Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα!!! Ένας φίλος μου δίνει τον dreambox dm 7020si με 50 ευρο... Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει η με αυτά τα λεφτά μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο??? 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, hacker26 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!!! Ένας φίλος μου δίνει τον dreambox dm 7020si με 50 ευρο... Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει η με αυτά τα λεφτά μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο??? 

τι να τον κανεις?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εαν σκοπευεις να τον χρησιμοποιησεις σε συνδυασμο με συνδρομη απο Ελληνικα δορυφορικα πακετα (Nova,Cosmote) ξεχασε το..

Δουλευει μονο με τους δικους τους δεκτες η καρτα..

Σαν δεκτης κανει πολλα αλλα για πακετα εξωτερικου κτλ...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απλά έχω Ίδη ένα πιάτο στην ταράτσα και θέλω να πιάσω διαφορά ελεύθερα κανάλια... Και κατά προτίμηση βουλγαρικά... Μου κάνει αυτός? Είναι οκ για τα λεφτά του? Έχει κάποιο καλύτερο??? Ευχαριστώ για τις απαιτήσεις!!!

Δημοσ.

Βρε καλος ειναι και εγω εχω το dream αλλα πλεον δεν χρειαζεται ,υπάρχουν πολλες επιλογες να βλεπεις δορυφορικα με αλλα μηχανηματα 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ναι το ξέρω... Έχω και μίνι πισι και από εκεί βλέπουμε στην κρεβατοκάμαρα... Απλά θέλω να σκοτώσω την ώρα μου και να ασχοληθώ με κάτι.. και τώρα βρήκα αυτό... Απλά έλεγα αν αξίζει τα 50 ευρο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hacker26 είπε

Ναι το ξέρω... Έχω και μίνι πισι και από εκεί βλέπουμε στην κρεβατοκάμαρα... Απλά θέλω να σκοτώσω την ώρα μου και να ασχοληθώ με κάτι.. και τώρα βρήκα αυτό... Απλά έλεγα αν αξίζει τα 50 ευρο...

Αν εισαι θεσσαλονκκη σου χαριζω ρο δικο μου 

• Thanks 1
Δημοσ.

90€ Κανει καινουργιος πλέον.. Δεν είναι και καμιά τρελή προσφορά...

Εγω θα επένδυα σε κανένα android tv box καλύτερα..

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, slk200gr είπε

Αν εισαι θεσσαλονκκη σου χαριζω ρο δικο μου 

Από Ρόδο είμαι... Απλά σας λέω με έχει κολλήσει τώρα στο κεφάλι να το κάνω... Δοκίμαζα τώρα έναν παλιό δεκτή τον megasat 3000s... Βρήκα τον Άστρα τον χοτμπιρτ αλλά λίγα πράγματα... Είναι παλιό το μηχάνημα και δεν υποστηρίζει και πολλά...

Δημοσ.

Αν ηταν δεκτης 4k αξιζει

Με ιντερνετ δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις ιδια εικονα με το δορυφορικο δεκτη αν δεν εχεις μια σουπερ γραμμη αλλα και παλι σε ζωντανη TV ο δεκτης δε παιζεται

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kostasbm είπε

Αν ηταν δεκτης 4k αξιζει

Με ιντερνετ δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις ιδια εικονα με το δορυφορικο δεκτη αν δεν εχεις μια σουπερ γραμμη αλλα και παλι σε ζωντανη TV ο δεκτης δε παιζεται

πως προκυπτει αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε το συγκεκριμένο μηχανημα μονο για τσαμπα να στο δώσει αξίζει, ειναι παμπάλαιος και δεν ειναι hd (θα προσθετα και ότι το card sharing εχει ψιλοπεθάνει αλλά δεν είμαι σιγουρος, εχω χρόνια να παρακολουθήσω τι παιζει)

Επεξ/σία από ksessalonikios
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις Wed Mar 07 2018 στις 8:19 ΜΜ, ksessalonikios είπε

φίλε το συγκεκριμένο μηχανημα μονο για τσαμπα να στο δώσει αξίζει, ειναι παμπάλαιος και δεν ειναι hd (θα προσθετα και ότι το card sharing εχει ψιλοπεθάνει αλλά δεν είμαι σιγουρος, εχω χρόνια να παρακολουθήσω τι παιζει)

Κάτι τέτοιο έψαχνα σε απάντηση! Ευχαριστώ σε όλους για τις απαντήσεις σας!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα.

να ρωτησω και εγω κατι που θελω σχετικα με ενα δορυφορικο δεκτη που θελω να παρω.

αρχικα θελω να παρω εναν που να ειναι και επίγειος και δορυφορικος και βεβαια να εχει ethernet να για μπορω να πιανω δορυφορικά.... 

η ερωτηση ειναι η εξης αν εχει καποιος εμπειρια.

αφου θα ειναι συνδεδεμενος στο δίκτυο, τα αρχεια που εχω σε εναν NAS server θα τα βλεπει ?

το ρωταω για να δω αν θα μπορω με αυτον τον τροπο να βλεπω ταινιες στην TV που κατεβαζω στον NAS server

Επεξ/σία από geioannou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...