joker99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 καλησπερα παιδια,εχω ενα vigor 2700vg στο ραφι και ειπα να το βαλω λογο που εχει δυνατο wifi.μεχρι που μπηκε στο ραφι ηταν μια χαρα και ηταν το βασικο μου ρουτερ. το κουμπωσα στην γραμμη και δεν λεει με τιποτα να συχρονισει,εχω κανει τα παντα (αλλα καλωδια/σκετο στην πριζα κτλ κτλ) δεν λεει να δουλεψει. δοκιμασα διαφορες ρυθμισης περα απο αυτες που μου προτιναν απο την wind αλλα αυτο εκει δεν θελει να συχρονισει. 2 φωτο
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Τον αλλο ρουτερ ελπιζω να τον εχεις αποσυνδέσει απο τον παροχο
joker99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 εννοειται οτι εχω μονο το vigor στη γραμμη...
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ερωτήσεις απλές, αλλά για αποφυγή χαζου σκοπελου Εχεις adsl ή vdsl ; Το συγκεκριμένο το έχεις δουλεψει παλιότερα σαν adsl router χωρίς προβλημα; Στη wind; Σε αλλο παροχο; Τι ρυθμίσεις vpi, vci, username, password, κλπ εισαι σιγουρα οτι τις εχεις σωστές; Το viror είναι σκυλί και με εχει το δικό μου, εφαγε πολύ ξύλο στα χέρια μου. Πλέον τη θέση του πήρε ενα asus, γιατί το vigor είναι της "παλιάς σχολής". Απο εκει και πέρα, το wifi που εχει ειναι 54αρι και οχι 300αρι που είναι τα πιο συγχρονα. Ναι με καλή εξωτερική κεραια πιάνει αρκετά μακρια. Εγω θα σου προτείνω και μια αλλη λύση. Αντι να προσπαθείς να βαλεις το vigor στη θεση του νεου σου router, κανε το vigor access point. Και ετσι το εχω δουλεψει και επαιζε καμπάνα. Αυτό που εχεις να κάνεις ειναι πρώτα να μπεις να ρυθμίσεις wifi, αλλαγη του gateway σε κάτι απομακρο (π.χ. 192.168.1.88 ή 192.168.2.88 - δε θυμάμαι αν επαιζε σε 192.168.1 ή 2) και disable to dhcp. Κανε του επανεκινηση και απο το νεο σου ροθτερ βαλε καλωδιο ethernet προς μια απο τις lan θυρες του vigor (π.χ. τη lan2). Αν τα έκανες σωστά, τοτε αμα συνδεθεις στο ασυρματο του vigor θα εχεις internet Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από isay
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Η wind δεν θελει ουτε user ουτε password, oποτε δεν βλεπω καποιο λογο να μην παιξει
joker99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, isay είπε Ερωτήσεις απλές, αλλά για αποφυγή χαζου σκοπελου Εχεις adsl ή vdsl ; Το συγκεκριμένο το έχεις δουλεψει παλιότερα σαν adsl router χωρίς προβλημα; Στη wind; Σε αλλο παροχο; Τι ρυθμίσεις vpi, vci, username, password, κλπ εισαι σιγουρα οτι τις εχεις σωστές; Το viror είναι σκυλί και με εχει το δικό μου, εφαγε πολύ ξύλο στα χέρια μου. Πλέον τη θέση του πήρε ενα asus, γιατί το vigor είναι της "παλιάς σχολής". Απο εκει και πέρα, το wifi που εχει ειναι 54αρι και οχι 300αρι που είναι τα πιο συγχρονα. Ναι με καλή εξωτερική κεραια πιάνει αρκετά μακρια. Εγω θα σου προτείνω και μια αλλη λύση. Αντι να προσπαθείς να βαλεις το vigor στη θεση του νεου σου router, κανε το vigor access point. Και ετσι το εχω δουλεψει και επαιζε καμπάνα. Αυτό που εχεις να κάνεις ειναι πρώτα να μπεις να ρυθμίσεις wifi, αλλαγη του gateway σε κάτι απομακρο (π.χ. 192.168.1.88 ή 192.168.2.88 - δε θυμάμαι αν επαιζε σε 192.168.1 ή 2) και disable to dhcp. Κανε του επανεκινηση και απο το νεο σου ροθτερ βαλε καλωδιο ethernet προς μια απο τις lan θυρες του vigor (π.χ. τη lan2). Αν τα έκανες σωστά, τοτε αμα συνδεθεις στο ασυρματο του vigor θα εχεις internet -εχω adsl. -ναι σε cyta και οτε δουλευε αψογα. -ναι μου της ειπαν απο την wind. σαν τελευταια λυση θα δοκιμασω αυτο που ειπες δλδ να γινει access point. nikoskallithea το δοκιμασα και αυτο αλλα τα ιδια. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από joker99
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Τοτε το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι σου εδωσαν λάθος στοιχεια απο την wind, Αν δεν βγαλεις άκρη, βαλε το σαν access point.
chios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Από την στιγμή που δεν συγχρονίζει τι στοιχεία της wind λέτε, αλλού είναι το πρόβλημα , αν έχεις γνωστό με ote πήγαινε το στο σπίτι του να δεις αν δουλεύει, πιστεύω να έχεις τσεκάρει καλώδια και να το βάζεις στην σωστή θύρα.
joker99 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 καλωδια εχω τσεκαρει το εχω στην θυρα adsl2+ σημερα δοκιμασα και 2-3 διαφορετικα firmware αλλα δεν εγινε τπτ θα δοκιμασω και σε γραμμη οτε να δω
dkotanid Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 PSTN ή ISDN είναι το Router και η σύνδεση τι είναι; Απ΄ότι είδα αυτό το Modem/Router είναι ISDN, οπότε ίσως η γραμμή σου είναι PSTN, δες το προηγούμενο M/R να καταλάβεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα