FromDusk_TillDawn Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Καποτε μαζευαμε μηνιατικα μασουρια για αυτοκινητο,τωρα και για κινητο.Λεφτα υπαρχουν.
Manos-Sx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 32 minutes ago, dali13gr said: Not gonna happen. Έχει δικά της SoC, χαζή είναι να βάλει Snapdragon; Η Samsung έχει πολύ καλύτερα chipset από την Huawei, αλλά χρησιμοποιούν και Qualcomm....
dali13gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Η Samsung είναι και κατασκευάστρια για την Qualcomm και έχουν άλλες συμφωνίες. Πάντα τα in-house SoCs είναι προς το συμφέρον της εκάστοτε εταιρείας δίνοντας μεγαλύτερο έλεγχο στο hardware και στα updates.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Τωρα που η συγκεκριμένη κινεζική εταιρία ανεβάζει στα ύψη την τιομολογιακή της πολιτική τι έχετε να πείτε ε; Δεν σας κάνει ούτε αυτή ε; Πάμε για άλλες που με 200 ευρώ κάνουν ότι και το Galaxy S9 ή το iPhone X;
Manos-Sx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 12 hours ago, dali13gr said: Η Samsung είναι και κατασκευάστρια για την Qualcomm και έχουν άλλες συμφωνίες. Πάντα τα in-house SoCs είναι προς το συμφέρον της εκάστοτε εταιρείας δίνοντας μεγαλύτερο έλεγχο στο hardware και στα updates. Το θέμα είναι να κοιτάμε εμείς το δικό μας συμφέρον σαν καταναλωτές όχι να δικαιολογούμε τις εταιρείες... Το Huawei Nova γιατί φοράει SD625; Μια χαρά και τότε υπήρχαν οι Kirin
cabdik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 εγω απορω παντως, που ψαχνουν ορισμενοι για καλη καμερα σε κινητο, και σκανε 1000ευρα..!! εγω θα προτεινα σε οσους αρεσει πραγματικα η φωτογραφια, να παρουν ενα κινητακι midrange, και μια καλη φωτογραφικη μηχανη. ΜΗΝ περιμενετε να βρειτε κινητο ισαξιο με μια καλη μηχανη.
Abudi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, cabdik είπε εγω απορω παντως, που ψαχνουν ορισμενοι για καλη καμερα σε κινητο, και σκανε 1000ευρα..!! εγω θα προτεινα σε οσους αρεσει πραγματικα η φωτογραφια, να παρουν ενα κινητακι midrange, και μια καλη φωτογραφικη μηχανη. ΜΗΝ περιμενετε να βρειτε κινητο ισαξιο με μια καλη μηχανη. Η καλύτερη φωτογραφία, είναι αυτή που όντως βγάζεις, όχι αυτή που θεωρητικά θα έβγαζες αν. Συγκρίνουμε τις κάμερες για τη χρήση που κάνει ο κόσμος. Προφανώς όποιος θέλει να ασχοληθεί με τη φωτογραφία, δίνει 1000-1500 ευρώ και κάνει 3 λεπτά για να πατήσει το κλικ. Και προφανώς δεν τίθεται σύγκριση ακόμη και με το καλύτερο smartphone. Αλλά όταν μιλάμε κάτι που χωράει στην τσέπη σου, είναι all-in-one και σου δίνει τη δυνατότητα να απαθανατίσεις μια στιγμή, η σύγκριση με ακριβές, ογκώδεις και βαριές (ακόμη και οι mirrorless, συγκρινόμενες με τηλέφωνο) είναι άτοπη κατά τη γνώμη μου 2
PCharon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει τί ακριβώς προσφέρει η τριπλή κάμερα στη πράξη; Κάνουν σύνθεση εικόνας με λογισμικό σε χαμηλό φωτισμό, τί κάνουν; Θα χρησιμοποιεί πχ τη μία «καλή» κάμερα για ημέρα και τις άλλες δύο για σκοτάδι, τί ακριβώς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα