Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Το τραγικό είναι ότι πολλοί ψάχνουν για πιο καλό φωτισμό και δεν κοιτάνε τα φανάρια τους που σίγουρα μετά από μερικά χρόνια θέλουν καθαρισμό. 2 - 3 φορές τα έχω καθαρισει στα 10 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, jmmys είπε Οποιο κιτ και να μπει,ειτε Xenon aftermarket ειτε led,το σημαντικότερο είναι να έχει πιστοποίηση TÜV,αριθμο έγκρισης από την Ευρωπαϊκη Ένωση. Όλα τα αλλα είναι καραπαρανομα και στις 99,9% των περιπτώσεων τυφλώνουν τους άλλους οδηγούς άσχετα πως θα τα ρυθμίσει ο μάστορας. Σε περιπτωση ατυχήματος η ασφάλεια θα ψάξει να βρει για τυχόν εξάρτηματα που δεν έχουν έγκριση,όπως τα μαϊμού Xenon, και αυτομάτως μπορεί να μην καλυψει τιποτα. Είναι πραγματικά εγκληματικό τα δεκάδες μαγαζάκια που πουλάνε τη κάθε κινεζική σαβουρα και επίσης εγκληματικό οι ανευθυνοι οδηγοι,ο θεός να τους κανει,που βάζουν τα μαϊμού Xenon.Δεν έχουμε καμμία όρεξη να κινδυνεύουμε να στουκαρουμε τη νύχτα επειδή μας στραβωνει το κάθε σαραβαλο με τα φθηνιαρικα Xenon. Πολύ σημαντικό αυτό που λες για την ασφάλεια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 εχει κανεις γνωμη για το kit της gear?μου ειπανε οτι ειναι ιταλικα και οχι κινεζικα και το κοστος ειναι 150 ευρω με εγγυηση 1 χρονο.. αν και κλεινω σε αυτο που μου δινει 3 χρονια εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πραγματικά αναρωτιέμαι πως γίνεται να πουλάνε όλοι μαϊμού Phlips Xenon, και να μην τους ελέγχει κανένας. Ότι πιάσει το κάθε μαγαζί από τον οδηγό που δεν γνωρίζει! Επίσης τα μαϊμού xenon να ξέρετε ότι δύσκολα θα βγάλουν 1 χρόνο λειτουργίας. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από cambo99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 hour ago, cambo99 said: Πραγματικά αναρωτιέμαι πως γίνεται να πουλάνε όλοι μαϊμού Phlips Xenon, και να μην τους ελέγχει κανένας. Ότι πιάσει το κάθε μαγαζί από τον οδηγό που δεν γνωρίζει! Επίσης τα μαϊμού xenon να ξέρετε ότι δύσκολα θα βγάλουν 1 χρόνο λειτουργίας. βρηκα σημερα καποιον ο οποιος βαζει xenon kit με 150 ευρω και ειναι philips μου ειπε αλλα δυσκολευομαι να το πιστεψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, cambo99 είπε Πραγματικά αναρωτιέμαι πως γίνεται να πουλάνε όλοι μαϊμού Phlips Xenon, και να μην τους ελέγχει κανένας. Ότι πιάσει το κάθε μαγαζί από τον οδηγό που δεν γνωρίζει! Επίσης τα μαϊμού xenon να ξέρετε ότι δύσκολα θα βγάλουν 1 χρόνο λειτουργίας. Ελλάδα είσαι. Η τροχαία που είναι υπεύθυνη για ελεγχο οχημάτων που φέρουν εξαρτήματα περαν του εργοστασιακόυ εξοπλισμού ώστε να δουν αν αυτά έχουν επίσημη έγκριση για το συγκεκριμένο αμάξι,όπως φώτα,ελαστικά,ζάντες, εξατμίσεις, ελατήρια χαμηλωματος κλπ, έχει με αλλά να ασχοληθεί ή δεν έχει τα χρήματα για προσωπικό και οχήματα ώστε να κάνουν τέτοιους ελέγχους. Θυμάμαι όταν εμένα Γερμανία,μπήκε η τροχαία σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ και έκανε έλεγχο σε αμάξια που ηταν εξωτερικά "πειραγμενα", εμένα με κοίταξαν τα χαρτιά για τα ελατήρια eibach,την supersprint εξάτμιση και τα ζαντολαστιχα,δηλαδή αν είχα όλες τις επίσημες εγκρίσεις TÜV για αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, jmmys said: Ελλάδα είσαι. Η τροχαία που είναι υπεύθυνη για ελεγχο οχημάτων που φέρουν εξαρτήματα περαν του εργοστασιακόυ εξοπλισμού ώστε να δουν αν αυτά έχουν επίσημη έγκριση για το συγκεκριμένο αμάξι,όπως φώτα,ελαστικά,ζάντες, εξατμίσεις, ελατήρια χαμηλωματος κλπ, έχει με αλλά να ασχοληθεί ή δεν έχει τα χρήματα για προσωπικό και οχήματα ώστε να κάνουν τέτοιους ελέγχους. Θυμάμαι όταν εμένα Γερμανία,μπήκε η τροχαία σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ και έκανε έλεγχο σε αμάξια που ηταν εξωτερικά "πειραγμενα", εμένα με κοίταξαν τα χαρτιά για τα ελατήρια eibach,την supersprint εξάτμιση και τα ζαντολαστιχα,δηλαδή αν είχα όλες τις επίσημες εγκρίσεις TÜV για αυτα. Δεν υπάρχουν ούτε τα άτομα , ούτε και η τεχνογνωσία, για να κάνει τέτοιους ελέγχους η αστυνομία. Αλλά άντε πες ότι κάνουν τέτοιους ελέγχους και κόβουν πρόστιμο στους οδηγούς... τα καταστήματα δεν φταίνε; Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει ο έλεγχος. Δεν γίνεται να πουλάνε κινέζικα xenon kit των 15 ευρώ ... 100+ και κυρίως να λένε και ψέματα! 1 hour ago, mike0402 said: βρηκα σημερα καποιον ο οποιος βαζει xenon kit με 150 ευρω και ειναι philips μου ειπε αλλα δυσκολευομαι να το πιστεψω Αν θέλεις να με πιστέψεις... δεν υπάρχει philips xenon γνήσιο. Είναι όλα απομιμήσεις. Τα γνήσια philips, που έχουν εργοστασιακά xenon μόνο, κοστίζουν 500+ ευρώ. Γι ' αυτό τα παράνομα , αλλά τίμια κάπως καταστήματα, λένε xenon kit τύπου Philips και καλά. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από cambo99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 8 minutes ago, cambo99 said: Δεν υπάρχουν ούτε τα άτομα , ούτε και η τεχνογνωσία, για να κάνει τέτοιους ελέγχους η αστυνομία. Αλλά άντε πες ότι κάνουν τέτοιους ελέγχους και κόβουν πρόστιμο στους οδηγούς... τα καταστήματα δεν φταίνε; Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει ο έλεγχος. Δεν γίνεται να πουλάνε κινέζικα xenon kit των 15 ευρώ ... 100+ και κυρίως να λένε και ψέματα! Αν θέλεις να με πιστέψεις... δεν υπάρχει philips xenon γνήσιο. Είναι όλα απομιμήσεις. Τα γνήσια philips, που έχουν εργοστασιακά xenon μόνο, κοστίζουν 500+ ευρώ. Γι ' αυτό τα παράνομα , αλλά τίμια κάπως καταστήματα, λένε xenon kit τύπου Philips και καλά. που μπορω να βρω xenon philips original ομως?υπαρχουν στο εμποριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 minute ago, mike0402 said: που μπορω να βρω xenon philips original ομως?υπαρχουν στο εμποριο? Νομίζω δεν θα βρεις εύκολα στο εμπόριο όπως εξήγησα. Απλά μπορείς με ψάξιμο να βρεις κινέζικα xenon καλής ποιότητας ... Την έχω πατήσει και γι' αυτό ψάχτηκα αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 minute ago, cambo99 said: Νομίζω δεν θα βρεις εύκολα στο εμπόριο όπως εξήγησα. Απλά μπορείς με ψάξιμο να βρεις κινέζικα xenon καλής ποιότητας ... Την έχω πατήσει και γι' αυτό ψάχτηκα αρκετά. και τι πηρες εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, mike0402 said: και τι πηρες εσυ? Μην περιμένεις να ακούσεις μάρκα ... Κινέζικα είναι με can bus, τα οποία μέχρι τώρα λειτουργούν καλά μετά από 1 χρόνο περίπου. Είχα δοκιμάσει πολλά πριν, και είτε το αυτοκίνητο έβγαζε error , είτε έπεφτε ένα από τα δύο ξαφνικά, είτε τρεμόπαιζαν κάποιες φορές, και τη μόνη φορά που βγήκαν καλά κάηκε η μια λάμπα στους έξι μήνες! Αν είσαι Αθήνα στείλε pm να σου πω που τα έβαλα. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από cambo99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 33 minutes ago, cambo99 said: Μην περιμένεις να ακούσεις μάρκα ... Κινέζικα είναι με can bus, τα οποία μέχρι τώρα λειτουργούν καλά μετά από 1 χρόνο περίπου. Είχα δοκιμάσει πολλά πριν, και είτε το αυτοκίνητο έβγαζε error , είτε έπεφτε ένα από τα δύο ξαφνικά, είτε τρεμόπαιζαν κάποιες φορές, και τη μόνη φορά που βγήκαν καλά κάηκε η μια λάμπα στους έξι μήνες! Αν είσαι Αθήνα στείλε pm να σου πω που τα έβαλα. δυστυχως ειμαι επαρχια κοντα στην πατρα..αλλα δεν ξερω καποιο καλο καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίταξα τις λάμπες του αυτοκινήτου που είχε xenon από μαμά, είναι τύπου D1S Philips Xenstart. Απ' ό,τι είδα στο site της Philips, αυτές είναι 4300Κ και έχει άλλες 2 σειρές με 4800Κ και 5000κάτι Κ. Γιατί π.χ. αυτή να μην είναι original? Όταν αρχίσουν να μωβίζουν προσανατολίζομαι να βάλω κάτι τέτοιο πάντως. Εντάξει ας μη βγάλουν τα 10 χρόνια των εργοστασιακών, και με 5 είμαι ευχαριστημένος. Δε βρίσκω το λόγο να είναι εντελώς μούφα, από τη στιγμή που έχουν ευρωπαϊκό site με το συγκεκριμένο προϊόν προς προβολή: http://www.lunextechnology.eu/index.php/category0/72/d1s-lunex-premium-6000k-xenon-detail.html Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από GeorgeMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 59 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Κοίταξα τις λάμπες του αυτοκινήτου που είχε xenon από μαμά, είναι τύπου D1S Philips Xenstart. Απ' ό,τι είδα στο site της Philips, αυτές είναι 4300Κ και έχει άλλες 2 σειρές με 4800Κ και 5000κάτι Κ. Γιατί π.χ. αυτή να μην είναι original? Όταν αρχίσουν να μωβίζουν προσανατολίζομαι να βάλω κάτι τέτοιο πάντως. Εντάξει ας μη βγάλουν τα 10 χρόνια των εργοστασιακών, και με 5 είμαι ευχαριστημένος. Δε βρίσκω το λόγο να είναι εντελώς μούφα, από τη στιγμή που έχουν ευρωπαϊκό site με το συγκεκριμένο προϊόν προς προβολή: http://www.lunextechnology.eu/index.php/category0/72/d1s-lunex-premium-6000k-xenon-detail.html Εγω παντως την δικη μου μαμα xenon Οsram που αρχιζει να κανει μωβ χρωμα την αλλαξα με original 60 ευρω σε Honda CRV/2008 ενω η Honda για την ιδια λαμπα ηθελε 170 ευρω.Μια 10ετια σχεδον κρατησε κι εμενα ... Αντιθετα σε Audi TT Quatro του γιου μου που δεν νομιζω να εχουν αλλαχτει ειναι 18 ετων περιπου.Το εχει 5 χρονια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 πρεπει να βαλω και προτζεκτορα στο φαναρι αν βαλω xenon? η δεν μπαινει προτσεκτορας σε φαναρι με κατοπτρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα