hacker26 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα!!! Ένας φίλος μου δίνει τον dreambox dm 7020si με 50 ευρο... Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει η με αυτά τα λεφτά μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο???
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, hacker26 είπε Καλησπέρα στην ομάδα!!! Ένας φίλος μου δίνει τον dreambox dm 7020si με 50 ευρο... Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει η με αυτά τα λεφτά μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο??? τι να τον κανεις? 1 1
k_w_t Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Εαν σκοπευεις να τον χρησιμοποιησεις σε συνδυασμο με συνδρομη απο Ελληνικα δορυφορικα πακετα (Nova,Cosmote) ξεχασε το.. Δουλευει μονο με τους δικους τους δεκτες η καρτα.. Σαν δεκτης κανει πολλα αλλα για πακετα εξωτερικου κτλ... 1 1
hacker26 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Απλά έχω Ίδη ένα πιάτο στην ταράτσα και θέλω να πιάσω διαφορά ελεύθερα κανάλια... Και κατά προτίμηση βουλγαρικά... Μου κάνει αυτός? Είναι οκ για τα λεφτά του? Έχει κάποιο καλύτερο??? Ευχαριστώ για τις απαιτήσεις!!!
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Βρε καλος ειναι και εγω εχω το dream αλλα πλεον δεν χρειαζεται ,υπάρχουν πολλες επιλογες να βλεπεις δορυφορικα με αλλα μηχανηματα 1 1
hacker26 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Ναι το ξέρω... Έχω και μίνι πισι και από εκεί βλέπουμε στην κρεβατοκάμαρα... Απλά θέλω να σκοτώσω την ώρα μου και να ασχοληθώ με κάτι.. και τώρα βρήκα αυτό... Απλά έλεγα αν αξίζει τα 50 ευρο...
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, hacker26 είπε Ναι το ξέρω... Έχω και μίνι πισι και από εκεί βλέπουμε στην κρεβατοκάμαρα... Απλά θέλω να σκοτώσω την ώρα μου και να ασχοληθώ με κάτι.. και τώρα βρήκα αυτό... Απλά έλεγα αν αξίζει τα 50 ευρο... Αν εισαι θεσσαλονκκη σου χαριζω ρο δικο μου 1
k_w_t Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 90€ Κανει καινουργιος πλέον.. Δεν είναι και καμιά τρελή προσφορά... Εγω θα επένδυα σε κανένα android tv box καλύτερα.. 2 1
hacker26 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, slk200gr είπε Αν εισαι θεσσαλονκκη σου χαριζω ρο δικο μου Από Ρόδο είμαι... Απλά σας λέω με έχει κολλήσει τώρα στο κεφάλι να το κάνω... Δοκίμαζα τώρα έναν παλιό δεκτή τον megasat 3000s... Βρήκα τον Άστρα τον χοτμπιρτ αλλά λίγα πράγματα... Είναι παλιό το μηχάνημα και δεν υποστηρίζει και πολλά...
kostasbm Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Αν ηταν δεκτης 4k αξιζει Με ιντερνετ δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις ιδια εικονα με το δορυφορικο δεκτη αν δεν εχεις μια σουπερ γραμμη αλλα και παλι σε ζωντανη TV ο δεκτης δε παιζεται
slk200gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, kostasbm είπε Αν ηταν δεκτης 4k αξιζει Με ιντερνετ δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις ιδια εικονα με το δορυφορικο δεκτη αν δεν εχεις μια σουπερ γραμμη αλλα και παλι σε ζωντανη TV ο δεκτης δε παιζεται πως προκυπτει αυτο?
ksessalonikios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) φίλε το συγκεκριμένο μηχανημα μονο για τσαμπα να στο δώσει αξίζει, ειναι παμπάλαιος και δεν ειναι hd (θα προσθετα και ότι το card sharing εχει ψιλοπεθάνει αλλά δεν είμαι σιγουρος, εχω χρόνια να παρακολουθήσω τι παιζει) Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από ksessalonikios 1
hacker26 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Στις Wed Mar 07 2018 στις 8:19 ΜΜ, ksessalonikios είπε φίλε το συγκεκριμένο μηχανημα μονο για τσαμπα να στο δώσει αξίζει, ειναι παμπάλαιος και δεν ειναι hd (θα προσθετα και ότι το card sharing εχει ψιλοπεθάνει αλλά δεν είμαι σιγουρος, εχω χρόνια να παρακολουθήσω τι παιζει) Κάτι τέτοιο έψαχνα σε απάντηση! Ευχαριστώ σε όλους για τις απαντήσεις σας!!!
geioannou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) καλημερα. να ρωτησω και εγω κατι που θελω σχετικα με ενα δορυφορικο δεκτη που θελω να παρω. αρχικα θελω να παρω εναν που να ειναι και επίγειος και δορυφορικος και βεβαια να εχει ethernet να για μπορω να πιανω δορυφορικά.... η ερωτηση ειναι η εξης αν εχει καποιος εμπειρια. αφου θα ειναι συνδεδεμενος στο δίκτυο, τα αρχεια που εχω σε εναν NAS server θα τα βλεπει ? το ρωταω για να δω αν θα μπορω με αυτον τον τροπο να βλεπω ταινιες στην TV που κατεβαζω στον NAS server Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από geioannou
Fotia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Oι edision είναι καλοί .Δες αυτόν https://www.skroutz.gr/s/9264523/Edision-Piccollino-3in1-LED.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα