Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα αυτα. 

https://www.skroutz.gr/s/6146742/HyperX-Cloud-II.html

Χιλιοδουλεμενα και πολυ αξιοπιστα. Δεν μπορω να σου πω γνωμη για τα BlasterX μιας και δεν τα εχω δουλεψει. 

Ειχα τα Razer 7.1 και τα εδωσα για τα παω στα Cloud II και δεν το μετανιωσα. Τα razer ειναι πιο μπασατα , πραμα που αμα θες για gaming , δεν αξιζει . Επισης ηταν παρα πολυ σφηχτα στο κεφαλι σε σημειο να μου προκαλουν πονοκεφαλο.

Δημοσ.

αυτα εχω φιλε και μου χαλασε το καλωδιο στα καλα καθουμενα γιαυτο δεν γουσταρω hyperx πλεων και κλεινω πιο πολυ στα blaster

Δημοσ.

Παρένθεση:

Γιατί δεν πας να σου αλλάξουν το καλώδιο; Αφού είναι καλά τα ακουστικά (αν είναι και σε καλή κατάσταση) θα έλεγα αξίζει επισκευή...

Δημοσ.

τα εχω λιγο περισοτερο απο χρονο οποτε ειναι σε πολυ καλη κατασταση δεν γνωριζω το κοστος της αλαγης και που να το παω επισης

Δημοσ.

Έχω τα blaster X5 Tournament edition, σε γενικές γραμμές καλά.... αν είσαι τύπος που το έχεις πολύύύ δυνατά, μην τα πάρεις. Δεν είναι πολύ δυνατά.

Καλό μικρόφωνο, καλή μόνωση. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι είναι πολύ πολύ πολύ άνετα-βολικά!

Δημοσ.

οχι φιλε παιζω με πολυ νορμαλ ενταση σε φαση cs πχ με 0.1 τα χ5 ειναι αλλα απο τα η7 ετσι ? η μπερδευτικες

Δημοσ.

Σε κατάστημα με ηλεκτρονικά, ακόμα και αυτοί με τις τηλεοράσεις κτλπ (επισκευές ηλεκτρονικών κτλπ) μπορούν να τα φτιάξουν, το θέμα είναι πόσο θα θέλουν και αν το αναλάβουν. Ρώτα τους δηλαδή μια πριν πας απο το τηλέφωνο και δες που και αν θα τα πας για επισκευή (επισκευές ηλεκτρονικών google δηλαδή και ψάχνεις κοντά σου).

ps Θέλει καλώδιο με 4 καλώδια μέσα, λόγο του μικροφώνου, να το πεις πριν την επισκευή μην τυχών και σου βάλει με 3 και δεν δουλεύει το mic.

Που έχει κόψει κιόλας; Στο βύσμα κοντά ή απάνω στο ακουστικό; Δηλαδή όταν κουνάς το καλώδιο στο βύσμα ακούγεται ή όταν το κουνάς απάνω;

Δημοσ.

ειναι στο κεντρο περιπου απο την καρτα ηχου και πανω εκεινο το καλωδιο δεν ξερω αν εχει κοπει δεν το ανοιξα να δω στο σημειο που το σπαω παντως ειναι αθικτο απεξω καποιος μου ειπε οτι εγινε απο τα γυρισματα του καλωδιου

Δημοσ.

Βάλε το στο κινητό σου και δες, στην μία περίπτωση αλλάζεις απλά το φισάκι και στην άλλη ανοίγεις και κόβεις λίγο καλώδιο απο μέσα, και τα 2 εφικτά είναι δηλαδή. Απλά το έλεγα μην έχει κοπεί πουθενά στην μέση γιατί τότε θα ήθελες αλλαγή καλωδίου. Αυτό βέβαια εκεί που θα τα πας θα το δούνε, απλά το λέω μπας και σε ρωτήσουν που έχει την ζημιά.

Ναι, απο τα γυρίσματα την παθαίνουν τα καλώδια, δύσκολο να πάθουν κάτι οι μαγνήτες. Αν κουνάς το καλώδιο οπουδήποτε και παίζουν τότε έχει θέμα στο βύσμα στο καλώδιο ή στην κόλληση μέσα, και οι 3 περιπτώσεις φτιάχνονται.

Δημοσ.

θα το δω αυριο φιλε και θα σου πω παντως σε συγκεκριμενο σημειο οταν το σπαω φτιαχνει οχι παντου

Δημοσ.
13 ώρες πριν, MAVELSAN είπε

τα εχω λιγο περισοτερο απο χρονο οποτε ειναι σε πολυ καλη κατασταση δεν γνωριζω το κοστος της αλαγης και που να το παω επισης

Αφου εισαι ακομη σε εγγυηση δοκιμασε το online support της εταιριας, ειναι πολυ καλο.

Στα δικα μου ειχε χαλασει το Y Cable και αμεσως μου εστειλαν ενα καινουριο!

Δημοσ.

μαγκες τωρα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οταν εχω το jack τερμα μεσα στην καρτα ηχου ο ηχως ειναι χαλια οταν το βγαζω ελαχιστα εξω παιζει κανονικα 

Δημοσ.

στο κινητο οταν το βγαζω λιγο δεν παιζει καν απλα δοκιμασα σκετο το τζακ στο pc και γινεται το ιδιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...