alexxkidd31 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, 12180 είπε Αξίζει η LG 13 ευρώ παραπάνω; Όταν λες 13 ευρώ παραπάνω,σε ποιο μοντέλο της LG αναφέρεσαι ακριβώς; Γιατί η hd Phillips είναι στα 219 και η lg full HD στα 199.επισης, καλό θα ήταν για μελλοντική υποστήριξη να πας σε τουλάχιστον full HD , από την μια γιατί τα 4k έχουν αρχίσει και παίρνουν τα πάνω τους οπότε το 720p είναι πολύ λίγο πια, αφετέρου γιατί απ'ότι ξέρω η lg κάνει καλό upscaling των ελληνικών φτωχών σε ποιότητα καναλιών. Τώρα για την έλλειψη εξόδου εξωτερικών ηχείων που δεν διαθέτει, υποθέτω πως με κάποιον αντάπτορα rca-jack να μπορείς να την συνδεσεις. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος σχετικά
12180 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Όταν λες 13 ευρώ παραπάνω,σε ποιο μοντέλο της LG αναφέρεσαι ακριβώς; Γιατί η hd Phillips είναι στα 219 και η lg full HD στα 199.επισης, καλό θα ήταν για μελλοντική υποστήριξη να πας σε τουλάχιστον full HD , από την μια γιατί τα 4k έχουν αρχίσει και παίρνουν τα πάνω τους οπότε το 720p είναι πολύ λίγο πια, αφετέρου γιατί απ'ότι ξέρω η lg κάνει καλό upscaling των ελληνικών φτωχών σε ποιότητα καναλιών. Τώρα για την έλλειψη εξόδου εξωτερικών ηχείων που δεν διαθέτει, υποθέτω πως με κάποιον αντάπτορα rca-jack να μπορείς να την συνδεσεις. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος σχετικά 185.90 μου βγάζει απ' το newsletter.Για δες αυτό το σύνδεσμο: http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1803025l1bl04668ve4xe41191
alexxkidd31 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, 12180 είπε 185.90 μου βγάζει απ' το newsletter.Για δες αυτό το σύνδεσμο: http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1803025l1bl04668ve4xe41191 Σωστά. Σε αυτή την τιμή από μόνη της δεν είναι κακή. Αλλά σίγουρα η lg είναι καλύτερη 1
pavloa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/3/2018 στις 3:12 ΜΜ, 12180 είπε Διαθέσιμο budget: Μέχρι 220 περίπου Απόσταση και γωνία θέασης: 2 μέτρα Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: Κατά 99% ελύθερα κανάλια προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 32-40 Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Μπα Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Όχι Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : https://www.you.gr/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/tileorasi-led-tv-f-u-32-fl32201-t2-hd-ready https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/176474-lg-32lj500v-32 Η LG είναι στα 199 σε διάφορα μαγαζιά,αλλά δε μπορώ να βρω αν έχει αποκωδικοποιητή h.265. Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι κάνανε 5-6 μαγαζιά την ίδια προσφορά,κάτι που είχε συμβεί και τα Χριστούγεννα Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Κωτσόβολος λόγω ευκολίας πρόσβασης Εγώ πριν μερικούς μήνες αγόρασα την LG https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/176474-lg-32lj500v-32 . Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν έχει έξοδο ήχου. Αλλά για ταινίες έχω πάρει tv box και το έχω συνδέσει με το ηχοσύστημα οπότε δεν με πειράζει που δεν έχει η τηλεόραση έξοδο ήχου. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από pavloa 1
12180 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pavloa είπε Εγώ πριν μερικούς μήνες αγόρασα την LG https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/176474-lg-32lj500v-32 . Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν έχει έξοδο ήχου. Αλλά για ταινίες έχω πάρει tv box και το έχω συνδέσει με το ηχοσύστημα οπότε δεν με πειράζει που δεν έχει η τηλεόραση έξοδο ήχου. Και γω ψήνομαι για την LG, τη συγκεκριμένη δεν την έχω δει αλλά όποια LG έχω δει μου άρεσε πολύ.Δε βρίσκω στο site αν έχει h.265 όμως.Επίσης δε βλέπω είσοδο για pc Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από 12180
pavloa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, 12180 είπε Και γω ψήνομαι για την LG, τη συγκεκριμένη δεν την έχω δει αλλά όποια LG έχω δει μου άρεσε πολύ.Δε βρίσκω στο site αν έχει h.265 όμως.Επίσης δε βλέπω είσοδο για pc Εγω την είχα πάρει 250ευρώ..για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Το pc μόνο με hdmi μπορείς να το συνδέσεις. Πάντως αν παρατηρήσεις οι πιο πολλές δεν έχουν έξοδου ήχου ούτε vga. Να φανταστείς μια lg 32" την είχαμε πάρει το 2012 νομίζω και έχει οπτική έξοδο ήχου, vga, είσοδο ωια ακουστικά. 1
12180 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 39 λεπτά πριν, pavloa είπε Εγω την είχα πάρει 250ευρώ..για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Το pc μόνο με hdmi μπορείς να το συνδέσεις. Πάντως αν παρατηρήσεις οι πιο πολλές δεν έχουν έξοδου ήχου ούτε vga. Να φανταστείς μια lg 32" την είχαμε πάρει το 2012 νομίζω και έχει οπτική έξοδο ήχου, vga, είσοδο ωια ακουστικά. Να ρωτήσω και κάτι που μπορεί να είναι αστείο.Κρατικά κανάλια παίζει;Γιατί τώρα έχει έναν εξωτερικό αποκωδικοποιητή που έχει ρίξει μαύρο στην ερτ
alexxkidd31 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 44 λεπτά πριν, 12180 είπε Να ρωτήσω και κάτι που μπορεί να είναι αστείο.Κρατικά κανάλια παίζει;Γιατί τώρα έχει έναν εξωτερικό αποκωδικοποιητή που έχει ρίξει μαύρο στην ερτ Χαχα παίζει, ναι. Τώρα αν βλέπονται.. άλλο θέμα. Με εξαίρεση την ΕΡΤ 3 φυσικά που δεν πιάνεται 2 ώρες πριν, pavloa είπε Εγώ πριν μερικούς μήνες αγόρασα την LG https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/176474-lg-32lj500v-32 . Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν έχει έξοδο ήχου. Αλλά για ταινίες έχω πάρει tv box και το έχω συνδέσει με το ηχοσύστημα οπότε δεν με πειράζει που δεν έχει η τηλεόραση έξοδο ήχου. Υπάρχει δυνατότητα να συνδεθεί σε ηχεία μέσω. Rca; έχεις δοκιμάσει; 1
pavloa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε Υπάρχει δυνατότητα να συνδεθεί σε ηχεία μέσω. Rca; έχεις δοκιμάσει; Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν παίζει. Τα rca που έχει είναι μόνο για είσοδο ήχου.
alexxkidd31 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pavloa είπε Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν παίζει. Τα rca που έχει είναι μόνο για είσοδο ήχου. Ωχ κατάλαβα. Μόνο αν βάλεις χέρι εσωτερικά στο hardware δλδ μπορεί να γίνει..ή με κάποιο box Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από alexxkidd31 Προσθήκη νέου περιεχομένου
pavloa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Ωχ κατάλαβα. Μόνο αν βάλεις χέρι εσωτερικά στο hardware δλδ μπορεί να γίνει..ή με κάποιο box Ακριβώς...Στην αρχή και εγώ ξενέρωσα.. κοίτα αν θέλεις να συνδεσεις το pc με την τηλ για ταινίες τότε μόνο απο το pc μπορείς να πάρεις ήχο.. Αν βάλεις κάποιο usb στην τηλ τότε μόνο απο τα ηχεία της θα ακούς αναγκαστικά. Οπότε ή την αγοράζεις και παίρνεις κι ένα box ή κοιτάς για άλλη. 1
alexxkidd31 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, pavloa είπε Ακριβώς...Στην αρχή και εγώ ξενέρωσα.. κοίτα αν θέλεις να συνδεσεις το pc με την τηλ για ταινίες τότε μόνο απο το pc μπορείς να πάρεις ήχο.. Αν βάλεις κάποιο usb στην τηλ τότε μόνο απο τα ηχεία της θα ακούς αναγκαστικά. Οπότε ή την αγοράζεις και παίρνεις κι ένα box ή κοιτάς για άλλη. Καλά δεν είναι θέμα, από box άλλο τίποτα εδώ τριγύρω..ο ήχος των ηχείων όμως πως είναι; Επιδέχονται χειροκίνητες ρυθμίσεις;
pavloa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Κοίτα στον καθένα κάθετε αλλιώς ο ήχος..Πάντως απο το λίγο που το άκουσα καλώς είναι.. Ναι έχει ρυθμίσεις μπάσα και άλλα.. Τηλ δεν βλέπω, μόνο ταινίες οπότε δεν έχω δώσει πολύ σημασία στον ήχο της τηλ. Αν μπορείς πάνε σε ένα κατάστημα για να την δεις απο κοντά. 1
12180 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Πήγα σήμερα και πήρα την LG με 199 ευρώ.Δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί,ελπίζω με τις κατάλληλες ρυθμίσεις να γίνει καλύτερη.Μια Samsung και μια Sony που ήταν δίπλα της μου άρεσαν περισσότερο αλλά οι τιμές ήταν περίπου 300 ευρώ.Την πήρα λίγο βιαστικά γιατί η πωλήτρια μου είπε ότι είχαν μείνει μόνο 2 (αυτή που πήρα και το εκθεσιακό).Πήρα και την εγγύηση του Κωτσόβολου για 5 χρόνια με 22.90 αλλά το έχω ψιλομετανιώσει.Ευχαριστώ τα παιδιά απάντησαν στο θέμα. 1
alexxkidd31 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, 12180 είπε Πήγα σήμερα και πήρα την LG με 199 ευρώ.Δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί,ελπίζω με τις κατάλληλες ρυθμίσεις να γίνει καλύτερη.Μια Samsung και μια Sony που ήταν δίπλα της μου άρεσαν περισσότερο αλλά οι τιμές ήταν περίπου 300 ευρώ.Την πήρα λίγο βιαστικά γιατί η πωλήτρια μου είπε ότι είχαν μείνει μόνο 2 (αυτή που πήρα και το εκθεσιακό).Πήρα και την εγγύηση του Κωτσόβολου για 5 χρόνια με 22.90 αλλά το έχω ψιλομετανιώσει.Ευχαριστώ τα παιδιά απάντησαν στο θέμα. Καλορίζικη.Βλέποντας τηλεόραση δεν πρόκειται να καταλάβεις σωστά,δες κάποια 1080p βίντεο για να κρίνεις πιο σωστά την εικόνα της. Στα 300 σίγουρα υπάρχουν καλύτερα μοντέλα, και της lg, αλλά στα 200 καλή είναι. Σίγουρα καλύτερη από την Phillips που σκεφτοσουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα