Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα διέρρευσαν μία, δύο εικόνες, από διαφημιστικό υλικό που σχετίζεται με τη προώθηση της νέας P-series της Huawei, που αποκαλύπτουν τη διάταξη της τριπλής κάμερας στα νέα μοντέλα της, όπως στο Huawei P20.

Σε παλαιότερες φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει υπήρχε dual-camera setup οπότε ενδέχεται στη συγκεκριμένη περίπτωση οι εικόνες να αφορούν στο P20 Pro, το οποίο να ενδέχεται να είναι και το μοναδικό που διαθέτει τρεις κάμερες. Όπως μπορείτε να δείτε, η τρίτη κάμερα βρίσκεται σε ξεχωριστό σημείο από τις άλλες δύο, ενώ δεν απουσιάζει το dual-LED flash όπως και το LEICA-branding.

Κάτι ακόμα που είναι φανερό από τις εικόνες είναι η ύπαρξη του “notch”, που φαίνεται να υιοθετείται από πολλές συσκευές Android. Πολύ πιθανό επίσης να υποστηρίζεται Face Unlock.

5a9f9e0c10b17_P20Pro1.jpg.e2ed1685875ad7f8170952b7981e488d.jpg

Όσον αφορά στις τιμές, διέρρευσε ότι το μοντέλο Huawei P20 θα στοιχίζει €679,xx, το higher-end Huawei P20 Pro θα στοιχίζει €899,xx ενώ το Huawei P20 Lite θα στοιχίζει €369,xx.

GSMArena

Telefoonabonnement

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αντε και σε 10πλη καμερα, να γινει το κινητο σουρωτηρι απο τις τρυπες.....!!!!!!      ρε δεν ειμαστε καλα.   ωρες ωρες η κατασταση ξεφευγει...... δεν παιζομαστε ως ανθρωποι.....!!    

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Πάει και αυτή... κάποιο σχέδιο έχουν συνεννοηθεί οι κατασκευαστές είναι σίγουρο... για αυτό και οι ψηλές τιμές... η απλά δοκιμάζουν την αγορά.

Έχει τρελή ροή πάντως ο κόσμος των κινητών... έχουν πολύ πλάκα.. τουλάχιστον η χαβάη προσφέρει και κάτι πρωτοποριακό.. πάλι καλά...

για να το δούμε λοιπόν και αυτό...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Kirin 659 πάλι στο Lite ρε Huawei; Βάλε κάτιτις καλύτερο να το τσιμπήσουμε.

Εγω πηρα το Mate 8 3/32 dual με τον Kirin 950 γιατι ηθελα 800αρα και μεγαλη οθονη αλλα και αυτη μικρη μου φαινεται.

Δεν μπορεσα να βρω καπου αντιστοιχια  των Kirin με τους SD και του Mediatek

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω πηρα το Mate 8 3/32 dual με τον Kirin 950 γιατι ηθελα 800αρα και μεγαλη οθονη αλλα και αυτη μικρη μου φαινεται.

Δεν μπορεσα να βρω καπου αντιστοιχια  των Kirin με τους SD και του Mediatek

Δεν είναι κακό σαν CPU, σαν GPU είναι μέτριο με την Mali-T830 MP2.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Δεν είναι κακό σαν CPU, σαν GPU είναι μέτριο με την Mali-T830 MP2.

830 εχει ο 659? γιατι ο 950 εχει τον 880

Δημοσ.

Οι κάμερες πάνε να προλάβουν τους πυρήνες των επεξεργαστών. Άντε και 8κάμερο με 8πύρηνο και όποιος δεις τις διαφορές στη φωτογραφία να μας τις δείξει να εντυπωσιαστούμε. Μας έχει κουράσει αυτός ο αγώνας δρόμου, οθονών, καμερών και επεξεργαστών. Έχουν κάτι άλλο να δείξουν ή θα φορτώνουν με βλακείες τα νέα μοντέλα?

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...