7nisiotis Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήγα να αποκοιμηθω εντελως στο πρώτο επεισόδιο, 2-3 λεπτά πρέπει να ψιλοκοιμηθηκα κιόλας. Αλλάζει καθόλου ή παραμένει αυτή η περίεργη ατμόσφαιρα; Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από 7nisiotis
fingolfingr Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Είδα μέχρι το 3ο. Δεν μπορώ να πω ότι έχω απογοητευτεί αλλά δεν έχω τρελαθεί κιόλας. Ίσως γιατί από σειρά με τέτοιο όνομα περιμένεις πολλά. Θα δούμε στα επόμενα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 1 hour ago, fingolfingr said: Ίσως γιατί από σειρά με τέτοιο όνομα περιμένεις πολλά. Γιατί?
firewalker Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μου αρέσει που είναι ποιο "σκοτεινό" από το παλιό. Ξεκίνησε καλά. έπεσε, έγινε ίδιο με το "The Hundred", και έστρωσε στο τέλος.
fingolfingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, ThReSh είπε Γιατί? Πίστευω ότι αν ηθελαν να βγάλουν ενα ακόμα scifi θα μπορούσαν να το βγάλουν και με αλλο όνομα. Χρησιμοποιησαν αυτό για να το εκμεταλευτουν. Οπότε θεωρώ λογικό να περιμένεις να δείς κατι σουπερ. Προσωπικά αν δεν είχε αυτο τον τίτλο μπορεί να μην επεφτε καν στην αντιληψη μου. Ξαναλέω ότι λόγω χρόνου εχω δεί μόνο μεχρι το 3ο και δεν λεω ότι είναι ασχημο. Απλά περιμενα κατι παραπάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ήταν κάτι το τόσο καλό το original για να περιμένεις πολλά? Δεν γνωρίζω, απορία έχω... Διότι αν δεν ήταν, σιγά την "βαριά φανέλα" που κουβαλάει (το νέο). 11 minutes ago, fingolfingr said: Πίστευω ότι αν ηθελαν να βγάλουν ενα ακόμα scifi θα μπορούσαν να το βγάλουν και με αλλο όνομα. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από ThReSh
fingolfingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Το αν ήταν καλό ή ότι δεν μπορώ να το γνωρίζω γιατί βγήκε αρκετα χρόνια πριν γεννηθώ. Αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι σαν τιτλος ήταν γνωστός και όχι λόγω της ταινιας του 1999. Από ότι διαβάζω όταν είχε βγεί είχε υψηλότερα ratings και από το star trek που επαιζε την ίδια περιπου περίοδο. Βέβαια το ένα χαθηκε και το αλλο άνθησε μιας και είχε περισσότερο ζουμί.
Jimys2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Είδα όλη την πρώτη σεζόν. Μου άφησε πολύ ανάμικτες εντυπώσεις. Εκτος απο τον "πειρατή" οι ερμηνείες των υπολοίπων ήταν πολύ κατω του μετρίου. Το σενάριο απο την άλλη ενώ σε κάποια επεισόδια ήταν καλό, σε άλλα ήταν αλλα ντ'αλλων. Πολλές επιστημονικές ανακρίβειες, ειδικά στο πρώτο επεισόδιο με την λίμνη... 6/10 από εμένα. Ελπίζω να μην βγάλουν κι άλλη σεζόν
Nomedor Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Καλή προσπάθεια αλλά γίνεται βαρετή, δεν ξέρω το στόρι του original αλλά ο τίτλος σε σχέση με τι παρόν στόρι μου ξένισε λίγο. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη πιστεύω. Ο αδύναμος κρίκος της υπόθεσης είναι το σενάριο κατά τα δικά μου γούστα. Και αυτό με τα flash back ρε φίλε πολύ 2004 generation Spoiler Τι lost in space είναι δηλαδή όταν όλη η σεζόν διαδραματίζεται σε έναν πλανήτη?
Vangelis_D9 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαλαρή οικογενειακή σειρά αλλά με υψηλό επίπεδο παραγωγής. Το παλιό το θυμάμαι αμυδρά και σίγουρα δεν μου άρεσε, τούτο δω είναι αξιοπρεπέστατο και περνάει ευχάριστα η ώρα. Όσοι περιμένετε μπαμ μπουμ μπουμ καρατέκααααα! και κομμένους λαιμούς με βγαλμένα μάτια πάτε αλλού. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από Vangelis_D9 2 1
firewalker Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το παλιό ήταν παιδικό πρόγραμμα. Διαστημικές νάρκες που εκρήγνυνται: Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από firewalker
KilliK Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 το παλιο ειχε ξεκινησει ως hard science τυπου Σταρ Τρεκ, αλλα γρηγορα μετατραπηκε σε family tv show με pulpy scifi setup. μεχρι και ο Θωρ τους ειχε επισκεπτει σε καποιο επεισοδιο. απλως το selling point του τοτε ηταν ο χαρακτηρας του Dr Smith, ο οποιος τωρα εγινε ..γυναικα διοτι προφανως στους φεμινιστικους καιρους που ζουμε, οι γυναικες δεν μπορουν να φτιαξουν δικους τους iconic ρολους, πρεπει να κλεψουν τους ανδρικους.. 1
Gilmaru Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Πολύ συμπαθητικό κι ευχάριστο μου φάνηκε. Έχει cringe-worthy στιγμές και πράγματα που δεν είναι πάρα πολύ καλοδομημένα στο σενάριο, αλλά αν δεν έχεις μεγάλες προσδοκίες είναι ότι πρέπει για ξεκούραση το βράδυ μετά από την δουλειά. ^^ Πρέπει να πω πάντως ότι με κούρασε λίγο ο χαρακτήρας της Dr. Smith.. 1
sarpan Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, Gilmaru είπε Πολύ συμπαθητικό κι ευχάριστο μου φάνηκε. Έχει cringe-worthy στιγμές και πράγματα που δεν είναι πάρα πολύ καλοδομημένα στο σενάριο, αλλά αν δεν έχεις μεγάλες προσδοκίες είναι ότι πρέπει για ξεκούραση το βράδυ μετά από την δουλειά. ^^ Πρέπει να πω πάντως ότι με κούρασε λίγο ο χαρακτήρας της Dr. Smith.. Όχι απλά κούρασε,είναι σίχαμα...μεγάλο σίχαμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα