριν, terry308 είπε

Ρωτα το τμήμα συγκοινωνιών που άλλαξες την άδεια του αυτοκινήτου, του αδερφού μου δε χρειάστηκε τίποτα, το βρήκαν μέσω του τμημάτων συγκοινωνιων 

Ποιοί το βρήκαν?

Οι του ΚΤΕΟ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, okourkoulos είπε

Καλος εγκταστατης ειναι αυτος....Αυτος ειναι υποχρεωμενος να το περασει και δεν ξερει που το πηγε ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, okourkoulos είπε

Τώρα διαβάζω το ΦΕΚ

Ποιοί το βρήκαν?

Οι του ΚΤΕΟ??

Ναι οι του ΚΤΕΟ 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, okourkoulos είπε

Τώρα διαβάζω το ΦΕΚ

Ποιοί το βρήκαν?

Οι του ΚΤΕΟ??

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος μαλλον.

Δεν ψαχνεις το που πέρασε πρώτο ΚΤΕΟ το αμάξι γενικά, αλλά το που περασε ΚΤΕΟ το αμάξι μόλις μπήκε το υγραέριο!!

Αυτό το έκανε ο εγκατάστασης του υγραερίου και σίγουρα ξέρει και πρέπει να σου πει!

Επεξ/σία από Alxnks
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...