Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο φορουμ εχω μια μηρτρικη asrock H55DE3 socket 1156lga και απο i3 ειπα να βαλω εναν i5  760 πηρα απο εδω και μολις τον εβαλα και πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη γαι 1 φορα με τον ι5 ο υπολογιστης αρχισε να αναβει και να σβηνει μονος του συνεχεια ανα  5-6 δευτερολεπτα μολις εβαζα τον ι3 δουλευε κανονικα το pc. Τι μπορει να φταιει ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχα το 2.40 και περασα το τευλεταιο update που ειχε απο τηο επισημο site της ASROCK και ειχε μεχρι 2,80 τα οποια και εβαλα αλλα παλι τιποτα το ιδιο ακριβως.

Επεξ/σία από antonis_1995
δεν νομιζω γιατι οποτε βαζω τον i3 λειτουργει μια χαρα.
Δημοσ.

Αν εισαι καλυμμενος απο τελευταιο bios, δοκιμασε clear cmos και load setup defaults:
πρωτου δοκιμασεις να ξεκινησει με τον i5 -και τσεκαρε παντα bend pins στο socket :shifty:
Καρτα γραφικων, υποθετουμε εχεις = δεν ησουν απλως με την ενσωματωμενη σε i3?

• Like 1
Δημοσ.

καρτα γραφικων αλαξαμε βαλαμε μια r9 280x και ειπαμε να βαλουμε και ενα ι5 σαν λιγο καλυτερο cpu,για λιγισμενα πινς θα το ξαναδω αν και δεν νομιζω αφου δουλευει με τον ι3, θα δοκιμασω και να κανω clear cmos

Δημοσ.

δες απαραιτητα τα πιν και με προσοχη, δεν σημαινει κατι αν δουλευει με τον i3,

μονο αν ειναι διχως προβλημα αυτα, πρεπει να δοκιμασεις (και) αλλον επεξεργαστη..

Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις θέση και στις μνήμες... Παρόμοια περίπτωση με τον δικό μου i5 760 που πούλησα σε ενα παιδί εδώ μέσα, κοντέψαμε να τρελαθούμε και τελικά ήταν η θέση των μνημών...  

Δημοσ.

συγνωμη για την αργοπορια αλλα τωρα εχω νεα.....τα πινς ελενχθηκαν και ολα ειναι αριστα εγινε clear cmos αλλα παλι τιποτα δοκιμαστηκε και 2ος διαφορετικος i5 αλλα παλι τα ιδια αναβοσβηνει μονος του....μολις μπει ο i3 ολα λειτουργουν καλως.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, antonis_1995 είπε

συγνωμη για την αργοπορια αλλα τωρα εχω νεα.....τα πινς ελενχθηκαν και ολα ειναι αριστα εγινε clear cmos αλλα παλι τιποτα δοκιμαστηκε και 2ος διαφορετικος i5 αλλα παλι τα ιδια αναβοσβηνει μονος του....μολις μπει ο i3 ολα λειτουργουν καλως.

Απ ότι βλέπω υποστηρίζει τον i5-760(B1). Μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι είναι αυτός; Δες το CPU Support List εδώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αυτος ειναι εχω 2 cpu  i5  εναν i5 760 και εναν i5 750 και περασα και τα τελευτεα Bios για αν ειμαι σιγουρος

*το(Β1) που εχεις βαλει δεν ξερω τι ειναι 

Επεξ/σία από antonis_1995
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, antonis_1995 είπε

ναι αυτος ειναι εχω 2 cpu  i5  εναν i5 760 και εναν i5 750 και περασα και τα τελευτεα Bios για αν ειμαι σιγουρος

*το(Β1) που εχεις βαλει δεν ξερω τι ειναι 

Αν κοιτάξεις μέσα στο λινκ που σου έβαλα είναι έτσι όπως τον αναγράφει η εταιρεία... :rolleyes:

Δημοσ.

το ειδα απλα δεν νομιζω να παιζει ρολο γιατι και ο ι3 που εχω ηδη δεν γραφει πανω κατι απο απο αυτα στις παρενθεσεις,αλλα παιζει μια χαρα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, antonis_1995 είπε

το ειδα απλα δεν νομιζω να παιζει ρολο γιατι και ο ι3 που εχω ηδη δεν γραφει πανω κατι απο απο αυτα στις παρενθεσεις,αλλα παιζει μια χαρα

Για αλλαγή τις ram που αναφέρθηκε; Το έχεις κάνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...