Junior22 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Επειδή για ένα 5μηνο θα είμαι στην Ιταλία, χρειάζομαι νέο κινητό μέχρι τα 250 ευρώ γιατί αυτό που έχω είναι στα τελευταία του. Επίσης μπορώ να δώσω αλλα 20-30 ευρώ αν όντως αξιζει τα επιπλέον χρήματα. Με ενδιαφέρει πρωτίστως να είναι γρήγορο και να έχει ανθεκτική μπαταρία και μετά όλα τα άλλα. Φυσικά αν υπάρχει κάτι με λιγότερα λεφτά που με καλύπτει, δεν θα έλεγα όχι. Από όσα είδα, μου άρεσε περισσότερο το Honor 8 αν και δεν διάβασα τα καλύτερα για τη μπαταρία του. ) Το ποσό που διαθέτουμε:250 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, Instagram, YouTube, internet browsing 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5.2 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δεν έχω ιδιαίτερη προτιμηση 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι θα ήθελα να έχει καλή κάμερα, κυρίως για φωτογραφίες 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι απαραίτητο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Με ενδιαφέρει να έχει 2 Sim, αν έχει και επέκταση ακόμα καλύτερα αλλά δεν είναι απαραίτητο 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι πολύ σημαντξκο 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ιταλία και Ελλάδα, απλώς τα μεταφορικά θα πρέπει να μην ξεφεύγουν από τα 250 ευρω 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Junior22
saruman123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Moto g5s plus 4/32(5.5") Stock android,έχει πάρει android Oreo,dual sim με ανεξάρτητη θύρα για sd άρα δεν θυσιάζει κάποια slot sim ,Gorilla glass 3, επεξεργαστή snapdragon για καλή διαχείριση μπαταρίας, εγγύηση 2 χρόνια από την αντιπροσωπεία στα 255€ με τα μεταφορικά από Σκρουτζαδικο. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από saruman123
Junior22 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Σε σχεση με το Honor 8 θεωρεις οτι ειναι ανωτερο? Δεν ξερω, για καποιο λογο μου αρεσε το Honor και σκεφτομαι να το παρω, αν δεν υπαρχει καποιο δραματικα καλυτερο κινητο στα 250 ευρω
saruman123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Κοίτα για να πούμε την αλήθεια το honor είναι καλύτερο αλλά με προβληματίζει ότι είναι 2 χρονών κινητό και έχει παραμείνει στην Nougat άρα δεν το βλέπω για την Oreo και δεύτερον ο επεξεργαστής που έχει αν κάνει καλή διαχείριση στην μπαταρία.
Junior22 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Ναι για την αναβαθμιση και εγω προβληματιζομαι λιγο αλλα για την μπαταρια, λογω fast charging πιστευω πως θα ειμαι καλα. Διαβασα reviews και υπηρχαν περισσοτερα θετικα σχολια για τη μπαταρια οσον αφορα τη διαρκεια, αλλα και στα αρνητικα λεγανε πως σε 30 λεπτα γεμιζει στο 70%. Λογικα με βλεπω για το Honor απο τη στιγμη που δεν εχει καποιο μεγαλο μειονεκτημα και απο την αλλη εχει αρκετα πλεονεκτηματα.
AggelosTz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Επειδή σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω ένα android στα 250€ περίπου σκεφτόμουν και εγώ το honor 8. Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως η οθόνη. Να έχει καλά (αληθοφανή χρώματα ) και καλή ανάλυση . Υπάρχει κάποιο άλλο της Huawei που να "ανταγωνίζεται" σε επιδόσεις το Honor 8 ;
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AggelosTz είπε Υπάρχει κάποιο άλλο της Huawei που να "ανταγωνίζεται" σε επιδόσεις το Honor 8 ; Το P9 αλλά έχει +50€ .... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από saruman123
AggelosTz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, saruman123 είπε Το P9 αλλά έχει +50€ .... Thanks δεν το είχα τσεκάρει. Πολύ όμορφο στα 300€ μου φαίνεται καλή επιλογή. To Samsung s7 στα 350€ που έχει πέσει πλέον αξίζει ; ή υπάρχουν καλύτερα στα ίδια λεφτά ;
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, AggelosTz είπε Thanks δεν το είχα τσεκάρει. Πολύ όμορφο στα 300€ μου φαίνεται καλή επιλογή. To Samsung s7 στα 350€ που έχει πέσει πλέον αξίζει ; ή υπάρχουν καλύτερα στα ίδια λεφτά ; Εντάξει τώρα πας αλλού.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα