Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλο μηνα.Ειχα αγορασει προ μηνων το sygic που ειχε βγει προσφορα για 17 ευρω αν δε κανω λαθος..Το προβλημα μου ειναι οτι εχω ερθει σε νησι για δουλεια και δε βρισκει τιποτα εδω,ουτε γνωστες τοποθεσιες..Εχει κανει ενημερωσεις χαρτη αλλα το προβλημα παραμενει.Η συσκευη ειναι android.Γνωριζει καποιος αν κανω κατι λαθος η αν τελικα θα πρεπει να ζητησω επιστροφη χρηματων?Ευχαριστω προκαταβολικα!

Επεξ/σία από nas91
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στίγμα σου βρίσκει κανονικά, θέλω να πω ο δέκτης GPS δουλεύει, κλειδώνει; Αν δεν είναι hardware το πρόβλημα ή αν έχεις δοκιμάσει άλλη εφαρμογή GPS και δουλεύει, δοκίμασε να δεις μήπως υπάρχει ενημέρωση του Sygic...αν για κάποιο λόγο δείχνει trial κι όχι paid που την έχεις...κάνε εκκαθάριση cache και data της εφαρμογής και στο φινάλε απεγκατάσταση-εγκατάσταση και βέβαια με το σκεπτικό ότι ξεκινάμε με το αυτονόητο ενεργοποιώντας το GPS στην συσκευή και κάνουμε και μια επανεκκίνηση μήπως έχει κολλήσει!!! 

Επεξ/σία από babis69
Δημοσ.
19 ώρες πριν, babis69 είπε

Στίγμα σου βρίσκει κανονικά, θέλω να πω ο δέκτης GPS δουλεύει, κλειδώνει; Αν δεν είναι hardware το πρόβλημα ή αν έχεις δοκιμάσει άλλη εφαρμογή GPS και δουλεύει, δοκίμασε να δεις μήπως υπάρχει ενημέρωση του Sygic...αν για κάποιο λόγο δείχνει trial κι όχι paid που την έχεις...κάνε εκκαθάριση cache και data της εφαρμογής και στο φινάλε απεγκατάσταση-εγκατάσταση και βέβαια με το σκεπτικό ότι ξεκινάμε με το αυτονόητο ενεργοποιώντας το GPS στην συσκευή και κάνουμε και μια επανεκκίνηση μήπως έχει κολλήσει!!! 

Θα δοκιμασω απεγκατασταση-εγκατασταση μαλλον.Το google maps δουλευει αψογα,αλλα χρειαζομαι προγραμμα offline,γι αυτο και αγορασα το συγκεκριμενο.Εστειλα mail και στην εταιρια και αναμενω απαντηση.Μου κανει μεγαλη εντυπωση παντως...Ευχαριστω για την απαντηση!Θα ενημερωσω για νεοτερα...

Δημοσ.

Επανερχομαι με νεοτερα της εταιριας,οτι οντως δεν υπαρχουν πολλες τοποθεσιες ΑΛΛΑ δεν ευθυνεται η sygic καθως περνει δεδομενα ετοιμα απο τη TomTom.

Επισης δεν υπαρχει περιπτωση επιστροφης χρηματων καθως η αγορα εγινε τελη του 2017.

Υστερα απο αυτο,εγω δε θα το προτεινα σε κανεναν.

Τα συμπερασματα δικα σας

Δημοσ.

Εγω εχω στο ενα τηλ, παλιο Sygic (του 14 σπασμενο). Οσες φορες εχει χρειαστει να με καθοδηγησει, τα καταφερε αριστα.

Μου εχει βρει ξενοδοχεια σε Ζακυνθο(φετος) και Καλαματα (περυσι το καλοκαιρι). Ηταν επειγουσες καταστασεις αυτες γιατι εφτασα αργα και στα 2 μερη.  Εκανα και λιγο ερευνα αγορας, οσο μου το επετρεπε ο χρονος τετοια ωρα που εφτασα. Κανενα παραπονο.

Στη δουλεια τους εχω κουφανει ολους με το ποσο γρηγορα κι αξιοπιστα βρισκω διευθυνσεις.

Στο καινουριο τηλ πληρωσα την αδεια χρησης 15 ευρω (τωρα την εβαλα). Νομιζω οτι τα αξιζει, συμφωνα με την εμπειρια μου στο 2014 Sygic.

Και 25 - 30 ευρω να μου ζηταγε η Sygic, θα την πληρωνα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HERE MAPS....  Ειναι Δωρεαν και με ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ, αλλωστε και το Navigon αυτους τους χαρτες εχει.

Επεξ/σία από Montezuma

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...