Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή σινεμπλόκ σε opel vectra b

achilles_g_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια και το opel έφτασε τις 170.00 χλμ λέω να αλλάξω τα σινεμπλόκ. Στο κτέο μου είπανε ότι σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να αλλάξω την κόντρα πίσω τροχού οπότε λέω μια και καλή να αλλάξω όλα τα σινεμπλοκ μιας και αισθάνομαι μια χαλαρότητα στο αυτοκίνητο. Διαβάζω για τα powerflex. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα powerflex είναι πολυουρεθάνης, ενώ τα εργοστασιακά είναι απο λάστιχο.

Εδώ τα υπέρ και τα κατα: http://www.suspension.com/blog/rubber-v-polyurethane-suspension-bushings/

rubbervpoly.png

Δηλαδή σε γενικές γραμμές δίνουν λίγο καλύτερη συμπεριφορά στο τιμόνι και την ανάρτηση με αντίκτυπο στην άνεση και το θόρυβο.

Γενικά πάντως στην ανάρτηση του αυτοκινήτου όλα είναι αλυσίδα. Δηλαδή αν το αυτοκίνητο έχει μαλακά αμορτισέρ-ελατήρια και λάστιχα με μεγάλο προφίλ ή μαλακό πλαινό, μήν περιμένεις να δείς καμια τρομερή διαφορά βάζοντας σινεμπλόκ πολυουρεθάνης.

Αμορτισέρ έχω αλλάξει κι έβαλα πάλι τα εργασιακά.  Η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη? Βλέπω στα πολυουρεθάνης ότι η εγκατάσταση είναι πιο εύκολη??

Νομιζω πως για πολυορεθανης και ειδικα για powerflex, ξεφευγει πολυ η τιμη. Αν η χρηση του αυτοκινητου ειναι απλη δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να πας στην επιλογη αυτη. Επισης βαλε γνησια της opel για οποια απο αυτα βρεις (μπορει να μην υπαρχουν ολα.) και οχι ιμιτασιον που δεν εχουν καμια σχεση απο πλευρας ποιοτητας. Στο δικο μου δοκιμασα σε ζαμφορ και ψαλιδια μαρκες που εβρισκα στα διαφορα site με ανταλλακτικα και τελικα δεν κρατουσαν πολυ πανω απο 1,5χρονο. Εβαλα γνησια και δεν εχει κανει κιχ... 

Στις 8/3/2018 στις 3:14 ΜΜ, nick#18 είπε

Νομιζω πως για πολυορεθανης και ειδικα για powerflex, ξεφευγει πολυ η τιμη. Αν η χρηση του αυτοκινητου ειναι απλη δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να πας στην επιλογη αυτη. Επισης βαλε γνησια της opel για οποια απο αυτα βρεις (μπορει να μην υπαρχουν ολα.) και οχι ιμιτασιον που δεν εχουν καμια σχεση απο πλευρας ποιοτητας. Στο δικο μου δοκιμασα σε ζαμφορ και ψαλιδια μαρκες που εβρισκα στα διαφορα site με ανταλλακτικα και τελικα δεν κρατουσαν πολυ πανω απο 1,5χρονο. Εβαλα γνησια και δεν εχει κανει κιχ... 

Συμφωνώ, δωσε κάτι παραπάνω για μπαλάκια ψαλιδιών και ζαμφόρ.

Τα άλλαξα πρόσφατα , εμένα τα μπαλάκια ψαλιδιών είναι πρεσαριστά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...