mike0402 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 μου προτεινε η αντιπροσωπεια στην πατρα καποιον που συνεργαζοντε και τον πηρα και μου ειπε οτι βαζει xenon με 130 ευρω κινεζικο αλλα η καλυτερη ποιοτητα που εχει..αλλα δεν μου γεμισε το ματι λαθος 200 ευρω μου ειπε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Εχω στην οικογενεια 3 αμαξια με xenon. Ενα Honda CRV και ενα Audi TT Quatro με εργοστασιακα και ενα ακομα ΤΤ με xenon του εμποριου . Επειδη εχω διαβασει πολλα εδω για τα τελευταια περυσι σε επαρχακη οδο νυχτα εβαλα απεναντι μου το ΤΤ με τα απλα xenon και δεν με θαμπωναν καθολου .Για να μην εχω διαφορα υψους του CRV σε σχεση με το ΤΤ ειχα το ΤΤ Quatro απενατι στο απλο . Καπου στα 80 ευρω ειχαν κοστισει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, Γιάννης Platano said: Εχω στην οικογενεια 3 αμαξια με xenon. Ενα Honda CRV και ενα Audi TT Quatro με εργοστασιακα και ενα ακομα ΤΤ με xenon του εμποριου . Επειδη εχω διαβασει πολλα εδω για τα τελευταια περυσι σε επαρχακη οδο νυχτα εβαλα απεναντι μου το ΤΤ με τα απλα xenon και δεν με θαμπωναν καθολου .Για να μην εχω διαφορα υψους του CRV σε σχεση με το ΤΤ ειχα το ΤΤ Quatro απενατι στο απλο . Καπου στα 80 ευρω ειχαν κοστισει . θυμασαι τι μαρκα ειχες βαλει?ειχαν εγγυηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, mike0402 είπε θυμασαι τι μαρκα ειχες βαλει?ειχαν εγγυηση? Όχι δεν θυμάμαι... Είχαν ένα χρόνο εγγύηση αλλά ήδη έχουν συμπληρώσει 4 χρόνια. Ίσως λίγο παραπάνω σε ευρώ κοντά στα 100 με τοποθέτηση. Πολύ παλιά σε ένα Peugeot 206cc κάποια άλλη που είχαν μπλε χρώμα είχαν πρόβλημα με τους απέναντι. Τοποθετημένα από διαφορετικό μάστορα. Κάπου έχω ξαναγράψει ότι στα 10 χρόνια κάηκε η μία λάμπα στο crv και κόστισε 70 ευρώ ένω για ακριβώς την ίδια η Honda ήθελε 170 ευρώ. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 11 minutes ago, Γιάννης Platano said: Όχι δεν θυμάμαι... Είχαν ένα χρόνο εγγύηση αλλά ήδη έχουν συμπληρώσει 4 χρόνια. Ίσως λίγο παραπάνω σε ευρώ κοντά στα 100 με τοποθέτηση. Πολύ παλιά σε ένα Peugeot 206cc κάποια άλλη που είχαν μπλε χρώμα είχαν πρόβλημα με τους απέναντι. Τοποθετημένα από διαφορετικό μάστορα. Κάπου έχω ξαναγράψει ότι στα 10 χρόνια κάηκε η μία λάμπα στο crv και κόστισε 70 ευρώ ένω για ακριβώς την ίδια η Honda ήθελε 170 ευρώ. αυτος που τα τοποθετει ρυθμιζει κ το υψος που θα φωτανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, mike0402 είπε αυτος που τα τοποθετει ρυθμιζει κ το υψος που θα φωτανε? Φυσικά και έχουν ρύθμιση από ότι ξέρω. Για αυτό όπως συνήθως ο μάστορας έχει σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 14 minutes ago, Γιάννης Platano said: Φυσικά και έχουν ρύθμιση από ότι ξέρω. Για αυτό όπως συνήθως ο μάστορας έχει σημασία. ρωτησα αυτον στην πατρα για το υψος και μου ειπε οτι θα ειναι οπως οι λαμπες που εχω τωρα ρυθμισμενες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, mike0402 είπε ρωτησα αυτον στην πατρα για το υψος και μου ειπε οτι θα ειναι οπως οι λαμπες που εχω τωρα ρυθμισμενες Μπορεί να έχω λάθος αλλά νομίζω μια έστω μικρή κλίση μπορούν να δώσουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 3 minutes ago, Γιάννης Platano said: Μπορεί να έχω λάθος αλλά νομίζω μια έστω μικρή κλίση μπορούν να δώσουν.. καταλαβα..ειμαι αναμεσα σε αυτο και σε ενα απο αθηνα που δινει 3 χρονια εγγυηση στα 270 ευρω αλλα πρεπει να τα τοποθετησω πατρα η αιγιο και δεν γνωριζω καποιο που να το κατεχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Εκεί που βάζουν xenon αφού δεν έχουν αυτά που θέλεις δεν μπορείς να ρωτήσεις για τοποθέτηση φυσικά με πληρωμή; Μισυ ώρα δουλειά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Οποιο κιτ και να μπει,ειτε Xenon aftermarket ειτε led,το σημαντικότερο είναι να έχει πιστοποίηση TÜV,αριθμο έγκρισης από την Ευρωπαϊκη Ένωση. Όλα τα αλλα είναι καραπαρανομα και στις 99,9% των περιπτώσεων τυφλώνουν τους άλλους οδηγούς άσχετα πως θα τα ρυθμίσει ο μάστορας. Σε περιπτωση ατυχήματος η ασφάλεια θα ψάξει να βρει για τυχόν εξάρτηματα που δεν έχουν έγκριση,όπως τα μαϊμού Xenon, και αυτομάτως μπορεί να μην καλυψει τιποτα. Είναι πραγματικά εγκληματικό τα δεκάδες μαγαζάκια που πουλάνε τη κάθε κινεζική σαβουρα και επίσης εγκληματικό οι ανευθυνοι οδηγοι,ο θεός να τους κανει,που βάζουν τα μαϊμού Xenon.Δεν έχουμε καμμία όρεξη να κινδυνεύουμε να στουκαρουμε τη νύχτα επειδή μας στραβωνει το κάθε σαραβαλο με τα φθηνιαρικα Xenon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 6 minutes ago, Γιάννης Platano said: Εκεί που βάζουν xenon αφού δεν έχουν αυτά που θέλεις δεν μπορείς να ρωτήσεις για τοποθέτηση φυσικά με πληρωμή; Μισυ ώρα δουλειά είναι. ναι καλα λες θα ρωτησω 1 minute ago, jmmys said: Οποιο κιτ και να μπει,ειτε Xenon aftermarket ειτε led,το σημαντικότερο είναι να έχει πιστοποίηση TÜV,αριθμο έγκρισης από την Ευρωπαϊκη Ένωση. Όλα τα αλλα είναι καραπαρανομα και στις 99,9% των περιπτώσεων τυφλώνουν τους άλλους οδηγούς άσχετα πως θα τα ρυθμίσει ο μάστορας. Σε περιπτωση ατυχήματος η ασφάλεια θα ψάξει να βρει για τυχόν εξάρτηματα που δεν έχουν έγκριση,όπως τα μαϊμού Xenon, και αυτομάτως μπορεί να μην καλυψει τιποτα. Είναι πραγματικά εγκληματικό τα δεκάδες μαγαζάκια που πουλάνε τη κάθε κινεζική σαβουρα και επίσης εγκληματικό οι ανευθυνοι οδηγοι,ο θεός να τους κανει,που βάζουν τα μαϊμού Xenon.Δεν έχουμε καμμία όρεξη να κινδυνεύουμε να στουκαρουμε τη νύχτα επειδή μας στραβωνει το κάθε σαραβαλο με τα φθηνιαρικα Xenon. τα maxlux που εχει ενα μαγαζι στην αθηνα εχουν πιστοποιηση tuv και iso νομιζω απο την ευρωπαικη ενωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δεν μας λες τι αμάξι έχεις και γιατί θες ξενον . Για την εγκατασταση μην σε αγχωνει οποιοσδήποτε ηλεκτρολόγος μπορεί να στα βάλει πολύ εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το γιατι θελει xenon ειναι προφανες ..Για πιο καλο φωτισμο .Οδηγησα νυχτα το C1 της μικρης μου και νομιζα οτι δεν εχω αναψει τα φωτα στον Κηφισο . Δεν ξερω αν υπαρχει ισαξια σε αποδοση αλλη εναλλακτικη λυση . Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 8 minutes ago, aGka8l said: Δεν μας λες τι αμάξι έχεις και γιατί θες ξενον . Για την εγκατασταση μην σε αγχωνει οποιοσδήποτε ηλεκτρολόγος μπορεί να στα βάλει πολύ εύκολα ford focus 2016..εννοειται για βλεπω καλυτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα