Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα αγορασα απο ενα απαραδεκτο μελος του Insomnia την συσκευη vodafone full σημα.Μολις την παρελαβα δεν μπορουσα να την ενεργοποιησω για τον απλο λογο οτι ειναι ενεργοποιημενη σε αλλον ανθρωπο.Βεβαια ο πωλητης ουτε που το ανεφερε αυτο. Πηρα λοιπον τηλεφωνο στην vodafone και του ειπα αν γινεται να καλεσουν τον ιδιοκτητη και να τον ρωτησουν εαν θελει να το απενεργοποιηση μιας και πλεον δεν κατεχει την συσκευη.Μου ειπαν δεν μπορουν απο μονοι τους να τον καλεσουν παρα πρεπει να βρω εγω τον ιδιοκτητη και να τους καλεσει ο ιδιος να τους το πει. Βεβαια ο πωλητης δεν ειναι ο ιδιοκτητης.Καμια ιδεα λοιπον; Υπαρχει καποιος τροπο να την ενεργοποιησω να τους πω κατι,οτιδηποτε;

Επεξ/σία από kogi4ever
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω κι εγώ το vodafone full σήμα από φίλο μου , και απλά χρειάστηκε να μπω στο site της vodafone , έκανα login στο λογαριασμό του και πρόσθεσα το νούμερό μου από την επιλογή Προσθήκη νέας Full σήμα συσκευής.Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσει ο ιδιοκτήτης τίποτα.Εσύ χρειάζεται να συνενοηθείς μαζί του να κάνει login και να σε προσθέσει.

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ.

Αυτός που σου έδωσε τη συσκευή για ποιο λόγο την έδωσε; Αν την χρησιμοποιούσε , σημαίνει οτι ξέρει και τον ιδιοκτήτη που αρχικά ενεργοποίησε τη συσκευή , άρα του ζητάς το τηλέφωνό του και επικοινωνείς μαζί του για να λυθεί το θέμα.

Εαν όμως αυτός που σου έδωσε τη συσκευή δεν μπόρεσε να τη χρησιμοποιήσει γι αυτό το λόγο , τότε την πάτησες και δυστυχώς αμφιβάλω εαν βγάλεις άκρη ακόμα και με τη vodafone.

Δημοσ.

Πουλαει πολλα πραγματα γενικα.Μου ειπε να του την γυρισω να μου δωσει τα χρηματα,αλλα να δοσω εγω τα μεταφορικα.Δηλαδη να χρεωθω εγω 6€ μεταφορικα για δικο του λαθους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...