Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Μόνο για όσους πρέπει να επιδεικνύουν νόμιμη απόδειξη αγοράς αν τους ζητηθεί.

τιμολόγιο

• Like 2
Δημοσ.

Συγνώμη αλλά ίσως να μην κατάλαβα καλά, οι τύποι παίρνουνε τα γνωστά κλειδιά που κυκλοφορούν με 2-3 ευρώ και τα πουλάνε 50?

• Like 3
Δημοσ.

Αξίζει πιστεύετε για επαγγελματικό χώρο? Επίσης ξέρεις κάποιος τι διαφορά έχουν οι : Microsoft Windows 10 Professional 32/64bit English/Greek Key FQC-08929 στα 49€ από 119€ και Windows 10 Pro Κλειδί ενεργοποίησης 32 / 64bit 1 PC OEM στα 49€απο 160€.

Δημοσ.

το θέμα ανοίχτηκε για να αγοράσει κάποιος κυρίως με τιμολόγιο (όπως εγώ) για επαγγελματικό χώρο, και νομίζω οτι αξίζει χωρίς να γνωρίζω το κατάστημα.

και βέβαια μπορώ να βρω κλειδί σε ebay κτλ με 5-10€, ίσως και οι τύποι να τα έχουν αγοράσει σε αυτές τις τιμές. Ουσιαστικά αγοράζεις την αποποίηση ευθύνης

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σου ερθει η εφορία, θα σου ζητήσει τιμολογια με αναγραφόμενο το εκαστοτε serial ΚΑΙ αυτοκολλητάκι πάνε σε κάθε μηχανημα (εξαιρεση τα 10 που το τραβάνε απο το bios). Αν δεν τα εχεις αυτα ... προστιμο.

Αρα ΑΝ προκειται για επιχειρηση ΚΑΙ επιβεβαιώσεις απο το καταστημα για αναλυτικό τιμολογιο και αυτκολλητακια, προχωράς.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/671036-software-λειτουργικά-συστήματα-windows-10-και-office-2016-από-40€-σε-ελληνικό-κατάστημα/?do=findComment&comment=56338855

Αν όμως προκειται για ιδιώτη, τοτε αγοραζεις απο αλλου πολύ πολύ φθηνότερα

11 ώρες πριν, killertomato είπε

το θέμα ανοίχτηκε για να αγοράσει κάποιος κυρίως με τιμολόγιο (όπως εγώ) για επαγγελματικό χώρο, και νομίζω οτι αξίζει χωρίς να γνωρίζω το κατάστημα.

και βέβαια μπορώ να βρω κλειδί σε ebay κτλ με 5-10€, ίσως και οι τύποι να τα έχουν αγοράσει σε αυτές τις τιμές. Ουσιαστικά αγοράζεις την αποποίηση ευθύνης

Αγορασες εσυ άδεια για windows/office και σου εκοψαν αναλυτικό τιμολογιο με αναγραμμένο το serial;

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, σε επιχείρηση χρειάζεται νέα άδεια για κάθε υπολογιστή για μετέπειτα εγκατάσταση (αν αγοραστεί χωρίς λειτουργικό), στην τιμή retail της microsoft από official retailer. Άρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο ένα pc σε εταιρεία με τέτοιο κλειδί, ακόμα κι αν έχει τιμολόγιο. Όπως ισχύει και με το office, όπου η μόνη έκδοση που θεωρείται νόμιμη για επαγγελματικό αφμ είναι η professional.

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό αγόρασα κλειδιά από reseller της microsoft και προφανώς στο τιμολόγιο δεν αναγράφει serial κτλ.. Όπως και από άλλα μαγαζιά όπως Πλαίσιο, public, e-shop.gr, visionstudio έχω αγοράσει άπειρες άδειες και ποτέ δεν είδα σειριακό αριθμό και αυτοκολλητάκια (σε 10άρια)..

Θα ήθελα να δω ένα σκαναρισμένο τιμολόγιο που αναφέρει το παλικάρι με σειριακούς αριθμούς..

Απο το παραπάνω κατάστημα αγοράζεις την αποποιήση ευθύνης όπως πολύ σωστά είπε το παλικάρι πιο πάνω..

• Like 1
Δημοσ.

ΠΑιδια μια ψιλοσχετικη/ψιλοασχετη ερωτηση για οικιακη χρηση.. Τα κλειδια που πουλανε σε ebay ktl εχουν διαρκεια η σε 6-7-8 μηνες τα βλεπει η ms και τα μπλοκαρει (εμπειρικα παντα).

Γιατι αν ειναι ετσι πας κατευθειαν στο θειο (που απο οτι ξερω ομως δεν εχει ξερα κλειδια αλλα εχει μια διαδικασια με ενεργοποιητες κτλ που δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...