Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Καλορίζικη.Βλέποντας τηλεόραση δεν πρόκειται να καταλάβεις σωστά,δες κάποια 1080p βίντεο για να κρίνεις πιο σωστά την εικόνα της.

Στα 300 σίγουρα υπάρχουν καλύτερα μοντέλα, και της lg, αλλά στα 200 καλή είναι. Σίγουρα καλύτερη από την Phillips που σκεφτοσουν

Ευχαριστώ.Είδα μια Philips εκει και το μπροστινό σημείο της συσκευής που γράφει τη μάρκα έμοιαζε με λαμαρίνα,οπότε λέω άστο.Όντως στα αρχεία που τρέχει από usb έχει καλύτερη εικόνα από της digea.Παίζει .flv που δεν το περίμενα.Οι υπότιτλοι μικροί,ελπίζω να υπάρχει ρύθμιση.Δείχνει ελληνικούς κανονικά αλλά δεν εμφανίζει τα αρχεία .srt στο φάκελο.Δεν παίζει .3gp και jpg

Επεξ/σία από 12180
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, 12180 είπε

Ευχαριστώ.Είδα μια Philips εκει και το μπροστινό σημείο της συσκευής που γράφει τη μάρκα έμοιαζε με λαμαρίνα,οπότε λέω άστο.Όντως στα αρχεία που τρέχει από usb έχει καλύτερη εικόνα από της digea.Παίζει .flv που δεν το περίμενα.Οι υπότιτλοι μικροί,ελπίζω να υπάρχει ρύθμιση.Δείχνει ελληνικούς κανονικά αλλά δεν εμφανίζει τα αρχεία .srt στο φάκελο.Δεν παίζει .3gp και jpg

Από ήχο, σταθερότητα βάσεως;

Πάντως σε αυτή την τιμή ουσιαστικά το πανελ αγοράζεις και βάζεις κάποιο Android box ή Chromecast για να βλέπεις  ταινίες, σειρές κλπ. Από όσο την έχω δει και εγώ από κοντά για λίγο φάνηκε αξιοπρεπέστατη.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Από ήχο, σταθερότητα βάσεως;

Πάντως σε αυτή την τιμή ουσιαστικά το πανελ αγοράζεις και βάζεις κάποιο Android box ή Chromecast για να βλέπεις  ταινίες, σειρές κλπ. Από όσο την έχω δει και εγώ από κοντά για λίγο φάνηκε αξιοπρεπέστατη.

Πάει σχετικά εύκολα μπρος-πίσω,τα περίμενα πιο σταθερά.Ο ήχος κάπως οξύς και χωρίς μπάσο,με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Η μέγιστη ένταση μέτρια

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...