NitroDoodler Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το καλοκαίρι ετοιμάζομαι για γερμανία και θέλω να πάρω το λάπτοπ μαζί μου. Τι ελέγχους πρόκειται να περάσει το λάπτοπ; Γιατί ζητάν να τρέξεις τα windows (σε περίπτωση αν το πουν) και αν κειτάν τα αρχεία σου(Είναι κάτι προγράμματα βαριά). Επειδή δεν έχω περάσει ποτέ σοβαρούς ελέγχους με λάπτοπ μαζί χρειάζομαι άμεσα να είμαι έτοιμος. Απλά ένας φίλος μου εξήγησε ότι του είπαν να τρέξει το λάπτοπ... δικά του λώγια: Emena thelan na to ani3un ala den kataferan kati ixa kali linux epano Ixa pari 2 kai me piran gia apotipomata stin athina piran tilefona klp Enas ap aftus opos ipa ithele meta p to chekare ala den kataferr kati Ala amfibalo an tha s kanun ta idia proti fora meta apo 3 ta3idia mu etixe kati. Kai opos ipa den mu pan tipote se ala 2 aerodromia italia kiproDen ixe kodiko kali linux ixeDen i3ere ti na kani Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από NitroDoodler Άλλες ερωτήσεις
k_w_t Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Περσι που ταξίδεψα αεροπορικώς μου ζήτησαν άπλα να ανοίξω την οθόνη του λαπτοπ οχι να το θέσω σε λειτουργία... Μαζί είχα και εξωτερικό δίσκο στην τσάντα .. 1
Alphaleader Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δε μου ζητηθηκε ποτε τιποτα. Απλα να ξες, πως θα το βάλεις ξεχωριστα στο σκάνερ απο το υπολοιπο backpack σου. Και να σου ζητησουν να το ανοιξεις... απλα την οθονη οτι φορτωνει καποιο λειτουργικο θελουν να δουνε... οτι ειναι γενικα laptop που αναβει και δεν εχεις βγαλει την μπαταρια για να βαλεις semtex και να σας μαζευουν σε κομμάτια μετα.... 1
NitroDoodler Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Alphaleader είπε Δε μου ζητηθηκε ποτε τιποτα. Απλα να ξες, πως θα το βάλεις ξεχωριστα στο σκάνερ απο το υπολοιπο backpack σου. Και να σου ζητησουν να το ανοιξεις... απλα την οθονη οτι φορτωνει καποιο λειτουργικο θελουν να δουνε... οτι ειναι γενικα laptop που αναβει και δεν εχεις βγαλει την μπαταρια για να βαλεις semtex και να σας μαζευουν σε κομμάτια μετα.... Εντάξει με το τελευταίο προβλήματα δεν υπάρχουν Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από NitroDoodler Μεταφορά μυνήματος
BuckRodgers Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε όλα τα αεροδρόμια που έχω ταξιδέψει (και γερμανικά), μερικές φορες σου ζητούν να ανοίξεις(σηκώσεις) την οθόνη και πάντοτε να το περάσεις από τον ανιχνευτή ξεχωριστά από τις άλλες χειραποσκευές. Μόνο μια φορά στον Βενιζέλος μου ζήτησαν να το βάλω μπρος, όταν είδε την οθόνη του bios δεν ασχολήθηκε καν να δει αν φορτώνει και τι φορτώνει. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από BuckRodgers
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 @NitroDoodler Καταφερες ρε θηρίο να διαβασεις τι σου εγραφε ο φιλος σου; Κανονικά θα επρεπε να τον συλλάβουν για τον τρόπο γραφής και οχι τι κουβαλούσε. Ontopic : Ολες οι απαντησεις που σου εδωσαν ειναι σωστες 5 2
Valous Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, isay είπε @NitroDoodler Καταφερες ρε θηρίο να διαβασεις τι σου εγραφε ο φιλος σου; Κανονικά θα επρεπε να τον συλλάβουν για τον τρόπο γραφής και οχι τι κουβαλούσε. Ontopic : Ολες οι απαντησεις που σου εδωσαν ειναι σωστες 1
NitroDoodler Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω...για να αποφύγω τυχών κιάλους ελέγχους στην γερμανία θα πρέπει να βάλω το λάπτοπ στο μπαγκάζ ή να το έχω μαζί μου στο αεροπλάνο
paylidis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 46 λεπτά πριν, NitroDoodler είπε Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω...για να αποφύγω τυχών κιάλους ελέγχους στην γερμανία θα πρέπει να βάλω το λάπτοπ στο μπαγκάζ ή να το έχω μαζί μου στο αεροπλάνο αν το βαλεις στο "μπαγκαζ" (:P) 99% θα το παρεις σε βιδες.... πανω στο αεροπλανο χειραποσκευη μαζι σου το παιρνεις... 1
NitroDoodler Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε θα το παρεις σε βιδες.... πανω στο αεροπλανο χειραποσκευη μαζι σου το παιρνεις... Ναί αλλά δεν θέλω χάσιμο χρόνου αν θα υπάρχει έλεγχος και στην γερμανία
paylidis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Εντός Σένγκεν είμαστε (ακόμα...) τι έλεγχος να υπάρχει; 1
BuckRodgers Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 5 hours ago, NitroDoodler said: Ναί αλλά δεν θέλω χάσιμο χρόνου αν θα υπάρχει έλεγχος και στην γερμανία Ποσο χρόνο χανεις σε τυπικό έλεγχο χειραποσκευών; 60 δευτερόλεπτα για να βγάλεις το λαπτοπ από την τσάντα και να το βάλεις ξεχωριστά στον ανιχνευτή. Μην αγχώνεσαι οι περισσότεροι στον έλεγχο κουβαλάνε λαπτοπ η ταμπλετ. 1
Adanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Απλά οθόνη να δουν και σπανίως την λειτουργικότητα του. Αλλά και πάλι, σιγά την πολύ ώρα που θα κάνεις στον έλεγχο. Τώρα αν έχεις φάτσα ύποπτη, ίσως ρίξουν ένα βλέφαρο παραπάνω. 1
ksessalonikios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, paylidis είπε Εντός Σένγκεν είμαστε (ακόμα...) τι έλεγχος να υπάρχει; μην το λες, δεν ειχες ακουσει το σάλο που γινοτανε πριν 4 μήνες για τους ελεγχους που κανανε στα γερμανικά αεροδρομια σε οσους ερχονταν απο Ελλάδα; 1 1
paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε μην το λες, δεν ειχες ακουσει το σάλο που γινοτανε πριν 4 μήνες για τους ελεγχους που κανανε στα γερμανικά αεροδρομια σε οσους ερχονταν απο Ελλάδα; ε αυτο εγινε για μια εβδομαδα, μετα τελειωσε... σαχλαμαρες των γερμανων ήταν απο τις κλασσικες ανευ λόγου και αιτίας τρομολαγνιες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα