Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια2sorry που έβαλα το θέμα εδω δεν ήξερα πιυ θα μπορούσε να πάει.

Ξέρει κάποιος αν υπάρχει ασύρματη τηλεφωνική συσκευή που να μην χρειάζεται να μπει η βάση του στο ρεύμα?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, adams24 είπε

Καλησπέρα παιδια2sorry που έβαλα το θέμα εδω δεν ήξερα πιυ θα μπορούσε να πάει.

Ξέρει κάποιος αν υπάρχει ασύρματη τηλεφωνική συσκευή που να μην χρειάζεται να μπει η βάση του στο ρεύμα?

Για να μπορεί η βάση "να μιλά" με το ασαυρματο (επικοινωνια, κλήσεις, τα πάντα) χρειάζεται ενεργεια (το ασύρματο εχει τις μπαταρίες).

Για αυτή την αναγκη υπάρχουν τρεις λύσεις.

• Βάση με μπαταρίες (δεν εχω δει ποτε)
  • Βάση με τροφοδοσία απο πριζα. Αυτό ειναι το πιο λογικό γιατί η βάση "τραβα" αρκετή ενέργεια για επικοινωνία και φορτιση του κινητου
  • Βάση με τροφοδοσία απο την τάση του δικτύου οτε. Πάλι δεν εχω δει κάτι τετοιο γιατί η απαιτουμενη ενεργεια ειναι πολύ περισσότερη απο αυτή που μπορει να δώσει το δικτυο του οτε. Σκέτη τηλεφωνικη συσκευή υπάρχει (αρκετές) αλλά ασυρματη δεν εχω πει ποτε.

Αν τώρα πιάνουν τα χέρια σου, μπορεις να κάνεις μοντα. Βρίσκεις βάση τηλεφώνου (και τηλεφωνο) με τροφοδοτικό 5v και κοτσαρεςι επάνω του powerbank, το οποιο φορτίζεις οσο συχνά χρειάζεται. Εναλλακτικά βρισκεις βαση τηλεφώνου με τροφοδοτικο 12V και βάζεις μπαταρία αυτοκινητου/μηχανής. Παλι θα θελει φορτιση αλλα πολύ πιο σπάνια.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, adams24 είπε

Τα ενσύρματα γιατι δουλεύουν μόνο με το απλό καλώδιο τηλεφώνου?

Και πολλά πλέον ενσύρματα θέλουν ακόμα  και αυτά τροφοδοσία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...