giorgoskoy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 το eshop ξαναεβγαλε το πλητρολογιο του τιτλου σε προσφορα στο eshop specials http://www.eshopspecials.gr/ 3 1
Giwrgos69 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Επίσης υπάρχει και στο full size(με του αριθμούς δεξιά) με κόκκινους διακόπτες πάλι στα ίδια λεφτά http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0946-thor-300-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573746 1
iakoboss7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 νασαι καλα γιωργο, το ειχα για παραλαβη απο το καταστημα στα 35 και με προλαβες οποτε το πηρα πιο φτηνα με παραλαβη σπιτι
billpao Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Εχει και με τους μπλε διακοπτες (χωρις numpad) http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0945-thor-300-tkl-mechanical-green-backlight-blue-outemu-switch-p-PER.573686
White Wolf Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Τελικα το χτυπησα και εγω να δοκιμασω επιτελους τι λενε τα μηχανικα...με κοκκινους διακοπτες και αριθμητικο numpad.Για να δουμε....
wakabanka Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, billpao είπε Εχει και με τους μπλε διακοπτες (χωρις numpad) http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0945-thor-300-tkl-mechanical-green-backlight-blue-outemu-switch-p-PER.573686 Γμτ πως τους ήρθε να βάλουν πράσινο καγκουρόbacklight σε typing πληκτρολόγιο 1
billpao Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, wakabanka είπε Γμτ πως τους ήρθε να βάλουν πράσινο καγκουρόbacklight σε typing πληκτρολόγιο Ναι με χαλαει και εμενα αυτο... 1
GBorb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 ποιοι διακόπτες είναι αθόρυβοι σε μηχανικό πληκτρολόγιο;
desperados Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, GBorb είπε ποιοι διακόπτες είναι αθόρυβοι σε μηχανικό πληκτρολόγιο; Στα Genesis οι κοκκινοι κανουν τον λιγοτερο θορυβο. Γενικα δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιος διακοπτης που να ειναι τελειως αθορυβος. Παντως το οτι ενας διακοπτης δεν κανει θορυβο δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και καλυτερος, χανεις πολυ στην αισθηση, αλλα μαζι με την αισθηση μπορει και να χασεις και κανα δοντι (κανουν τοσο θορυβο οι μπλε, πρασινοι κτλ. που το μπουκετο απο τον συγκατοικο η την γυναικα ειναι σιγουρο). Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από desperados 1
iakoboss7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 απο αυτα τα 2 οι red, αλλα πρεπει να βαλεις και orings για να μην κοπαναει το πληκτρο οταν κανεις bottom out.
redykt Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 οι κοκκινοι btw εχουν χαμηλο actuation force , που σημαινει οτι μπορει να οδηγησουν σε typos μεχρι να "συνηθισουν" τα δαχτυλα . το καλυτερο που εχει να κανει καποιος ειναι να παει σε ενα καταστημα και να δοκιμασει keyboards με blue και red διακοπτες ωστε να δει τι του ταιριαζει. εγω εχω τους outemu blue και πραγματικα δε μπορεις να μιλησεις με καποιον οσο πληκτρολογεις . αλλα ειναι και πορωτικο το κλικλικ
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, desperados είπε Στα Genesis οι κοκκινοι κανουν τον λιγοτερο θορυβο. Γενικα δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιος διακοπτης που να ειναι τελειως αθορυβος. Παντως το οτι ενας διακοπτης δεν κανει θορυβο δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και καλυτερος, χανεις πολυ στην αισθηση, αλλα μαζι με την αισθηση μπορει και να χασεις και κανα δοντι (κανουν τοσο θορυβο οι μπλε, πρασινοι κτλ. που το μπουκετο απο τον συγκατοικο η την γυναικα ειναι σιγουρο). Το επιβεβαιώνω... 1
liakos18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, redykt είπε εγω εχω τους outemu blue και πραγματικα δε μπορεις να μιλησεις με καποιον οσο πληκτρολογεις . αλλα ειναι και πορωτικο το κλικλικ Τρομάζω λιγο μ αυτά που διαβάζω αλλα μου φάνηκε τόσο που vfm που πήρα ενα.
redykt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 minute ago, liakos18 said: Τρομάζω λιγο μ αυτά που διαβάζω αλλα μου φάνηκε τόσο που vfm που πήρα ενα. οχι νταξει chill γουστα ειναι αυτα.
iakoboss7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 γιαυτο πηρα red και σκοπευω να βαλω και orings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα