Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εβγαλα τον δίσκο από έναν παλιό υπολογιστή, το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω τη θήκη να πάρω για να λειτουργεί σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος.. DSC_0008-1.JPG.2646755ac97a747bd4cb78fb3b4fd3eb.JPGDSC_0010.thumb.JPG.17fcc34541642bda90c7188e1810fb13.JPG

Δημοσ.

Sata ειναι οπότε θα πάρεις SATA. Απλως έχει και την επιλογη (για μεσα στο κουτι του υπολογιστη) να συνδέσεις ρεύμα απο τα 4 pin δεξια (molex) που χρησιμοποιούσαν οι IDE δισκοι παρόλα αυτά δεν έχει τη συνδεσμολογία για μεταφορα δεδομενων που εχουν οι IDE. Οπότε ΜΟΝΟ σε sata κουτι μπαινει

ΠΡΟΣΟΧΗ : Ρεύμα συνδέεις (στο Pc) μονο στη μία από τις δυο επιλογές. ΟΧΙ και στις δυο γιατί τον έκαψες.

Επισκέπτης
Δημοσ.
19 ώρες πριν, stoneao98 είπε

Sata ειναι οπότε θα πάρεις SATA. Απλως έχει και την επιλογη (για μεσα στο κουτι του υπολογιστη) να συνδέσεις ρεύμα απο τα 4 pin δεξια (molex) που χρησιμοποιούσαν οι IDE δισκοι παρόλα αυτά δεν έχει τη συνδεσμολογία για μεταφορα δεδομενων που εχουν οι IDE. Οπότε ΜΟΝΟ σε sata κουτι μπαινει

ΠΡΟΣΟΧΗ : Ρεύμα συνδέεις (στο Pc) μονο στη μία από τις δυο επιλογές. ΟΧΙ και στις δυο γιατί τον έκαψες.

Κάποια θήκη έχεις να μου  προτείνεις? 

Δημοσ.

Δες στο σκρουτζ και απεφυγε οσες εχουν λιγα αστερακια. Εχω καποιες turbox εγω αλλα εχουν καταργηθει παρολα αυτα δεν ειναι καμια διαστημικη τεχνολογια συνηθως δεν εχεις θεμα αν κανει κανα 20αρικο και πανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...