Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί το google maps θέλει περισσότερο χώρο για το ίδιο εύρος χάρτη και αποθηκεύει τα data για 30 μέρες και μετα να δεν το κανεις update τα σβηνει. Αντίθετα υπαρχουν αξιόλογες προτάσεις με τουλαχιστον το ίδιο καλό επίπεδο λεπτομερειών με της google όπως το here wego πρωην here maps πρωην nokia maps...Δοκιμασμένο για πολύ καιρό και απο παλιά μέχρι σήμερα είναι ίσως η καλύτερη free gps maps εφαρμογή.

Δημοσ.

Μπα..Ίσως μπερδευεσε με το οτι στη google πιάνει μικρο μέγεθος χωρις zoom...Στο ίδιο επίπεδο λεπτομερειών, ας πούμε, το here είναι αρκετά μικροτερο...περιεχει τα παντα..απο οδούς μέχρι καταστήματα..Φυσικά όπως βολευεται ο καθένας, απλα το here είναι ίσως το καλυτερο απ τα free και νομιζω βασίζεται στους χάρτες της tom tom..Αξίζει μια δοκιμή :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το here maps παρουσιαζει καποια θεματα εγκαταστασης σε καποια κινητα, δλδ δεν ανοιγει. Αν παιξει ομως, παιζει καλα. εγω εχω βαλει το navigator και το offline maps και τα 2 εξαιρετικα και παιζουν χωρις συνδεση 4g ή wifi.

Mε ολα τα εξτρα εννοειται, φωνητικη καθοδηγηση, καμερες κ.λ.π.

Επεξ/σία από 2MikronS
Δημοσ.

Το Here WeGo έχει καλή android εφαρμογή και χάρτες για ολόκληρο τον κόσμο που κατεβαίνουν και παίζουν offline. Εγκαθιστάς όποια(ες) χώρα(ες) θες, επιλέγεις το offline mode και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 2MikronS είπε

το here maps παρουσιαζει καποια θεματα εγκαταστασης σε καποια κινητα, δλδ δεν ανοιγει. Αν παιξει ομως, παιζει καλα. εγω εχω βαλει το navigator και το offline maps και τα 2 εξαιρετικα και παιζουν χωρις συνδεση 4g ή wifi.

Mε ολα τα εξτρα εννοειται, φωνητικη καθοδηγηση, καμερες κ.λ.π.

To here εχει παει να με σκοτώσει 2 φορες μεσα στην αττικη με τα λαθη του..... μετα τη δευτερη ξηλωθηκε παραυτα...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, paylidis είπε

To here εχει παει να με σκοτώσει 2 φορες μεσα στην αττικη με τα λαθη του..... μετα τη δευτερη ξηλωθηκε παραυτα...

Ναι δεν ειναι τοσο καλο τωρα πια ουτε στη καθοδηγηση............ εσυ ποιο εχεις βαλει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, 2MikronS είπε

Ναι δεν ειναι τοσο καλο τωρα πια ουτε στη καθοδηγηση............ εσυ ποιο εχεις βαλει?

google maps χρησιμοποιώ στο κινητο και στο αμαξι εχω το igo στην οθονη οταν δε θελω να βαλω κινητό...

αναλογια περιπου 50-50

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα τα 2 που εγραψα πιο πανω ειναι πολυ καλα και τα 2.  Δοκιμασε τα αφοβα.

Επεξ/σία από 2MikronS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...