isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 48 λεπτά πριν, kostastnt είπε Πριν λίγο καιρό αγόρασα κλειδιά από reseller της microsoft και προφανώς στο τιμολόγιο δεν αναγράφει serial κτλ.. Όπως και από άλλα μαγαζιά όπως Πλαίσιο, public, e-shop.gr, visionstudio έχω αγοράσει άπειρες άδειες και ποτέ δεν είδα σειριακό αριθμό και αυτοκολλητάκια (σε 10άρια).. Θα ήθελα να δω ένα σκαναρισμένο τιμολόγιο που αναφέρει το παλικάρι με σειριακούς αριθμούς.. Απο το παραπάνω κατάστημα αγοράζεις την αποποιήση ευθύνης όπως πολύ σωστά είπε το παλικάρι πιο πάνω.. πάσο (για διάφορους λόγους)
paniti Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, louben είπε ΠΑιδια μια ψιλοσχετικη/ψιλοασχετη ερωτηση για οικιακη χρηση.. Τα κλειδια που πουλανε σε ebay ktl εχουν διαρκεια η σε 6-7-8 μηνες τα βλεπει η ms και τα μπλοκαρει (εμπειρικα παντα). Γιατι αν ειναι ετσι πας κατευθειαν στο θειο (που απο οτι ξερω ομως δεν εχει ξερα κλειδια αλλα εχει μια διαδικασια με ενεργοποιητες κτλ που δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστη). O θείος έρχεται όμως πολλές φορές πακέτο με malware. Δεν ξέρω τις ανάγκες σου αλλά, για οικιακή χρήση όπως λες, τα libre/open office έχουν βολέψει αρκετό κόσμο. 1
iparou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, BritGreek είπε Όπως ισχύει και με το office, όπου η μόνη έκδοση που θεωρείται νόμιμη για επαγγελματικό αφμ είναι η professional. Δεν ισχύει αυτό, τουλάχιστον για ατομικές επιχειρήσεις. Μπορείς να έχεις την Home έκδοση. Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν βέβαια "απλό Microsoft λογαριασμό" και "ατομικό domain", πάντως υπάρχει τρόπος.. BTW, αν κάποιος καταλαβαίνει πώς, ας μας διαφωτίσει και εμάς. https://answers.microsoft.com/el-gr/msoffice/forum/msoffice_account-mso_winother/χρήση-office-homepersonal/1880be72-e43c-4599-b383-044fbb1f08a4 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από iparou
talos_2002 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Θα ήθελα να ήξερα τι περιλαμβάνει το κουτάκι στις εικόνες που βλέπουμε στα μαγαζιά με τις άδειες των 100€. 9 λεπτά πριν, iparou είπε Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν βέβαια "απλό Microsoft λογαριασμό" και "ατομικό domain" Τα personal είναι για έναν μόνο χρήστη, γι' αυτό λέει ότι δεν μπορείς να τα έχεις σε domain.
iparou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 43 λεπτά πριν, talos_2002 είπε Τα personal είναι για έναν μόνο χρήστη, γι' αυτό λέει ότι δεν μπορείς να τα έχεις σε domain. Ναι αλλά τα Home μπορεί να μπούν μέχρι και σε 5 χρήστες και -σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Microsoft- δεν απαγορεύεται η χρήση τους σε ατομικές επιχειρήσεις...
drdedus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναρωτιέμαι αν αξίζει να αγοράσω κλειδί για w10 pro από ebay στα 2-3€ η να αγοράσω από psngames στα 10€ ? Η μιας και θα είναι καινούργια η εγκατάσταση να κατεβάσω κάτι και να το τρέξω παίρνοντας 2-3 κωδικούς και μετά να κάνω ξανά εγκατάσταση βάζοντας τους κωδικούς από πριν.. Θα δουλέψει αυτο? Την διπλή εγκατάσταση θα την κάνω για να είμαι σίγουρος ότι δεν κόλλησα κάτι μιας και μετά θα μπει πιθανότατα deep freeze . αν έχεις κάποιος κάνα λινκ με αυτό που ζητάω ας το στείλει με πμ. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από drdedus
BritGreek Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, iparou είπε Δεν ισχύει αυτό, τουλάχιστον για ατομικές επιχειρήσεις. Μπορείς να έχεις την Home έκδοση. Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν βέβαια "απλό Microsoft λογαριασμό" και "ατομικό domain", πάντως υπάρχει τρόπος.. BTW, αν κάποιος καταλαβαίνει πώς, ας μας διαφωτίσει και εμάς. https://answers.microsoft.com/el-gr/msoffice/forum/msoffice_account-mso_winother/χρήση-office-homepersonal/1880be72-e43c-4599-b383-044fbb1f08a4 Κι όμως ισχύει, και η απάντηση που έδωσαν στο link δεν είναι σωστή. Επιβεβαιωμένο από την ίδια τη Microsoft Hellas και τους επίσημους μεταπωλητές. Έχω ατομικές εταιρείες, και έχω επίσημη απάντηση για το Office. Μόνο professional όταν βρίσκεται σε επαγγελματικό χώρο. Για τα Windows, δεν υπάρχει πρόβλημα, ΑΛΛΑ, αν τα windows δεν αγοράστηκαν μαζί με πλήρες σύστημα (όχι ένα πληκτρολόγιο, ή μνήμη ram πχ) τότε χρειάζεται υποχρεωτικά retail έκδοση με τιμολόγιο και όχι OEM. Με τις αγορές τέτοιων κλειδιών, ακόμα και με τιμολόγιο δεν καλύπτεσαι σε περίπτωση ελέγχου. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από BritGreek 1
iparou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BritGreek είπε Κι όμως ισχύει, και η απάντηση που έδωσαν στο link δεν είναι σωστή. Επιβεβαιωμένο από την ίδια τη Microsoft Hellas και τους επίσημους μεταπωλητές. Έχω ατομικές εταιρείες, και έχω επίσημη απάντηση για το Office. Μόνο professional όταν βρίσκεται σε επαγγελματικό χώρο. Για τα Windows, δεν υπάρχει πρόβλημα, ΑΛΛΑ, αν τα windows δεν αγοράστηκαν μαζί με πλήρες σύστημα (όχι ένα πληκτρολόγιο, ή μνήμη ram πχ) τότε χρειάζεται υποχρεωτικά retail έκδοση με τιμολόγιο και όχι OEM. Με τις αγορές τέτοιων κλειδιών, ακόμα και με τιμολόγιο δεν καλύπτεσαι σε περίπτωση ελέγχου. Δεκτό το επιχείρημά σου από την στιγμή που έχεις επίσημη απάντηση, από την άλλη βέβαια και η απάντηση στο λινκ επίσημη είναι οπότε σε περίπτωση που κάποιος το επιχειρήσει και έρθει έλεγχος, παραπέμπει στην επίσημη απάντηση του λινκ και τέλος. Προσωπικά το έχω κρατήσει screenshot και αν χρειαστεί θα το δείξω. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από iparou
nissan4ever Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Στις 3/7/2018 στις 4:01 ΜΜ, BritGreek είπε Κι όμως ισχύει, και η απάντηση που έδωσαν στο link δεν είναι σωστή. Επιβεβαιωμένο από την ίδια τη Microsoft Hellas και τους επίσημους μεταπωλητές. Έχω ατομικές εταιρείες, και έχω επίσημη απάντηση για το Office. Μόνο professional όταν βρίσκεται σε επαγγελματικό χώρο. Για τα Windows, δεν υπάρχει πρόβλημα, ΑΛΛΑ, αν τα windows δεν αγοράστηκαν μαζί με πλήρες σύστημα (όχι ένα πληκτρολόγιο, ή μνήμη ram πχ) τότε χρειάζεται υποχρεωτικά retail έκδοση με τιμολόγιο και όχι OEM. Με τις αγορές τέτοιων κλειδιών, ακόμα και με τιμολόγιο δεν καλύπτεσαι σε περίπτωση ελέγχου. ΜΟΝΟ Pro??? Δηλαδή αν εμένα μου χρειάζεται... Enterprise δεν μπορω?
BritGreek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, nissan4ever είπε ΜΟΝΟ Pro??? Δηλαδή αν εμένα μου χρειάζεται... Enterprise δεν μπορω? Φυσικά. Αλλά με volume licensing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα