12180 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Καλορίζικη.Βλέποντας τηλεόραση δεν πρόκειται να καταλάβεις σωστά,δες κάποια 1080p βίντεο για να κρίνεις πιο σωστά την εικόνα της. Στα 300 σίγουρα υπάρχουν καλύτερα μοντέλα, και της lg, αλλά στα 200 καλή είναι. Σίγουρα καλύτερη από την Phillips που σκεφτοσουν Ευχαριστώ.Είδα μια Philips εκει και το μπροστινό σημείο της συσκευής που γράφει τη μάρκα έμοιαζε με λαμαρίνα,οπότε λέω άστο.Όντως στα αρχεία που τρέχει από usb έχει καλύτερη εικόνα από της digea.Παίζει .flv που δεν το περίμενα.Οι υπότιτλοι μικροί,ελπίζω να υπάρχει ρύθμιση.Δείχνει ελληνικούς κανονικά αλλά δεν εμφανίζει τα αρχεία .srt στο φάκελο.Δεν παίζει .3gp και jpg Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από 12180
alexxkidd31 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 32 λεπτά πριν, 12180 είπε Ευχαριστώ.Είδα μια Philips εκει και το μπροστινό σημείο της συσκευής που γράφει τη μάρκα έμοιαζε με λαμαρίνα,οπότε λέω άστο.Όντως στα αρχεία που τρέχει από usb έχει καλύτερη εικόνα από της digea.Παίζει .flv που δεν το περίμενα.Οι υπότιτλοι μικροί,ελπίζω να υπάρχει ρύθμιση.Δείχνει ελληνικούς κανονικά αλλά δεν εμφανίζει τα αρχεία .srt στο φάκελο.Δεν παίζει .3gp και jpg Από ήχο, σταθερότητα βάσεως; Πάντως σε αυτή την τιμή ουσιαστικά το πανελ αγοράζεις και βάζεις κάποιο Android box ή Chromecast για να βλέπεις ταινίες, σειρές κλπ. Από όσο την έχω δει και εγώ από κοντά για λίγο φάνηκε αξιοπρεπέστατη.
12180 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 30 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Από ήχο, σταθερότητα βάσεως; Πάντως σε αυτή την τιμή ουσιαστικά το πανελ αγοράζεις και βάζεις κάποιο Android box ή Chromecast για να βλέπεις ταινίες, σειρές κλπ. Από όσο την έχω δει και εγώ από κοντά για λίγο φάνηκε αξιοπρεπέστατη. Πάει σχετικά εύκολα μπρος-πίσω,τα περίμενα πιο σταθερά.Ο ήχος κάπως οξύς και χωρίς μπάσο,με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Η μέγιστη ένταση μέτρια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα