Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, 2MikronS είπε

σε ios πολυ καλο free που ειχα ηταν το waze. Ενα απο τα καλυτερα και αυτο και στο android.

Ωραίο το Waze αλλά θέλει data

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβαλα και δοκίμασα την εφαρμογη gps Magic Earth https://play.google.com/store/apps/details?id=com.generalmagic.magicearth&hl=en

(σπάω το κεφάλι μου να βρω που διάβασα την προτροπή, αλλά δε θυμάμαι ουτε το βρίσκω)

Παλιος χρήστης here maps (πλεον here we go) και παλιοτερα χρηστης του sygic και copilot. Κάθε ένα ειχε κάτι που με βολευε ή κατι άλλο που με εκνευριζε, αλλά τον τελευταίο καιρό ειχα καταλήξει στο here we go μια και το βασικότερο μου κριτήριο ειναι οι offline maps ΧΩΡΙΣ αναγκαια συνδεση στο internet αφου κατεβασουμε το χάρτη της Ελλάδος

... ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ...

εβαλα το magic earth και έμεινα έκπληκτος γιατι βρήκα features που ήθελα και τα ειχαν μονο κάποια εμπορικά gps apps. Πέρα απο τον offline map και την ελληνική φωνή έχει (μεαξύ άλλων ) :

• Αποθηκευση διευθύνσεων/favorites και θέσης που βρίσκομαι
  • Καθοδήγηση για αυτοκίνητο, πόδια, ποδήλατο (τα ΜΜΜ δεν ειναι διαθεσιμα για ελλαδα)
  • Εγγραφή και αναγνωση θέσης σε/απο επαφες. Καρα-ευκολία για τις δικες μου αναγκες
  • speed cameras
  • Εισαγώγη στίγματος
  • Προειδοποιηση για παραβιαση οριου ταχυτητας, σαν να λεμε "στοκο κοψε ταχυτητα, εδω το οριο ειναι 50" Δεν μου δούλεψε, ή κατι κανω λαθος. Περιμενω απαντηση απο την εταιρεία
  • Σημεία ενδιαφέροντος (POI) με καλή αναζήτηση και δυνατοτητα "τι ειναι γυρω απο εδώ που ειμαι". Πχ που εχει τράπεζα εδω γυρω, που εχει φαρμακειο εδω γύρω, κλπ. Δεν ειναι ενημερωμένα up-today αλλά γενικά ειναι σε καλή κατασταση
  • Παρεμβολή ενδιάμεσων στάσεων στη διαδρομή.
  • Alert θέσης, δηλαδη οταν περνάς απο εκεί, γκρινιάζει το gps. Βασικά ενημερώνει οτι μπαινεις ή βγαινεις απο την alert περιοχη αλλά με μύνημα στα αγγλικά (δεν εχει στα ελληνικά το αναλογο μήνυμα)
  • Ολα τα παραπάνω offline αν εχεις ήδη κατεβάσει (μια φορα) το χάρτη της Ελλάδος (ή της χώρας που σας ενδιαφέρει)
  • Χωρις διαφημίσεις, ουτε ενοχλητικές προτροπες να αγοράσεις κάποια υπηρεσια

Μένει μονο να τους κανω αρκετά beta tests σε συνθήκες δρόμου

Στα υποψη ένα bug, μαζι με τη λύση, μεχρι να το φτιάξουν.

• Εστω οτι θελουμε να παμε Πανόρμου 44. Οτι και να βάλουμε σα νουμερο (ή και τιποτα), θα μας δειξει τη μέση (ή την αρχή της Πανορμου). Αυτο ειναι σοβαρο προβλημα για μεγαλους δρομους.
  • Θα λεει λοιπον Πανορμου, Δήμος Αθηναίων, κλπ. ΠΡΙΝ πατησουμε το start, πατάμε πάνω στη διευθυνση και συμπληρώνουμε (κενο) 44 (κομμα) και πατάμε το route, δηλαδη να γραφει Πανορμου, 44, Δήμος Αθηναίων, κλπ και τωρα θα μας δειχνει και τη σωστή θεση στο χάρτη.

Update : Τα πήγε καλα στην οδηγηση, αλλά το here we go μιλά πιο πολύ, δινοντας καλύτερη γενικοτερη αισθηση της κατάστασης. Σε κάποια πολύπλοκα σημεία, π.χ. ευθεια, ελαφρια στροφη αριστερα, ελαφρια δεξια και μετα καπακι στροφη, τα εκανε μαντάρα, ενω το heremaps μια χαρα ενημέρωνε. Ισως ειμαι και συνηθισμένος απο το heremaps. Μεχρι τώρα ακομα προτιμω το magic earth, αλλα θελει ακομα δοκιμες

Επεξ/σία από isay
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 2MikronS είπε

Αυτα τα χαρακτηριστικα που γραφεις τα εχουν και αυτα τα 2 που προτεινα και εγω.

Τα ειχα δει, αλλά το ενα δεν το ηθελα λογο εταιρείας και το αλλο επειδη εχει διαφημισεις και ζητουσε πάρα πολλά δικαιώματα.

Προτιμούσα να πάω σε εμπορική εφαρμογη με κάποια καλή εκπτωση (πχ sygic ή copilot)

Δημοσ.
Στις 9/3/2018 στις 10:18 ΠΜ, paylidis είπε

Δε ξερω αν υπαρχουν σε iOS δε τα εχω ψαξει, εκει το sygic ειναι καλο αλλα πλερώ...

Το sygic το εχω 3 χρονια το δωρεαν.το τελευταιο εξαμηνο ομως εχει συνεχεια προβληματα με το σημα του gps.ολη την ωρα χανει το σημα και αργει παραπολυ να το βρει.με αποτελεσμα οταν ειμαι κοντα στο προορισμο μου να μην ξερω που να παω γτ πολυ απλα δεν λειτουργει απο σημα.ελεος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, noobogadgetakias είπε

Το sygic το εχω 3 χρονια το δωρεαν.το τελευταιο εξαμηνο ομως εχει συνεχεια προβληματα με το σημα του gps.ολη την ωρα χανει το σημα και αργει παραπολυ να το βρει.με αποτελεσμα οταν ειμαι κοντα στο προορισμο μου να μην ξερω που να παω γτ πολυ απλα δεν λειτουργει απο σημα.ελεος.

Πιο πολύ για πρόβλημα της συσκευής σου ακούγεται αυτό. Δε ξέρω... όπως είπα google maps από το κινητό και όλα καλά 

Δημοσ.

Το Magic Earth που αναφερθηκε το δουλευει φιλος .Ειναι ευχαριστημενος .Λεει βγαζει και συχνες αναβαθμισεις σε χαρτες

Δημοσ.

Με το here we go οσο ημουν συνδεδεμενος στο δικτυο δουλευε μια χαρα

Μολις αποσυνδεθηκα και επελεξα λειτουργια εκτος συνδεσης δεν εβρισκε στιγμα το gps με τπτ.με τπτ ομως..απο καισαριανη μεχρι το ΙΑΣΩ μιλαμε για αποτυχια μεγαλη.οσο συνδεεσαι στο δικτυο ειναι τρομερο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Diskimpex είπε

Στο σημειο αυτο δεν επιανε σημα .Ολα το κανουν

Δηλαδη εφυγα απο καισαριανη μπηκα κατεχακη και μετα κηφησιας και δεν εχει σημα εκει το gps;πρωτη φορα γινεται αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι πρωτη φορα χανει σημα ενα κινητο .Και τηλεφωνιας ακομα .Αν νομιζεις κατι αλλο ,δοκιμασε αλλο προγραμμα gps στα ιδια σημεια.

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.
Στις 7/3/2018 στις 12:55 ΠΜ, bele είπε

Μπα..Ίσως μπερδευεσε με το οτι στη google πιάνει μικρο μέγεθος χωρις zoom...Στο ίδιο επίπεδο λεπτομερειών, ας πούμε, το here είναι αρκετά μικροτερο...περιεχει τα παντα..απο οδούς μέχρι καταστήματα..Φυσικά όπως βολευεται ο καθένας, απλα το here είναι ίσως το καλυτερο απ τα free και νομιζω βασίζεται στους χάρτες της tom tom..Αξίζει μια δοκιμή :)

To Navigon πλεων εχει χαρτες της Here. H HERE  νομιζω εχει βαλει και StretView.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Here παλιά λεγόταν Navteq και χάρτες της χρησιμοποιούσε εξ αρχής η Navigon στα GPS που είχε .

Επεξ/σία από Fotia
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...