Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να ανακτήσουμε τα στοιχεία ενός pop email λογαριασμού που είναι αποθηκευμένο στο outlook? Στον υπολογιστή ενός φίλου μου κάηκε η μητρική, έχω ανακτήσει το αρχείο pst και παρότι το έκανα import σε καινούργιο pc, αυτό δεν μου μετέφερε το λογαριασμό email. To Mailpassview δυστυχώς δεν κάνει γιατί δεν μπορώ να το τρέξω εκεί που ήταν εγκατεστημένο. Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε? (Δεν με ενδιαφέρουν τα μυνήματα γιατί έχουν ανακτηθεί, ο κωδικός του email που είναι αποθηκευμένος εκεί μας λείπει γιατί δεν τον θυμάται)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γιατί δεν επικοινωνείτε με τον πάροχο για την ανάκτηση των στοιχείων; Πάντως νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά του κωδικού από το outlook, μόνο τον λογαριασμό χωρίς τον κωδικό.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, micos000 είπε

Γιατί δεν επικοινωνείτε με τον πάροχο για την ανάκτηση των στοιχείων; Πάντως νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά του κωδικού από το outlook, μόνο τον λογαριασμό χωρίς τον κωδικό.

Αυτό έκανα τελικά φίλε μου και ησύχασα. ήταν εύκολο όμως γιατή ήταν ΟΤΕ και το έλυσα αμέσως. αν είναι άλλος πάροχος, η account του εξωτερικού. κάποιοσ τρόπος θα υπάρχει δεν μπορεί. το mailpassview τα δείχνει όλα φόρα παρτίδα αρκεί να το τρέξεις στον υπολογιστή που είναι εγκατεστημένα τα mail accounts στο Outlook, δεν σου ανοίγει το αρχείο απο μόνο του. Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να ανοίγει το pst ή το DAT ή το  ΝΚ2 αρχείο να μπορεί να ανακτήσει τον κωδικό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alcohol είπε

Αυτό έκανα τελικά φίλε μου και ησύχασα. ήταν εύκολο όμως γιατή ήταν ΟΤΕ και το έλυσα αμέσως. αν είναι άλλος πάροχος, η account του εξωτερικού. κάποιοσ τρόπος θα υπάρχει δεν μπορεί. το mailpassview τα δείχνει όλα φόρα παρτίδα αρκεί να το τρέξεις στον υπολογιστή που είναι εγκατεστημένα τα mail accounts στο Outlook, δεν σου ανοίγει το αρχείο απο μόνο του. Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να ανοίγει το pst ή το DAT ή το  ΝΚ2 αρχείο να μπορεί να ανακτήσει τον κωδικό?

Ο κωδικός απο τα outlook είναι στην registry και όχι στο .pst dat κλπ.Αν θες εσύ τώρα να ανοίξεις το pst να το δεις πατα στο google pst viewer θα βρεις απειρα πραγματα αλλα κωδικό δεν έχει εκει πάνω .

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla
Δημοσ.

Αν ο κωδικός είναι στη registry θα πρέπει να κάνεις hive την registry του προβληματικού μηχανήματος αφού συνδέσεις τον δίσκο σε άλλο μηχάνημα που λειτουργεί.

Δημοσ.

Για ρίξε μια ματιά εκει που βρήκες το mailpass, έχει και ένα pst recovery, βέβαια το μονο μειον που έχει είναι οτι συνεργάζεται μονο με MS Outlook 97, Outlook 2000, Outlook XP, Outlook 2003, and Outlook 2007.

Δημοσ.
Στις 3/7/2018 στις 10:19 ΠΜ, alcohol είπε

Καλησπέρα,

γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να ανακτήσουμε τα στοιχεία ενός pop email λογαριασμού που είναι αποθηκευμένο στο outlook? Στον υπολογιστή ενός φίλου μου κάηκε η μητρική, έχω ανακτήσει το αρχείο pst και παρότι το έκανα import σε καινούργιο pc, αυτό δεν μου μετέφερε το λογαριασμό email. To Mailpassview δυστυχώς δεν κάνει γιατί δεν μπορώ να το τρέξω εκεί που ήταν εγκατεστημένο. Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε? (Δεν με ενδιαφέρουν τα μυνήματα γιατί έχουν ανακτηθεί, ο κωδικός του email που είναι αποθηκευμένος εκεί μας λείπει γιατί δεν τον θυμάται)

Ευχαριστώ

Αν τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα λέτε τότε δε μένει παρά να μας πεις τι Windows είχε ο υπολογιστής που κάηκε η μητρική.

*θα μου επιτρέψετε να έχω τις δικές μου ανησυχίες όσον αφορά ότι ο χρήστης "ξέχασε" τον κωδικό πρόσβασης.

ΜΦΧ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kormos είπε

*θα μου επιτρέψετε να έχω τις δικές μου ανησυχίες όσον αφορά ότι ο χρήστης "ξέχασε" τον κωδικό πρόσβασης.

Μην το λες αυτό.

Είναι πολλοί που ξεχνάνε τον κωδικό στους pop3 λογαριασμούς των παρόχων γιατί συνήθως τον βάζει κάποιος άλλος και δεν ασχολούνται ξανά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μην το λες αυτό.

Είναι πολλοί που ξεχνάνε τον κωδικό στους pop3 λογαριασμούς των παρόχων γιατί συνήθως τον βάζει κάποιος άλλος και δεν ασχολούνται ξανά.

Έχω δει πάρα πολλά οπότε γι αυτό έκανα αναφορά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...