Προς το περιεχόμενο

iphone 4s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην ομαδα!!! 

ειμαι κατοχος δυο iphone 4s .το πρωτο το ειχα αγορασει με σπασμενη οθονη απο ενα φιλο πριν 3 χρονια

εβαλα μια οθονη απο ebay και το δουλευα κανονικοτατα .πριν κανα χρονο βρηκα στην ομαδα μας παλι ενα 4s σε πολυ καλη τιμη και το αγορασα 

λοιπον την περασμενη εβδομαδα επεσε το θανατικο!!! το πρωτο 4s ΞΑΦΝΙΚΑ ενω ημουν στο messanger ΚΛΕΙΔΩΣΕ !!και φυσικα απο οτι ξερω δεν παιρνει γιατρεια

ο φιλος μου δεν θυμαται apple ID και τα σχετικα και  το κερασακι στην τουρτα παω να αλλαξω την μπαταρια στο δευτερο 4s και σπαω τον κοννεκτορα της μπαταριας στην πλακετα .

υπαρχει καποιος απο εδω που να μπορει να το επισκευασει ?μενω αθηνα 

Σας ευχαριστω..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, duc900 είπε

καλησπερα στην ομαδα!!! 

ειμαι κατοχος δυο iphone 4s .το πρωτο το ειχα αγορασει με σπασμενη οθονη απο ενα φιλο πριν 3 χρονια

εβαλα μια οθονη απο ebay και το δουλευα κανονικοτατα .πριν κανα χρονο βρηκα στην ομαδα μας παλι ενα 4s σε πολυ καλη τιμη και το αγορασα 

λοιπον την περασμενη εβδομαδα επεσε το θανατικο!!! το πρωτο 4s ΞΑΦΝΙΚΑ ενω ημουν στο messanger ΚΛΕΙΔΩΣΕ !!και φυσικα απο οτι ξερω δεν παιρνει γιατρεια

ο φιλος μου δεν θυμαται apple ID και τα σχετικα και  το κερασακι στην τουρτα παω να αλλαξω την μπαταρια στο δευτερο 4s και σπαω τον κοννεκτορα της μπαταριας στην πλακετα .

υπαρχει καποιος απο εδω που να μπορει να το επισκευασει ?μενω αθηνα 

Σας ευχαριστω..

Αν ειναι αυτο που νομιζω,το σπασιμο του κονεκτορα ειναι κοινο στα 4s.

Αν  βιδωσεις τις 2 βιδες προσεκτικα μπορει να δουλεψει κανονικα.

Το apple id μπορει να γινει retrieve εαν υπαρχει δηλωμενο αλλο email ( εκτος απο το mail του apple id ) ή κινητο τηλεφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Σχεδόν σε ολα τα σέρβιςαδικα είναι κλασική επισκευή δεν είναι κάτι δύσκολο, το που είναι πάνω σε σένα μην κάνουμε διαφήμιση... το άλλο με το Apple id είναι κλασικό συγκεκριμένες λύσης υπάρχουν μόνο. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, simon2006 είπε

Σχεδόν σε ολα τα σέρβιςαδικα είναι κλασική επισκευή δεν είναι κάτι δύσκολο, το που είναι πάνω σε σένα μην κάνουμε διαφήμιση... το άλλο με το Apple id είναι κλασικό συγκεκριμένες λύσης υπάρχουν μόνο. 

Υπαρχουν λυσεις και για apple id,αλλα δεν τις αναφερουμε.

Προσωπικα εγω εχω ξεκλειδωμενο 5s που ειχαμε χασει τον κωδικο του id και το email ηταν της apple.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...