Secret Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Καλημέρα συνφορουμιτες. Έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει από σκρουντζομάγαζο με τιμολόγιο χωρίς φπα?? όπου και να κάλεσα είχαν έτοιμη την καραμέλα δεν είναι έτοιμο το μηχανογραφικό μας σύστημα και δεν μπορούμε να εκδώσουμε τιμολόγια. σε καταστήματα που γράφουν οτι είναι πάνω απο 3 χρόνια στο σκρουντζ. Στο κάτω κάτω τι κερδίζουν με το να μην πουλάνε χωρίς ΦΠΑ δεν καταλαβαίνω, αφού θεωρητικά θα το δώσουν στο κράτος. μου μυρίζει οτι όλοι κλέβουν απο λίγο και δεν θέλουν να τους χαλάσει τώρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 αναρωτιέμαι σε ποιά καταστήματα σας λένε ότι δε μπορούν να εκδώσουν τιμολόγια. σοβαρά τώρα θα ήθελα να μάθω ονόματα αυτών για να πάω και να ρωτήσω ο ίδιος να δω τι θα μου πουν. προσωπικά και σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφομαι ή συνεργάζομαι δεν έχει τύχει ούτε μια φορά να θέλουν να κοπεί τιμολόγιο και να το αρνηθούν με αυτή τη δικαιολογία. είτε είναι κατάστημα στο skroutz είτε μεγάλο φυσικό κατάστημα.
Secret Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ενδεικτικά θα σου πω το cityshop και το d-klik που είναι καταστήματα με πολλές θετικές κριτικές και έχουν απο τις χαμηλότερες τιμές στη συσκευή που ενδιαφέρομαι (galaxy s8), και οι δύο μου είπαν αυτό το πράγμα σαν να ήταν έτοιμο ποιηματάκι σε χριστουγεννιάτικη γιορτή στο νηπιαγωγείο. edit: στο justtech δε, η κοπέλα με περίσσια άνεση μου λέει, μισό λεπτό να σας πω πόσο βγαίνει η τιμούλα.. μπλα μπλα μπλα 483 ευρώ από 497 στο site. Σχεδόν τρόλλαρε. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Secret
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 για το d-klik δεν έχω άποψη, για το cityshop όμως έχω και είναι και μεγάλη μιας και από το 2015 τους έχω αφήσει πάνω από 11 χιλιάρικα και ΠΟΤΈ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στο να μου κόψουν τιμολόγιο και με καρτέλα πελάτη κανονικά και νόμιμα.
Secret Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 δεν ξέρω, πας σε φυσικό κατάστημα και κάνεις τις συναλλαγές?? αλλιώς σε παροτρύνω να τους πάρεις ένα τηλ τώρα να μου πεις τι θα σου απαντήσουν. και όχι επώνυμα σαν τον πελάτη που τους έχει χρυσοπληρώσει τόσα χρόνια. πάρε και ζήτα αγορά με τιμολόγιο. δεν έχω κάποιο λόγο να πω ψέμματα, απλά προσπαθώ να δω τι παίζει και θα καταφέρω να πάρω την συσκευή από κάπου.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 τηλεφωνικά και διαδικτυακά μόνο μιας και τότε βρισκόμουν επαρχία οπότε και να ήθελα να πάω στο κατάστημα ήταν αδύνατο αλλά όχι ότι έχω πάει και ποτέ.δεν έχω ιδέα που είναι.από τη πρώτη φορά που είχα πάρει ένα s6 edge plus. έβαλα στοιχεία τιμολογίου με πήραν για επιβεβαίωση και όλα μέχρι τώρα είναι άψογα. μήπως το επαγγελματικό αφμ από το οποίο προσπαθείς να παραγγείλεις δεν είναι ενεργό;...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 όταν τους πήρες τηλέφωνο τους είπες ότι έχεις επιχέιρηση και θέλεις να ανοίξεις επαγγελματική καρτέλα πελάτη; θα φτιάξεις account και μετά η επιλογή ανοίγει κανονικά. είναι μικρή επιχείρηση όχι plaisio για να στα έχει όλα ελεύθερα.
Secret Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Τι πιο ξεκάθαρο να πω δηλαδή?? λέω θέλω να αγοράσω ένα τηλέφωνο με τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ. και πήρα την απάντηση που σου είπα.
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, Secret είπε Καλημέρα συνφορουμιτες. Έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει από σκρουντζομάγαζο με τιμολόγιο χωρίς φπα?? όπου και να κάλεσα είχαν έτοιμη την καραμέλα δεν είναι έτοιμο το μηχανογραφικό μας σύστημα και δεν μπορούμε να εκδώσουμε τιμολόγια. σε καταστήματα που γράφουν οτι είναι πάνω απο 3 χρόνια στο σκρουντζ. Στο κάτω κάτω τι κερδίζουν με το να μην πουλάνε χωρίς ΦΠΑ δεν καταλαβαίνω, αφού θεωρητικά θα το δώσουν στο κράτος. μου μυρίζει οτι όλοι κλέβουν απο λίγο και δεν θέλουν να τους χαλάσει τώρα. Διαβασε τις δυο παρακατω συζητήσεις και θα καταλαβεις με λεπτομέρια γιατί δεν θέλουν (ουτε μπορουν) να κόψουν τιμολογιο χωρις φπα (με βαση τη νεα διαταξη κλπ κλπ ). Εχει αναλυθει διεξοδικά. https://www.insomnia.gr/forums/topic/660746-αγορά-κινητού-τάμπλετ-λάπτοπ-κονσόλας-χωρίς-φπα-πολ-11502017-—-και-σκρουτζομάγαζα/ https://www.insomnia.gr/forums/topic/666438-καταγγελία-για-skroutzομαγαζα/ 1
Finarfin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Στις 3/6/2018 στις 11:15 ΠΜ, Secret είπε Καλημέρα συνφορουμιτες. Έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει από σκρουντζομάγαζο με τιμολόγιο χωρίς φπα?? όπου και να κάλεσα είχαν έτοιμη την καραμέλα δεν είναι έτοιμο το μηχανογραφικό μας σύστημα και δεν μπορούμε να εκδώσουμε τιμολόγια. σε καταστήματα που γράφουν οτι είναι πάνω απο 3 χρόνια στο σκρουντζ. Στο κάτω κάτω τι κερδίζουν με το να μην πουλάνε χωρίς ΦΠΑ δεν καταλαβαίνω, αφού θεωρητικά θα το δώσουν στο κράτος. μου μυρίζει οτι όλοι κλέβουν απο λίγο και δεν θέλουν να τους χαλάσει τώρα. https://www.mymegastore.gr/product/xiaomi-redmi-5-plus-4gb64gb-gold/ Σημερα το πηρα 185. Η λογιστρια εστειλε ενα mail απο το taxis net ( νομιζω το καταστατικο ) , εδωσα τα χρηματα στο ταμειο και μετα κατι εκανε ενας τυπος στο pc τους.
Secret Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Finarfin είπε https://www.mymegastore.gr/product/xiaomi-redmi-5-plus-4gb64gb-gold/ Σημερα το πηρα 185. Η λογιστρια εστειλε ενα mail απο το taxis net ( νομιζω το καταστατικο ) , εδωσα τα χρηματα στο ταμειο και μετα κατι εκανε ενας τυπος στο pc τους. Στην προκειμένη περίπτωση χωρίς ΦΠΑ βγαίνει περίπου 10 ευρώ κάτω στα 174 απο την αρχική 229,40, οπότε εσύ με τα 185 είσαι ευχαριστημένος. αν και αυτό το κατάστημα όπως και πολλά άλλα έχουν ειδική "τιμή τιμολογίου" που πολλές φορές απέχει έτη φωτός από αυτήν που θα έπρεπε να είναι. έχω φάει όλα τα σκρουντζομάγαζα αυτές τις μέρες έτσι για το γαμώτο να δω τι παίζει. Από άδειες αποθήκες μέχρι μη έκδοση τιμολογίου όλοι είναι προετοιμασμένοι να σε εμποδίσουν. Στο kaisershop.gr έκανα λογαριασμό με τιμολόγιο και από το πρωί περιμένω να "ΕΓΚΡΙθΕΙ" λες και έκανα αίτηση για μεταπτυχιακό. Τραγική κατάσταση, σου λένε θα πάρεις με μηδέν ΦΠΑ και στο τέλος είσαι χαρούμενος με 5 ευρώ σκόντο.
logokrimenos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να μπορώ να πάρω το Samsung Note 8 χωρίς φπα?
Romanzo Criminale Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Στις 06/03/2018 στις 11:15 ΠΜ, Secret είπε Καλημέρα συνφορουμιτες. Έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει από σκρουντζομάγαζο με τιμολόγιο χωρίς φπα?? όπου και να κάλεσα είχαν έτοιμη την καραμέλα δεν είναι έτοιμο το μηχανογραφικό μας σύστημα και δεν μπορούμε να εκδώσουμε τιμολόγια. σε καταστήματα που γράφουν οτι είναι πάνω απο 3 χρόνια στο σκρουντζ. Στο κάτω κάτω τι κερδίζουν με το να μην πουλάνε χωρίς ΦΠΑ δεν καταλαβαίνω, αφού θεωρητικά θα το δώσουν στο κράτος. μου μυρίζει οτι όλοι κλέβουν απο λίγο και δεν θέλουν να τους χαλάσει τώρα. Αγόρασα εγώ. Πήγα στο κατάστημα, μου είπαν την καραμέλα και τους λέω ότι εγώ θα καλέσω επιτόπου το ΣΔΟΕ (τώρα λέγεται αλλιώς) για να τους καταγγείλω και να έρθουν εκεί λόγω του ότι είναι υποχρεωμένοι να εκδώσουν τιμολόγιο. Εάν δεν λειτουργεί το σύστημα να πάνε να αγοράσουν Δελτίο από ένα βιβλιοχαρτοπωλείο. Γίναμε λίγο μαλλιά αλλά τελικά πέρασε το δικό μου. Αυτά του τύπου έχουμε δηλώσει το κατάστημα μόνο για λιανικής ισχύουν, αλλά και εσύ δεν πας να πάρεις ποσότητα για χοντρική. Απλά αγοράζεις πχ επειδή είσαι επαγγελματίας και το θες για προσωπική-επαγγελματική χρήση. Απλά αν το κάνεις ετοιμάσου να τσακωθείς, ενώ θα πρέπει να γνωρίζεις από πριν ότι η τιμή καταστήματος είναι καλή και όχι ανεβασμένη γιατί μπορούν να στο εκδόσουν με τιμή καταστήματος και όχι web η οποία μπορεί να είναι μη συμφέρουσα.
Secret Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, Romanzo Criminale είπε Αγόρασα εγώ. Πήγα στο κατάστημα, μου είπαν την καραμέλα και τους λέω ότι εγώ θα καλέσω επιτόπου το ΣΔΟΕ (τώρα λέγεται αλλιώς) για να τους καταγγείλω και να έρθουν εκεί λόγω του ότι είναι υποχρεωμένοι να εκδώσουν τιμολόγιο. Εάν δεν λειτουργεί το σύστημα να πάνε να αγοράσουν Δελτίο από ένα βιβλιοχαρτοπωλείο. Γίναμε λίγο μαλλιά αλλά τελικά πέρασε το δικό μου. Αυτά του τύπου έχουμε δηλώσει το κατάστημα μόνο για λιανικής ισχύουν, αλλά και εσύ δεν πας να πάρεις ποσότητα για χοντρική. Απλά αγοράζεις πχ επειδή είσαι επαγγελματίας και το θες για προσωπική-επαγγελματική χρήση. Απλά αν το κάνεις ετοιμάσου να τσακωθείς, ενώ θα πρέπει να γνωρίζεις από πριν ότι η τιμή καταστήματος είναι καλή και όχι ανεβασμένη γιατί μπορούν να στο εκδόσουν με τιμή καταστήματος και όχι web η οποία μπορεί να είναι μη συμφέρουσα. Ωραίος σκύλε!! χρειαζόμαστε περισσότερους σαν εσένα μπας και ιδρώσει το αυτί τους λίγο. εγώ δυστυχώς λόγω απόστασης (και λόγω κο κο κο) δεν έκανα τίποτα τέτοιο κ τελικά αγόρασα με λιανική. άλλο ένα γρανάζι του σάπιου συστήματος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα