Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!σε δεκα μερες ληγει το συμβολαιο στην cosmote tv...απλα για την ωρα δεν θα ηθελα να γινει ανανεωση συμβολαιου.Θα πρεπει να τους παρω εγω τηλεφωνο;θα με παρουν οι ιδιοι για ενημερωση;το πιατο και ο αποκωδικοποιητης επιστρεφονται ή μου μενουν;ευχαριστω εκ των προτερων:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά την λήξη του συμβολαίου θα συνεχίσεις να έχεις την υπηρεσία χωρίς δέσμευση με μηνιαία χρέωση σε τιμή καταλόγου. Από εκεί και πέρα το κόβεις η ανανεώνεις οπότε θες. Για διακοπή πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο. 

Τον εξοπλισμό και κυρίως τον αποκωδικοποιητη θεωρητικά μπορούν να στον ζητήσουν πίσω αλλά συνήθως δεν ασχολούνται αν δεν το κάνεις.

Πλέον ο τωρινός kaon οδεύει προς απόσυρση οπότε ένας λόγος ακόμα  να μην ασχοληθούν. 

Επεξ/σία από Rebel21
  • Thanks 1
Δημοσ.

να επικοινωνήσεις ΠΡΙΝ τη λήξη μαζί τους είτε για να ανανεώσεις, είτε για να διακόψεις, διαφορετικά θα τη φας τη χρέωση κατακέφαλα με βάση τον γενικό τιμοκατάλογο και θα ψάχνεσαι! Για δέκα μέρες εμένα μου την έκαναν αναλογικά, και όταν ρώτησα μου είπαν ότι κανονικά ανανεώνεις ΕΝΑ ΜΗΝΑ πριν από τη λήξη ώστε να ματσαριστούν οι λογαριασμοί.

Από εξοπλισμό, το πιάτο είναι δικό σου. Τον αποκωδικοποιητή ΚΑΝΟΝΙΚΑ τον επιστρέφεις αν διακόψεις. Ακόμα και για πέταμα να είναι να τον στείλουν πρέπει να σου τον αποχρεώσουν (με έναν αρχαίο DVBS-DVBT Tilgin που είχα, πήγα, τον είδε στον Γερμανό, τον αποχρέωσε και μου είπε να τον κάνω ότι θέλω αν δεν ήθελα να τον αφήσω εκεί να τον πετάξουν μιας και τους ήταν εμπορικά άχρηστος. Γενικά αν δεν "αποχρεωθείς" το ρισκάρεις αύριο μεθαύριο να σου στείλουν κανένα φιρμάνι χρέωσης (σε παλιά συσκευή χλωμό το θεωρώ αλλά ποτέ δεν ξέρεις με δαύτους)

• Like 1
Δημοσ.

Είχα μιλήσει μαζί τους ένα μήνα πριν κ μου είχαν πει πως είναι νωρίς...δέκα μέρες πριν την λήξη να τους πάρω. Προβλέπω να με ταλαιπωρούν.

• Like 1
Δημοσ.

ρε φίλε, ΑΚΡΙΒΩΣ μα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πέρασα τον Σεπτέμβρη!! Και εμένα μου έλεγαν τα ίδια... Βασικά το τραβούσα για να "εκβιάσω" καλύτερο πακέτο ανανέωσης. Και τηλεφωνικά, και στο Γερμανό μου έλεγαν ότι "αν έρθετε μια εβδομάδα πριν τη λήξη δεν έχουμε θέμα". Πράγματι πήγα μια εβδομάδα πριν τη λήξη, το ανανέωσα χωρίς να κερδίσω κιόλας κάτι, και μου ήρθε αναλογικά ένα υψηλότερο ποσό που ήταν από την ημερομηνία που αναλογούσε η λήξη του λογαριασμού και για τις μέρες ΔΙΑΦΟΡΑΣ πλήρωσα υψηλότερα! Οταν τους την είπα, με έβγαλαν και μουρλό και ότι φταίω.

Μέτρησε τα προσεχτικά γιατί ούτε ευρώ δεν αξίζει να τους χαρίζουμε δαύτους!!!

• Like 1
Δημοσ.

με βλεπω να πηγαινω απο ενα καταστημα τους γτ τωρα μου λενε πως το συμβολαιο μου ληγει στις 21 του μηνα και να τους καλεσω τοτε για να γινει διακοπη...στην ακρη του μυαλου μου το κανω και σαν εκβιασμο σαν και σενα καλη ωρα αλλα δεν εχω θεμα να διακοπει κιολας.ειναι πολλα τα ευρα τελικα με την παροδο του χρονου και με τις συν χρεωσεις τους καθε τρεις και λιγο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...