NitroDoodler Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 7/3/2018 στις 5:45 ΜΜ, paylidis είπε Εντός Σένγκεν είμαστε (ακόμα...) τι έλεγχος να υπάρχει; Αυτό μέχρι τον επόμενο χρόνο δεν νομίζω να το προλάβω Στις 7/3/2018 στις 10:16 ΜΜ, BuckRodgers είπε Ποσο χρόνο χανεις σε τυπικό έλεγχο χειραποσκευών; 60 δευτερόλεπτα για να βγάλεις το λαπτοπ από την τσάντα και να το βάλεις ξεχωριστά στον ανιχνευτή. Μην αγχώνεσαι οι περισσότεροι στον έλεγχο κουβαλάνε λαπτοπ η ταμπλετ. Η γερμανία εκτός από έλεγχο της συσκευής 60 δευτερολέπτων που λέμε έχω την εντύπωση πως όταν σε βλέπουν με λάπτοπ θα σου κάνουν άλλους 100 ελέγχους για να έχουν σίγουρα κάτι να σου πουν. Στις 8/3/2018 στις 12:57 ΜΜ, ksessalonikios είπε μην το λες, δεν ειχες ακουσει το σάλο που γινοτανε πριν 4 μήνες για τους ελεγχους που κανανε στα γερμανικά αεροδρομια σε οσους ερχονταν απο Ελλάδα; Για αυτό ακριβώς σκέφτομαι...για αυτό λέω του χρόνου που θα πάω να είμαι έτοιμος Και να βάλω το λάπτοπ μετά στο μπαγκάζ. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από NitroDoodler Λάθοι
paylidis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δεν υπάρχει λόγος να το κανείς αυτό κ ούτε θα σου κάνουν κάποιο τρελό έλεγχο. Κ φυσικά και μένουμε εντός Σένγκεν. Τώρα αν το βαρεθηκεσ θες να πάρεις καινούργιο λαπτοπ όταν φτασεισ Γερμανία βάλτο στα μπαγκάζια..... 1
BuckRodgers Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 22 hours ago, NitroDoodler said: Αυτό μέχρι τον επόμενο χρόνο δεν νομίζω να το προλάβω Η γερμανία εκτός από έλεγχο της συσκευής 60 δευτερολέπτων που λέμε έχω την εντύπωση πως όταν σε βλέπουν με λάπτοπ θα σου κάνουν άλλους 100 ελέγχους για να έχουν σίγουρα κάτι να σου πουν. Για αυτό ακριβώς σκέφτομαι...για αυτό λέω του χρόνου που θα πάω να είμαι έτοιμος Και να βάλω το λάπτοπ μετά στο μπαγκάζ. Οι Γερμανοί δεν θέλουν λαθρομετανάστες με πλαστά ελληνικά έγγραφα, δεν νομίζω να δίνουν δεκάρα για το laptop. Πιστεύεις ότι στα σημεία ελέγχου δεν κόβουν φάτσες για το ποιους θα ταλαιπωρήσουν;
2MikronS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Περιεργα πραγματα ρωταει ο τυπος παιδια......... σα να θελει να αποφυγει κατι.
NitroDoodler Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/3/2018 στις 9:15 ΠΜ, 2MikronS είπε Περιεργα πραγματα ρωταει ο τυπος παιδια......... σα να θελει να αποφυγει κατι. Χμμμμ τι άραγε θέλω να αποφύγω την πολύ ταλαιπωρία,Να μην βγάζουν πάλι το linux kali επειδή μαζί και άλλα προγράμματα coding είναι ευαίσθητα αν τα πειράξεις (επειδή δεν γνωρίζω άμα είναι κακό το πρόγραμμα και βλάπτει τους άλλους τάχαμ) -Χμμχμχμχμχμμμμμμμ πολύ περίεργα πράγματα μήπως θέλεις να περάσεις βόμβα ή παράνομα προγράμματα; κοκοοοο ή και smoke green κόκα ή και κάτι χειρότερο; - Μοναδικό πράγμα ήταν για το προγράμματα φίλε μου και άσε τις περιέργειες για άλλες περιπτώσεις επειδή γνωρίζω μόνο πως στην γερμανία θα σου φαν το βρακί και μέχρι να περάσεις θα πουν ότι είσαι γιος των ΄΄τζιχάντ΄΄ και έχουν λόγο να σε καθυστερήσουν και να βγάλουν φυσικά ποιο πολύ λευτά Kαι η γερμανία είναι ένα πολύ καλό αεροδρόμιο στο πρήξιμο από την ελλάδα που μέχρι και ηλεκτροσόκ άκουσα άφησαν να περάσουν στο χαβαλέ...Κατά τι νομίζεις πως προσπαθώ να αποφύγω απλά άμα θες πες δεν έχω πρόβλημα θα σου απαντήσω με νορμάλ τρόπο και όχι με βρισιές,πιστεύω λογικό να λες κάτι τέτοιο επειδή κατά την γνώμη μου άλλα είμαι ένας άνθρωπος και εγώ που ταξιδεύει πρώτη φορά σε δυτικά αεροδρόμια. Ρωτάω τέτοια πράγματα επειδή στην ρωσία (ένα εκτός θέματος παράδειγμα) δεν με άφηναν να γυρίσω πίσω για 3 λόγους...1ας δεν είχα χαρτί άδειας από την ελλάδα, 2ος μου έλεγαν ότι είμαι ρώσος πολίτης και όχι έλληνας (το διαβατήριο ρώσικο έγινε στην θεσσαλονίκη εντομεταξύ) (γενήθηκα στην ελλάδα και γράφει ότι είμαι έλληνας) 3ον άρνητική συμπεριφορά προς τον φύλακα επειδή ρωτούσε αν πετάξω ή του δίνω το εισιτήριο...στην τελική μου είπε ακόμα και ο χριστός να κατεβεί εσύ δεν θα μπορέσεις να πετάξεις. Όταν γύρισα σπίτι με πήραν τηλέφωνο από το αεροδρόμιο και είπαν σε 5 λεπτά να είμαι στο αεροπλάνο. Στην τελική χαμένα νεύρα λευτά βενζίνη και πολύ χαμένοι νόμοι 1 εβδομάδα καθόμουν μέχρι το επόμενο αεροπλάνο. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από NitroDoodler Προσθήκη πρόσθετου κειμένου
cpc464 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Άστα αυτά, kali linux, πας να χακάρεις τους γερμανούς, θα σπάσεις όλα τα wpa κλειδιά και όλα τα wi-fi θα σε τρέμουν ,. Κομμένη η πλάκα, ας σοβαρέψουμε, δέν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα, όπως σου είπαν και οι άλλοι το πολύ να σου ζητήσουν να το ανοίξεις, απλά θέλουν να δούν εάν είναι όντως λάπτοπ ή κάτι άλλο.
greg4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 @NitroDoodler Μάλλον βλέπεις πολλές ταινίες Ταξιδεύω με αεροπλάνο κάθε βδομάδα ίσως και παραπάνω για αυτό πάρε τα παρακάτω ως δεδομένα 1) Η Γερμανία έχει πολλά αεροδρόμια, όχι ένα 2) Είμαστε εντός Σένγκεν που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν δια-συνοριακοί έλεγχοι. Λόγω όμως (λάθρο)-μεταναστών οι οποίοι απλά έκλειναν ένα εισιτήριο από Μυτιλήνη για Μόναχο, άρχισαν τους τυπικούς ελέγχους στην έξοδο του Gate. Πλέον υπάρχει και αστυνομικός στη Ελ. Βενιζέλος που ελέγχει ύποπτους για διαφυγή. Η όλη αυτή καθυστέρηση στην Γερμανία μπορεί να πάρει 4-5 λεπτά αλλά δεν έχει και καμία σχέση με το αν έχεις laptop ή όχι μαζί. 3) Δεν προσπαθούν να βγάλουν λεφτά οι Γερμανοί ούτε να σου κάνουν την δουλειά δύσκολη. Ίσα ίσα που χαίρονται με τους Έλληνες καθώς είμαστε φιλήσυχος λαός και πολύ εργατικός, συνεπώς μόνο κέρδος έχουν. Και οι Έλληνες τουρίστες είναι ανοιχτοχέρηδες. 4) Αν σκοπεύεις να μείνεις καιρό (π.χ. να νοικιάσεις σπίτι ή κάτι) να βγάλεις διαβατήριο. 5) Η Ρωσία είναι όχι μόνο δεν είναι στην Σένγκεν αλλά ούτε καν στην ΕΕ. Εντελώς διαφορετική περίπτωση. 6) Το laptop θα το πάρεις μαζί σου. Κατά 99,99% θα σου ζητήσουν να ανοίξεις το καπάκι. Αν κατά 0,01% σου ζητήσουν να το βάλεις μπροστά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το πειράξουν (χειριστούν) δηλαδή παρά μόνο να κοιτούν την οθόνη. Συνεπώς ότι προγράμματα έχεις κλπ δεν θα πάθουν τίποτα. Αν επιμείνουν παραπάνω πρέπει να ζητήσεις παρουσία αστυνομικού. Δεν τους ενδιαφέρουν τι τρέχει, το μόνο που νοιάζονται είναι να δουν ότι είναι πραγματικό laptop. Να το θέσουν σε λειτουργία δεν μου έχει τύχει ποτέ εμένα παρά τους ~800 ελέγχους που κάνω κάθε χρόνο. Συνεπώς πάρε μια καλή τσαντούλα πλάτης και cool για όλα τα όλα. υ.γ. ΜΗΝ το βάλεις σε αποσκευή και το πάρουν μαζί τους 1
NitroDoodler Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Στις 29.03.2018 στις 1:00 ΠΜ, cpc464 είπε Άστα αυτά, kali linux, πας να χακάρεις τους γερμανούς, θα σπάσεις όλα τα wpa κλειδιά και όλα τα wi-fi θα σε τρέμουν ,. Κομμένη η πλάκα, ας σοβαρέψουμε, δέν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα, όπως σου είπαν και οι άλλοι το πολύ να σου ζητήσουν να το ανοίξεις, απλά θέλουν να δούν εάν είναι όντως λάπτοπ ή κάτι άλλο. Άψωγο το αστείο σου φίλε χαχαχ Και η απάντηση σου μάλλον θα είναι θετική όπως και των αλλών...με βγάλατε από τις κακές σκέψεις πως θα μου σπάσουν όλες τις εντολές στα προγράμματα όταν τα δουν Στις 29.03.2018 στις 6:01 ΜΜ, greg4 είπε υ.γ. ΜΗΝ το βάλεις σε αποσκευή και το πάρουν μαζί τους εδώ μήπως μπορείς να μου το πεις λίγο καλήτερα αυτό; μπορούν να το πάρουν μαζί τους κατα ποιά λογική; επιδή είναι στην βαλίτσα στο port bagaz? Στις 29.03.2018 στις 6:01 ΜΜ, greg4 είπε Μάλλον βλέπεις πολλές ταινίες Όντως μάλλον πρέπει να σταματήσω να τις βλέπω....από αυτά μάλλον μου βγήκαν όλοι οι γερμανοί κακοί και τα λοιπά
greg4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Εννοώ στην παραδοτέα βαλίτσα (αν έχεις) μην το βάλεις εκεί μέσα, καθώς συνήθως τις "πετάνε" απότομα πάνω σε ιμάντες κλπ συνεπώς δεν είναι ασφαλές εκεί. Θα πάρεις είτε μια backpack είτε μια τσάντα για laptop και θα τον πάρεις μαζί σου στην καμπίνα ως χειραποσκευή. Με μια αεροπορική πετάς; Αν θες να μάθεις παραπάνω για αποσκευές δες ένα ενδεικτικό Link https://el.aegeanair.com/taksidepste/plirofories-aposkevon/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα