Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω μια tv απο amazon.co.uk. Ξερετε τι παιζει; 
Συγκεκριμενα αυτη εδω ελεγα https://www.amazon.co.uk/gp/product/B077M313WZ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&th=1 
αναφερει πως Usually dispatched within 1 to 3 weeks.Οταν τη στειλουν ποσο καιρο θα κανει; 
Με τι κουριερ ερχεται; Αν ερθει σπασμενη τι γινεται εκει; Τωρα που βγαινει απο Ευρωπαικη ενωση λετε να εχω θεμα με αγορα ή εγγυηση στο μελλον;

Εχω κανει ηδη αγορα απο κοτσοβολο αλλα το μοντελο 6262..που ειναι με δυο ampilight και οχι 3.. Βεβαια και ο κοτσος μεχρι να τη φερει θα περασει καμια βδομαδα κλπ καθως δεν την εχει διαθεσιμη για αποστολη και αυτη του αμαζον βγαινει λιγο φθηνοτερα αποτι του κοτσου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Η Amazon συνήθως συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι τον προηγούμενο μήνα που πήρα την τελευταία παραγγελία μου. Το dispatch είναι είναι σχετικό. Ανάλογα με την διαθεσιμότητα το στέλνουν. Μόλις φύγει σου δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθήσεις την πορεία της αποστολής στην εκάστοτε χώρα που βρίσκεται. 

Τώρα αν έρθει κι έχει ζημιά, τότε την στέλνεις πίσω, απλά είναι ένα μειονέκτημα σε τέτοιες παραγγελίες από το εξωτερικό. Παίρνεις ρίσκο στην ουσία. Αλλά συνήθως είναι καλά πακεταρισμενες οι συσκευασίες τους. Από το εξωτερικό είναι πιο φθηνά αλλά σε περίπτωση προβλημάτων σου τρώει περισσότερο χρόνο. 

Το ότι έχει φύγει από την ΕΕ δεν παίζει ρόλο. Πρώτων, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το Brexit, και δεύτερον ακόμη και μετά θα παραμείνουν οι εμπορικές σχέσεις ως έχουν.

Για το θέμα της εγγύησης νομίζω πως όσο ακόμη έχει και πάθει κάτι μπορείς να απευθυνθείς στο service της Ελλάδας.

Επεξ/σία από chromich
Δημοσ.

50" και ταχυδρομικώς;;; Μεγάλο το ρίσκο για σπασμένο.

Επί της ουσίας όμως, εφόσον είναι για Αγγλική αγορά θα έχει BS plug και όχι σαν τα δικά μας (μικρό το κακό γιατί σώζεται με προσαρμογέα). Το σημαντικότερο όμως να ελέγξεις τι σύστημα τηλεόρασης υποστηρίζει γιατί στην Αγγλία έχουν άλλο πρότυπο (MHEG5 και όχι DVBT2/H265  ή DVBT/H264 από όσο γνωρίζω) και είναι αμαρτία να καταλήξεις να μην πιανει τα δικά μας κανάλια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να'στε καλα. Τελικα σημερα ειπα να γινω prime... η τιμη μαζι με μεταφορικα ενα 20αρικο απο τη τιμη που το πηρα στο κοτσοβολο. (ποναει το συναλλαγμα του amazon)
Δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο.. Επισης δεν λεει ποτε θα γινει η αποστολη οπως σε αλλα προιοντα. 
Ο προσαρμογεας ειναι ανταπτορας; ή εχει να κανει με τη ταση; 220-240 50-60hz λεει.
Απλα το 3 ambilight ειναι αλλο πραγμα σε σχεση με το απλο..
Για τα καναλια αποτι ειδα εχει και dvb-t2 αλλο στο official site.
Αν ηξερα πως θα την εχω μεσα σε 10 μερες και δεν θα ερχοταν σπασμενη θα την ειχα παραγγειλει χθες. 
Αλλα μαλλον θα περιμενω να μου στειλει την αλλη ο κοτσοβολος.

Μπορω να μιλησω απευθειας με εναν αντιπροσωπο στο amazon γιαυτη τη tv?

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.

Φίλε να κάνω μια άσχετη ερώτηση σχετικά με την τηλεόραση?είναι va η ips το πάνελ της?60hz να υποθέσω σωστά?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, greed είπε

Να'στε καλα. Τελικα σημερα ειπα να γινω prime... η τιμη μαζι με μεταφορικα ενα 20αρικο απο τη τιμη που το πηρα στο κοτσοβολο. (ποναει το συναλλαγμα του amazon)
Δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο.. Επισης δεν λεει ποτε θα γινει η αποστολη οπως σε αλλα προιοντα. 
Ο προσαρμογεας ειναι ανταπτορας; ή εχει να κανει με τη ταση; 220-240 50-60hz λεει.
Απλα το 3 ambilight ειναι αλλο πραγμα σε σχεση με το απλο..
Για τα καναλια αποτι ειδα εχει και dvb-t2 αλλο στο official site.
Αν ηξερα πως θα την εχω μεσα σε 10 μερες και δεν θα ερχοταν σπασμενη θα την ειχα παραγγειλει χθες. 
Αλλα μαλλον θα περιμενω να μου στειλει την αλλη ο κοτσοβολος.

Μπορω να μιλησω απευθειας με εναν αντιπροσωπο στο amazon γιαυτη τη tv?

Λοιπόν,

α) ο αντάπτορας είναι η πρίζα που έχει! Οι άγγλοι έχουν BS plug, και όχι 2-pin europlug που έχει η υπόλοιπη Ευρώπη. Θα χρειαστείς ένα προσαρμογέα BS - to - Europlug για να κουμπώσει στην πρίζα του σπιτιού σου. (η τάση Αγγλία είναι ίδια με εμάς οπότε εκεί δεν έχεις θέμα)

β) Εχει DVBT2 από ότι βλέπω, αλλά ΟΧΙ H265/HEVC οπότε ΑΝ και ΟΤΑΝ γίνει η μετάβαση και Ελλάδα κατά 99% δεν θα πιάνει τα κανάλια (ακόμα ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει ξεκαθαρίσει για το πως θα γίνει και τι Ελλάδα, αλλά βάση νομοθεσίας της Ε.Ε. μέχρι το 2021 θα πρέπει να κάνουμε τη μετάβαση ώστε να αποδεσμευθεί η μπάντα που καταναλώνεται τώρα για τηλεοπτικό σήμα και να δοθεί για χρήση για υπερ-γρήγορο internet

https://www.philips.co.uk/c-p/50PUS6272_05/6000-series-4k-ultra-slim-smart-led-tv-with-ambilight-3-sided-and-pixel-plus-ultra-hd/specifications 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη μονο η πριζα αλλαζει απο το Ελληνικο μοντελο αποτι βλεπω.

7 ώρες πριν, ben3os είπε

Φίλε να κάνω μια άσχετη ερώτηση σχετικά με την τηλεόραση?είναι va η ips το πάνελ της?60hz να υποθέσω σωστά?

η 55 ειναι ips η 50αρα va. 60hz ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...