Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λογισμικό με μέγεθος  9GB, το πρόβλημα που υπάρχει είναι πως το λογισμικό δεν είναι διαχωρισμένο από πριν έτσι ώστε να κάνω burn in το 1ο part στο ένα DVD και το 2ο part στο άλλο. 

Από την άλλη αν επιλέξω μόνος μου να το διαχωρίσω θα συμβεί σφάλμα κατά την διάρκεια της εγκατάστασης οπότε είναι ανούσιο να επιχειρήσω κάτι.

Υπάρχει κάποια λύση που θα μπορούσα να εξετάσω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια λύση

Αν ΔΕΝ εχεις το προγραμμα σε iso αλλα σε δισκάκι, κάνε το πρώτα iso, δηλαδη ολα τα περιεχομενα του dvd να γινουν ενα iso αρχειο. Αν το εχεις ήδη σε iso, πας απευθειας παρακατω

Κόβεις το iso σε 2-3 κομματια με κάποιο προγραμμα ή το συμμπιέζεις (με μηδενικη συμπιεση) με κοψιμο υποαρχειων. Π.χ. με rar, 7zip, winzip, κλπ

Καις τα 2-3 κομματια σε dvd.

Πας τώρα στον υπολογιστη στοχο (εκει που θες να βαλεις το προγραμμα), Αντιγραφεις τα κομμενα αρχεια σε ενα φακελο. Με το ιδιο προγραμμα που εκοψες, κανεις την ενωση, οποτε εχεις ενα iso. Κάνεις mount το iso οποτε ο υπλογιστης το βλεπει σαν εξωτερικό dvd. Κανεις εγκατάσταση.

Δευτερη λύση.

Αν ειναι κάτω απο 8,5GB και εχεις καταλληλο καταγραφικό, παρε ενα δισκακι dvdr DUAL layer και κάνε copy

Επεξ/σία από isay
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βασικά το πρόγραμμα είναι συμπιεσμένο σε winrar, αλλά δεν νομίζω να βοηθάει σε κάτι, μάλλον θέλει χρήση του poweriso για να το κάνω σε iso.

Δημοσ.

Δες τον τυπο αρχείου στις ιδιοτητες και πες μας. Υποψιαζομαι iso που ανοιγει με πολλα προγραμματα (μεταξύ και αυτων το winrar)

Δημοσ.

Ωραια. Αμα το ανοιξεις, μεσα ΤΙ εχει; Ενα αρχείο iso ή κατι αλλο;

Επισης για να μην κάνουμε chat το forum, ποιο ειναι το μεγεθος του αρχειου (toy zip) ;

Δημοσ.

Για να σου δουλέψει το πρόγραμμα θα πρέπει να το αποσυμπιέσεις πρώτα στον δίσκο, οπότε ή το βάζεις σε ένα φάκελο σε στικάκι ή αν θέλεις να το στείλεις σε άλλον το σπας σε κομμάτια π.χ. με το πρόγραμμα που λέει ο george και βάζεις μέσα και το πρόγραμμα για να το ενώσει ο παραλήπτης, ή το αποσυμπιέζεις πρώτα στον δίσκο και μετά με το winrar δημιουργείς νέο συμπιεζόμενο αλλά βάζεις γρήγορη συμπίεση (2) και επιλέγεις να κάνει split το αρχείο π.χ. στα 4,481 gb (3) που είναι ένα dvd. Αν θέλεις το κάνεις και αυτοαποσυμπιεζόμενο (4) ούτως ώστε να μην χρειάζεται το winrar για να αποσυμπιεστεί.

Στην υπογραφή μου έχω πλήρη οδηγό για το πως μπορείς να δημιουργήσεις ένα setup με το winrar, Εννοείται ότι η αποσυμπίεση θα αφήσει τα αρχεία στον υπολογιστή για να τρέξει κάποιος το setup ή μπορείς να το ορίσεις εσύ ποιο αρχείο να τρέξει μετά την αποσυμπίεση (δες στον οδηγό μου)

pdWRa1.jpg

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...