Προς το περιεχόμενο

αγορα xenon kit

mike0402

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τελικα αποφασισα 2 λυσεις η αλλαζω τις λαμπες αλογονου με αυτες

https://www.racedom.com/piaa-he309-xtreme-white-plus-bulb-h7-55w-4000k-he309.html

η διαφορετικα βασω ενα πολυ καλο ποιοτικο xenon kit με σωστη ρυθμιση φυσικα και με παραπανω κοστος.

τι αξιζει περισσοτερο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 minutes ago, paylidis said:

Xenon χωρίς προτζέκτορα φανάρι μα μη βάλεις καν 

βρηκα xenon με λαμπα H7R που ειναι για κλασικο φαναρι για να μην τυφλωνου και διαχεουν το φως οπως να ναι!

• Moderators

Έβαλα σε ένα Saxo ένα μουφο-κιτ H4 xenon 6000K για δοκιμή. 25€ μου πήγε.

Αποτέλεσμα? Κατ αρχάς είναι τουλάχιστον 2 φορές πιο μπλε από τα 6000K του δικού μου. Άρα δεν είναι 6000Κ... :P Κατά δεύτερον, ναι μεν η δέσμη σχηματίζεται κανονικά στο δρόμο όπως και με τα αλογόνου, αλλά δυστυχώς υπάρχουν αντανακλάσεις από το κάτοπτρο που σκάνε όπου να ναι! Δεξιά, αριστερά, στα δέντρα πάνω... Άθλιο αποτέλεσμα. Φέγγει μεν τουλάχιστον 2 φορές περισσότερο από το εργοστασιακό, αλλά μακριά...

4 hours ago, GeorgeMan said:

Έβαλα σε ένα Saxo ένα μουφο-κιτ H4 xenon 6000K για δοκιμή. 25€ μου πήγε.

Αποτέλεσμα? Κατ αρχάς είναι τουλάχιστον 2 φορές πιο μπλε από τα 6000K του δικού μου. Άρα δεν είναι 6000Κ... :P Κατά δεύτερον, ναι μεν η δέσμη σχηματίζεται κανονικά στο δρόμο όπως και με τα αλογόνου, αλλά δυστυχώς υπάρχουν αντανακλάσεις από το κάτοπτρο που σκάνε όπου να ναι! Δεξιά, αριστερά, στα δέντρα πάνω... Άθλιο αποτέλεσμα. Φέγγει μεν τουλάχιστον 2 φορές περισσότερο από το εργοστασιακό, αλλά μακριά...

απο αυτα που εχω αναφερει παραπανω,τα maxlux εχεις καμια εμπειρια?

σημερα παρελαβα τελικα το kit της maxlux με 3 χρονια εγγυηση στα slim ballast και με λαμπα H7R για φαναρι με κατοπτρο..σαν κατασκευη φαινεται πολυ ποιοτικο.τωρα αυτο που μενει ειναι να βρω καποιο καλο ηλεκτρολογο για τοποθετηση για να εχω ολοκληρωμενη αποψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...