Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλήσπερα παιδιά, Μόλις πήρα την κάρτη ήχου μεταχειρισμένη από 'δω στις αγγελίες αλλά ο "κακός αυτός τύπος" δεν μου έδωσε καλώδιο τροφοδοσίας για την κάρτα με αποτέλεσμα να μου γράφει το εξής (see attachment). Αν πάρω ένα τέτοιο, θα είμαι κομπλέ πιστεύετε; Κάτι αντίστοιχο απο Αθήνα που μπορεί να έβρισκα; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Σαϊνόμπι
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δες λιγο ποιο απο τα παρακατω μπορει να σου κανει: https://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?from=catspan&keyphrase=4+pin+molex [σχεδον σιγουρα θα σου δουλευει το molex - floppy] Υποθετοντας οτι, δεν μπορεις να εχεις τη τροφοδοσια της αμεσα / και, απο το psu σου? Η εχεις / υπαρχει, αλλα ειναι πολυ κοντο το καλωδιο = και δεν φτανει μεχρι την καρτα? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από TheDevilMayCare φωτο
ilos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Το κλασικό 4pin για floppy παίρνει 100%. Πάρε το molex adaptor που σου έγραψε ο thedevilmaycare. Αν έχεις επίσης παλιό τροφοδοτικό πιθανό να έχει ήδη 4pin για floppy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα