Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διάφορες έχουν τα μονόκλωνα καλώδια από τα κανονικά και για εξωτερική χρήση τι θα προτείνατε FTP S/FTP ή STP καλώδιο; Το οποίο θα βρέχεται και γενικώς θα έχει επαφή με ακραίες καιρικές συνθήκες Ελλάδας όχι κάποιας αλλαγή περιοχής! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν λες καρφώνονται; Εννοείς ότι χρειάζονται γείωση; Επίσης τα FTP και STP χρειάζονται διαφορετικές φυσες η κάνουν και οι απλές RJ45

Επεξ/σία από Pollux71
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Pollux71 είπε

Τι διάφορες έχουν τα μονόκλωνα καλώδια από τα κανονικά και για εξωτερική χρήση τι θα προτείνατε FTP S/FTP ή STP καλώδιο; Το οποίο θα βρέχεται και γενικώς θα έχει επαφή με ακραίες καιρικές συνθήκες Ελλάδας όχι κάποιας αλλαγή περιοχής! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Για εξωτερική χρήση εγώ έχω πάρει cat5e pet.Είναι το μαύρο.Το επέλεξα γιατί περνάει αναγκαστικά από την ταράτσα και βρέχεται και το βαράει ο ήλιος συνέχεια.Το έχω 5 χρόνια τώρα και δεν έχει το παραμικρό.

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ.

Δύσκολα θα μπει ακροδέκτης clips-άκι, γιατί είναι "χοντρά" τα συστραμμένα καλώδια. Θα πρέπει να βάλεις ως άκρη πρίζα - ή άκρη από patch panel.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο είναι αρκετά δύσκαμπτο ως καλώδιο αλλά με τα κατάλληλα εργαλεία θα το καταφέρω που θα πάει! Επίσης αν δε μπορώ να το τερματίσω νομίζω υπάρχουν ειδικές φυσες για τέτοιες περιπτώσεις!

Δημοσ.

Τελικά ήρθε το καλώδιο ναι μεν δύσκολα το χειρίζεσαι αλλά αξίζει το κόπο! Δε καταλαβαίνει τπτ!!!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά νά´στε καλά για τις συμβουλές σας!!!

Δημοσ.
On 8/3/2018 at 7:32 AM, Pollux71 said:

Έχεις δίκιο είναι αρκετά δύσκαμπτο ως καλώδιο αλλά με τα κατάλληλα εργαλεία θα το καταφέρω που θα πάει! Επίσης αν δε μπορώ να το τερματίσω νομίζω υπάρχουν ειδικές φυσες για τέτοιες περιπτώσεις!

Υπαρχουν κλιπακια rj45 που ειναι 2 κομματια οποτε πρωτα περνας τα καλωδια και μετα βαζεις το υπολοιπο κλιπ.

On 7/3/2018 at 4:47 PM, Pollux71 said:

Σε ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σου! Στο μεταξύ επέλεξα τελικά https://cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=83302 και πιστεύω πως θα κάνει αρκετά καλή δουλίτσα για το λόγο που θέλω!

μια χαρα καλωδιο.πολυ μια χαρα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...