zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 56 λεπτά πριν, paylidis είπε Ναι ομολογουμενως τα ξενον καιγονται και μενεις με το... στο χερι... ισως αν εχεις μια λαμπα και ενα ballast spare να ειναι μια λυση.. τι αμαξι εχεις; Ένα fiat bravo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 ποιες ειναι οι καλυτερες λαμπες για αντικατασταση των εργοστασιακων κιτρινων αλογονου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλό ψάξιμο, υπάρχουν πάρα πολλές! Από προσωπική εμπειρία, αυτές είναι πολύ καλές αλλά μπλεδίζουν λίγο το βράδυ, επίσης αυτές είναι καλές. Τελευταία έχω ακούσει και για αυτές, αλλά δεν τις έχω δει προσωπικά. Δεν ξέρω δυστυχώς τι παίζει σε OSRAΜ, αλλά να ξέρεις οι cool blue intense είναι οι αντίστοιχες crystal vision. Γενικά οι λάμπες που έχουν ένα ελαφρύ μπλε tint φέγγουν πιο κοντά στο φως της ηλιοφάνειας, ενώ αυτές με σκούρο μπλε tint το βράδυ έχουν μια ελαφριά μπλε απόχρωση. Φυσικά να ξέρεις ότι όσο πιο κιτρινωπό φως έχεις, τόσο καλύτερα βλέπεις σε συνθήκες βαριάς βροχής/ομίχλης, γι' αυτό και τα φώτα ομίχλης προτιμώνται με απλές ή ακόμα και κιτρινωπές λάμπες (άλλο που εγώ έχω βάλει κι εκεί diamond vision ). Επίσης μην περιμένεις θαύματα από λάμπες ίδιου τύπου (αλογόνου) στα ίδια watt, αποδίδουν περίπου την ίδια φωτεινότητα (lumens) πάνω κάτω, η απόχρωση είναι που τα κάνει πιο ελκυστικά στο μάτι και σου φαίνεται ότι φέγγουν πιο ωραία. Μην βάλεις λάμπες περισσότερων watt ούτε κατά διάνοια, οι θερμοκρασίες θα σου χαλάσουν το φανάρι σε βάθος χρόνου και θα ζορίσουν και την υφιστάμενη καλωδίωση. Γενικά οι λάμπες αλογόνου αυτού του είδους είναι καλύτερες από τις απλές, αρκεί να ξέρεις τι να περιμένεις. Δες και συγκριτικά videos στο youtube και αποφάσισε, στο κάτω κάτω μιλάμε για ένα 20ρικο, όχι για 100+ ευρώ ή ακόμα και 200++ αν έκανες μόντες στα φανάρια σου και έβαζες ένα καλό σετ xenon. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από GeorgeMan 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 16 minutes ago, GeorgeMan said: Καλό ψάξιμο, υπάρχουν πάρα πολλές! Από προσωπική εμπειρία, αυτές είναι πολύ καλές αλλά μπλεδίζουν λίγο το βράδυ, επίσης αυτές είναι καλές. Τελευταία έχω ακούσει και για αυτές, αλλά δεν τις έχω δει προσωπικά. Δεν ξέρω δυστυχώς τι παίζει σε OSRAΜ, αλλά να ξέρεις οι cool blue intense είναι οι αντίστοιχες crystal vision. Γενικά οι λάμπες που έχουν ένα ελαφρύ μπλε tint φέγγουν πιο κοντά στο φως της ηλιοφάνειας, ενώ αυτές με σκούρο μπλε tint το βράδυ έχουν μια ελαφριά μπλε απόχρωση. Φυσικά να ξέρεις ότι όσο πιο κιτρινωπό φως έχεις, τόσο καλύτερα βλέπεις σε συνθήκες βαριάς βροχής/ομίχλης, γι' αυτό και τα φώτα ομίχλης προτιμώνται με απλές ή ακόμα και κιτρινωπές λάμπες (άλλο που εγώ έχω βάλει κι εκεί diamond vision ). Επίσης μην περιμένεις θαύματα από λάμπες ίδιου τύπου (αλογόνου) στα ίδια watt, αποδίδουν περίπου την ίδια φωτεινότητα (lumens) πάνω κάτω, η απόχρωση είναι που τα κάνει πιο ελκυστικά στο μάτι και σου φαίνεται ότι φέγγουν πιο ωραία. Μην βάλεις λάμπες περισσότερων watt ούτε κατά διάνοια, οι θερμοκρασίες θα σου χαλάσουν το φανάρι σε βάθος χρόνου και θα ζορίσουν και την υφιστάμενη καλωδίωση. Γενικά οι λάμπες αλογόνου αυτού του είδους είναι καλύτερες από τις απλές, αρκεί να ξέρεις τι να περιμένεις. Δες και συγκριτικά videos στο youtube και αποφάσισε, στο κάτω κάτω μιλάμε για ένα 20ρικο, όχι για 100+ ευρώ ή ακόμα και 200++ αν έκανες μόντες στα φανάρια σου και έβαζες ένα καλό σετ xenon. εισαι πολυ αναλυτικος και σε ευχαριστω πολυ..δεν ξερω τι να κανω επειδη κιολας το αμαξι ειναι καινουργιο του 2016 και ειμαι αναμεσα στο να αλλαξω λαμπες η να βαλω ενα xenon kit με 270 ευρω και με 3 χρονια εγγυηση που εχω βρει η να αλλαξω ολο το φαναρι που βρηκα look rs aftermaket φυσικα με προτσεκτορα αλλα εκει το κοστος παει 435..τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 hours ago, GeorgeMan said: Καλό ψάξιμο, υπάρχουν πάρα πολλές! Από προσωπική εμπειρία, αυτές είναι πολύ καλές αλλά μπλεδίζουν λίγο το βράδυ, επίσης αυτές είναι καλές. Τελευταία έχω ακούσει και για αυτές, αλλά δεν τις έχω δει προσωπικά. Δεν ξέρω δυστυχώς τι παίζει σε OSRAΜ, αλλά να ξέρεις οι cool blue intense είναι οι αντίστοιχες crystal vision. Γενικά οι λάμπες που έχουν ένα ελαφρύ μπλε tint φέγγουν πιο κοντά στο φως της ηλιοφάνειας, ενώ αυτές με σκούρο μπλε tint το βράδυ έχουν μια ελαφριά μπλε απόχρωση. Φυσικά να ξέρεις ότι όσο πιο κιτρινωπό φως έχεις, τόσο καλύτερα βλέπεις σε συνθήκες βαριάς βροχής/ομίχλης, γι' αυτό και τα φώτα ομίχλης προτιμώνται με απλές ή ακόμα και κιτρινωπές λάμπες (άλλο που εγώ έχω βάλει κι εκεί diamond vision ). Επίσης μην περιμένεις θαύματα από λάμπες ίδιου τύπου (αλογόνου) στα ίδια watt, αποδίδουν περίπου την ίδια φωτεινότητα (lumens) πάνω κάτω, η απόχρωση είναι που τα κάνει πιο ελκυστικά στο μάτι και σου φαίνεται ότι φέγγουν πιο ωραία. Μην βάλεις λάμπες περισσότερων watt ούτε κατά διάνοια, οι θερμοκρασίες θα σου χαλάσουν το φανάρι σε βάθος χρόνου και θα ζορίσουν και την υφιστάμενη καλωδίωση. Γενικά οι λάμπες αλογόνου αυτού του είδους είναι καλύτερες από τις απλές, αρκεί να ξέρεις τι να περιμένεις. Δες και συγκριτικά videos στο youtube και αποφάσισε, στο κάτω κάτω μιλάμε για ένα 20ρικο, όχι για 100+ ευρώ ή ακόμα και 200++ αν έκανες μόντες στα φανάρια σου και έβαζες ένα καλό σετ xenon. επισης εχω ακουσει οτι αυτες οι λαμπες καιγονται και σχετικα ευκολα κανα 8μηνο κρατανε..ισχυει?τι εμπειρια εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Όπως είπα έχω εργοστασιακα xenon για κύρια φώτα. Έχω προβολείς όμως που αναβοσβήνουν και τα ομίχλης που αναβοσβήνουν σε κάθε στροφή και δεν έχει πάθει τίποτα καμία από όλες τις λάμπες 1,5 χρόνο τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 10 minutes ago, GeorgeMan said: Όπως είπα έχω εργοστασιακα xenon για κύρια φώτα. Έχω προβολείς όμως που αναβοσβήνουν και τα ομίχλης που αναβοσβήνουν σε κάθε στροφή και δεν έχει πάθει τίποτα καμία από όλες τις λάμπες 1,5 χρόνο τώρα. και ποια απο τις παραπανω επιλογες λες να ακολουθησω?τι αμαξι εχεις αν επιτρεπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα fiat bravo σαν του zio, αυτό με άλλες ζάντες βασικά Ή βάλε απλά καλύτερες λάμπες ή φουλ αλλαγή, μην βάλεις xenon σε απλό φανάρι και γίνεις ίσος με τον κάθε καγκουριλο εκεί έξω... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 29 minutes ago, GeorgeMan said: Ένα fiat bravo σαν του zio, αυτό με άλλες ζάντες βασικά Ή βάλε απλά καλύτερες λάμπες ή φουλ αλλαγή, μην βάλεις xenon σε απλό φανάρι και γίνεις ίσος με τον κάθε καγκουριλο εκεί έξω... αλλαγη φαναρι εννοεις..το σκεφτομαι σοβαρα αλλα δν ξερω αν το παρω αν θα δεχτουν να μου το βαλουν στην αντιπροσωπεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 βρηκα και αυτες που διαβασα καλα λογια https://www.skroutz.gr/s/10468945/ΛΑΜΠΕΣ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΣΕΤ-H7-OSRAM-NIGHT-BREAKER-UNLIMITED-12V-55W-35m-110-MADE-IN-GERMANY.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 αφου εβαλα της osram night breaker laser και δεν ειδα μεγαλη διαφορα..εψαξα αρκετα και βρηκα αυτα τα aftermaket φαναρια https://toliasedition.car.gr/photos/11707661/#1 ειναι στα 435 ευρω..στο μαγαζι μου ειπαν οτι ειναι συμβατα..γνωριζει κανεις κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Αυτά 10 ευρώ λέει ότι έχουν. Ποιος ειναι ο κατασκευαστής,η μάρκα δηλαδή; Καμμιά πιστοποίηση η κανα σχετικό έγγραφο υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 3 hours ago, jmmys said: Αυτά 10 ευρώ λέει ότι έχουν. Ποιος ειναι ο κατασκευαστής,η μάρκα δηλαδή; Καμμιά πιστοποίηση η κανα σχετικό έγγραφο υπάρχει; ειναι ενδικτικη τιμη..435 εχουν..εχουν 6 μηνες εγγυηση μονο,αγνωστη μαρκα aftermaket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Και ακόμα το σκέφτεσαι να δώσεις λεφτά για αυτά; Σοβαρός έμπορος και βάζει για ποιο λογο 10 ευρώ ενδεικτική τιμή;Μόνο σοβαρός δεν είναι. Γιατί δεν αναφέρεται το όνομα του κατασκευαστη; Γιατί δεν υπάρχει καμμία πιστοποίηση για τα aftermarket φώτα, όπως επιβάλλεται, ότι επιτρέπονται για το δημόσιο δρόμο;Συγγνώμη Ελλάδα είμαστε,τι λέω τώρα. Και 435 ευρώ;;;;; Αν κρίνω απο το site του,φανοποιειο είναι,και πουλάει σε αφελείς ότι κινεζική σαβουρα υπάρχει. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα και αφου εδω υπαρχει μια συζητηση, καηκε το αριστερο φως της μεσσαιας σκαλας. Το αμαξι ειναι ενα 3θυρο (δεν ξερω αν παιζει ρολο) Corsa του 2008. Ξερει κανεις τι τυπο λαμπας παιρνει και καμια αξιοπιστη λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα