Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειμαι σιγουρος οτι τις ειχα βαλει τις εβγαλα αλλα δεν θυμαμαι αν τις ειχα βαλει στα ιδια slot η στα διπλα...αλλα αυτο τη σχεση μπορει να εχει που δεν τον διαβαζει.

Επεξ/σία από antonis_1995
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, antonis_1995 είπε

δεν ειμαι σιγουρος οτι τις ειχα βαλει τις εβγαλα αλλα δεν θυμαμαι αν τις ειχα βαλει στα ιδια slot η στα διπλα...αλλα αυτο τη σχεση μπορει να εχει που δεν τον διαβαζει.

Αν δεις παραπάνω έχει αναφερθεί πως στον ίδιο cpu υπήρχε πάλι πρόβλημα και λύθηκε έτσι... Δοκίμασέ το αν μπορείς. (και δες και με 1 ram) :) 

Δημοσ.

Clear Cmos, εχει γινει ολοσωστα, σωστα? Ειχε τυχει, σε συστημα με i3 (overclocked βεβαια),
να μην εκκινει στην αλλαγη επεξεργαστη: γιατι προσπαθουσε να τον τρεξει [πολυ!] επανω..:P

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, antonis_1995 είπε

https://forum-en.msi.com/index.php?topic=155870.0

Είπαμε παθών ....... 

Επισκέπτης
Δημοσ.

δες και το τροφοδοτικό. ο i5 τραβάει λίγο παραπάνω ρεύμα οπότε αν είναι κάποιο της "πλάκας" πιθανό να φταίει αυτό και μιλάω εκ πείρας!! όσο αστείο και περίεργο να φανεί αυτό σε κάποιους είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Δημοσ.

δεν ειναι της πλακας αλλα ουτε καποιο ιδιαιτερο αυτο ειναι Thermaltake Smart RGB 700W και δουλευει με μια r9 280x ...τι να πω θα το δοκιμασω το διαβασα το λινκ αλλα τι να πω:P

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν το πολυ πιστευα οτι μπορει να φταει αυτο, και γιαυτο την ΄΄ παραμελησα΄΄  αυτην την συμβουλη σου :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...