RedPriest Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα χρειαζομαι ιντερνετ σε 3 διαφορετικα σημεια μεσα στο μαγαζι μου το οποιο ειναι κοντα στα 350τ.μ Αυτην την στιγμη εχω και στα 3 με ενα προχειρα τροπο σχετικα, τραβωντας καλωδιο απο τον χωρο Α στον χωρο Β και εβαλα ενα router στο οποιο 'δινω' ιντερνετ απο το κεντρικο ρουτερ που υπαρχει στο χωρο Α και επειδη ειναι σχετικα κοντα ο χωρος Β με τον Γ ψιλο πιανω ασυρματα. Χρειαζεται να βαλω pos τελικα και στον χωρο Γ και θα ηθελα να ειναι ενσυρματα,υπαρχει τροπος; Δεν γινεται να τρυπησουμε απο τον Β στον Γ τοιχους κτλπ. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από RedPriest
sstratos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 http://www.e-shop.gr/ypologistes-powerline-ethernet-list?table=PER&category=HOMEPLUG internet μέσα απο τις μπρίζες ρεύματος. ριξε μια ματιά...
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, sstratos είπε http://www.e-shop.gr/ypologistes-powerline-ethernet-list?table=PER&category=HOMEPLUG internet μέσα απο τις μπρίζες ρεύματος. ριξε μια ματιά... Αν δεν θελεις καλωδια η μονη λυση ...και δεν το καταλαβαίνω γιατι οχι τρυπήματα σε επαγγελματικο χωρο και μην ανοίγεις δυο δυο τα θέματα
RedPriest Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 46 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν δεν θελεις καλωδια η μονη λυση ...και δεν το καταλαβαίνω γιατι οχι τρυπήματα σε επαγγελματικο χωρο και μην ανοίγεις δυο δυο τα θέματα Συγγνώμη αλλά νομιζα πως το ειχα βαλει σε λάθος κατηγορία γι αυτο και εκανα και αλλου. Δεν θέλω να τρύπησω γτ πρεπει να περασει μεσα απο το εκθετήριο του μαγαζιου και θα φενεται ασχημο και επισης δεν ειναι μονο αυτο πρεπει βα τραβήξεις ποσα μετρα καλώδιο. Η λυση με αυτο στην μπριζα φαίνεται η καλυτερη. Πως λειτουργεί? Απλα το βαζω στην μπριζα και εχω ιντερνετ? Επισης να πω οτι εχω μπριζα τηλεφώνου και στα 2 σημεια που προανέφερα Β και Γ. Γιατι αν καταλαβα καλα αυτο κανει η συσκευή πιο πανω!?
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 το powerline ειναι μια λυση αλλα δεν σου εγγυαται κανεις οτι θα παιξει ειδικα αμα μιλαμε για μεγαλο χωρο με πολλα πριζακια και γενικως παραξενη κατασταση(συν τριφασικα ρευματα τα οποια μειωνουν την ταχυτητα). On 6/3/2018 at 9:28 PM, RedPriest said: Καλησπερα χρειαζομαι ιντερνετ σε 3 διαφορετικα σημεια μεσα στο μαγαζι μου το οποιο ειναι κοντα στα 350τ.μ Αυτην την στιγμη εχω και στα 3 με ενα προχειρα τροπο σχετικα, τραβωντας καλωδιο απο τον χωρο Α στον χωρο Β και εβαλα ενα router στο οποιο 'δινω' ιντερνετ απο το κεντρικο ρουτερ που υπαρχει στο χωρο Α και επειδη ειναι σχετικα κοντα ο χωρος Β με τον Γ ψιλο πιανω ασυρματα. Χρειαζεται να βαλω pos τελικα και στον χωρο Γ και θα ηθελα να ειναι ενσυρματα,υπαρχει τροπος; Δεν γινεται να τρυπησουμε απο τον Β στον Γ τοιχους κτλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα