Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/3/2018 στις 8:05 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Το τραγικό είναι ότι πολλοί ψάχνουν για πιο καλό φωτισμό και δεν κοιτάνε τα φανάρια τους που σίγουρα μετά από μερικά χρόνια θέλουν καθαρισμό. 

2 - 3  φορές τα έχω καθαρισει στα 10 χρόνια. 

τυπε καθαρισμο απο εξω να υποθεσω θες να πεις?η και απο μεσα?

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 7/3/2018 στις 8:06 ΜΜ, jmmys είπε

Ελλάδα είσαι.

Η τροχαία που είναι υπεύθυνη για ελεγχο οχημάτων που φέρουν εξαρτήματα περαν του εργοστασιακόυ εξοπλισμού ώστε να δουν αν αυτά έχουν επίσημη έγκριση για το συγκεκριμένο αμάξι,όπως φώτα,ελαστικά,ζάντες, εξατμίσεις, ελατήρια χαμηλωματος κλπ,

έχει με αλλά να ασχοληθεί ή δεν έχει τα χρήματα για προσωπικό και οχήματα ώστε να κάνουν τέτοιους ελέγχους.

Θυμάμαι όταν εμένα Γερμανία,μπήκε η τροχαία σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ και έκανε έλεγχο σε αμάξια που ηταν εξωτερικά "πειραγμενα", εμένα με κοίταξαν τα χαρτιά για τα ελατήρια eibach,την supersprint εξάτμιση και τα ζαντολαστιχα,δηλαδή αν είχα όλες τις επίσημες εγκρίσεις TÜV για αυτα.

Δυστυχώς ζούμε σε χώρα που ο καθένας κοιτάει την πάρτυ του.Ειδικά στο δρόμο δεν νομίζω να υπάρχει χειρότερος λαός από εμάς σε όλη την Ευρώπη.

Όταν δε σέβεσαι τον άλλο οδηγό και τον στραβώνεις με οτιδήποτε φτηνό κινεζοφάναρο τι να σου κάνει η τροχαία.Θα κάτσει να ανοίγει το φανάρι να ελέγχει τις λάμπες αν έχουν τις σωστές προδιαγραφές;;;;; Τέτοια φανάρια είναι η κύρια αιτία που αποφεύγω σαν ο διάολος το λιβάνι βραδυνά ταξίδια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όπως ειπώθηκε πιο πριν απο ενα άλλο παιδί, δεν υπάρχουν εδώ οι προδιαγραφές και η οργάνωση και η γνώση αλλά και η διάθεση κυρίως για τέτοιους ελέγχους.

Αν υπήρχε όπως σε σοβαρά κρατη που σέβονται το πολίτη, ο έλεγχος για μαϊμού παράνομα Xenon ηταν υπόθεση λίγων λεπτών, χωρίς να ανοίξει καν το φανάρι.Το βράδυ κανουν μπαμ απι μακρια τα παράνομα Xenon.

Δημοσ.

τελικα για τον προτζεκτορα που ανεφερα πιο πανω χρειαζεται να τοποθετηθει?στο υπαρχον φαναρι?

Δημοσ.

xenon χωρις projector κατα 99% θα βγαλει απαγορευτικό αποτελεσμα για την ασφαλεια των χρηστών στο δρόμο... εχεις δει αμαξι με εργοστασιακα ξενον χωρις projector? οχι...

• Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, mike0402 said:

τελικα για τον προτζεκτορα που ανεφερα πιο πανω χρειαζεται να τοποθετηθει?στο υπαρχον φαναρι?

Δεν μπορείς να βάλεις projector σε φανάρι που δεν έχει. Υπάρχουν κάποια kits για τους καμένους από Αμερική μπάντα, αλλά είναι ασύμφορα ακριβά.

• Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, GeorgeMan said:

Δεν μπορείς να βάλεις projector σε φανάρι που δεν έχει. Υπάρχουν κάποια kits για τους καμένους από Αμερική μπάντα, αλλά είναι ασύμφορα ακριβά.

http://eshop.carner.gr/fotismos/projectores-fanarion

βρηκα εδω αλλα δεν ξερω αν κανουν για την τοποθετηση που θελω

Δημοσ.
3 minutes ago, GeorgeMan said:

Τι τύπου λάμπες και τι αυτοκίνητο έχεις τώρα;

Η7 ειναι η λαμπες και εχω ford focus 2016

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, για H4 και H7 που έχουν αρκετά μεγάλο mounting space, μπορείς να βάλεις. Δεν ξέρω όμως αν χωράνε να μπουν ή αν χρειάζεται άνοιγμα το φανάρι, η λογική λέει το δεύτερο. Και εκεί μπλέκεις, θες μάστορα καλό να στα κλείσει πολύ καλά για να μην βάλουν υγρασία στο μέλλον.

Η Ford δεν έβγαζε εν έτει 2016 το Focus με projectorια καθόλου? Μα καλά, το ταπεινό μου φιατάκι 10ετίας έβγαινε by default σε όλες τις εκδόσεις με projectors...

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, GeorgeMan said:

Ναι, για H4 και H7 που έχουν αρκετά μεγάλο mounting space, μπορείς να βάλεις. Δεν ξέρω όμως αν χωράνε να μπουν ή αν χρειάζεται άνοιγμα το φανάρι, η λογική λέει το δεύτερο. Και εκεί μπλέκεις, θες μάστορα καλό να στα κλείσει πολύ καλά για να μην βάλουν υγρασία στο μέλλον.

Η Ford δεν έβγαζε εν έτει 2016 το Focus με projectorια καθόλου? Μα καλά, το ταπεινό μου φιατάκι 10ετίας έβγαινε by default σε όλες τις εκδόσεις με projectors...

ελα ντε εδω εχω δει καποια fiesta με προτζεκτορες..το δικο μου παρολο οτι ειναι εκδοση titanium αλλα με οχι με xenon εργοστασιακα εχει κατοπτρα δυστυχως

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, mike0402 said:

ελα ντε εδω εχω δει καποια fiesta με προτζεκτορες..το δικο μου παρολο οτι ειναι εκδοση titanium αλλα με οχι με xenon εργοστασιακα εχει κατοπτρα δυστυχως

Απ' ό,τι είδα έβγαινε και με projectors. Μήπως να κοιτούσες για κάνα μεταχειρισμένο τέτοιο φανάρι από καμία μάντρα και να μην έκανες μόντες αμφιβόλου αποτελέσματος στα δικά σου;

Δημοσ.

που μπορω να βρω?στο car.gr?νομιζω ειναι λιγο δυσκολο επειδη ειναι σχετικα καινουργιο μοντελο..εχεις απο καπου να προτεινεις?

Δημοσ.

καλυτερα ψαξε ειτε για μεταχειρισμένο είτε για aftermarket φαναρι μη σκαλισεις αυτό υπαρχουν μεγαλες πιθανότητες να αχρηστευθει και ειναι κριμα γιατι ειναι καινουργιο αμαξι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...