tsimpouri3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Εχω ενα site και χρησιμοποιω css για το κέιμενο το πρόβλημα είναι οτι με οποιδήποτε broswer εκτός απο τον ιντερνετ explorer ο site φαινεται χάλια μπερδεμένα γράμματα τα layers κουνιούνται και είναι σε λάθος θέση με λιγα λόγια ενα μπάχαλο καμια ιδέα :question: :?: οποιος εχει mozilla η καποιον αλλο broswer εκτος απο τον ie ας δει λίγο http://www.tsimpouri.com
morpheous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 loipon odos einai xaos!! distixws den kserw ti na sou pw gia na se vohthisw!!den borw na katalavw pws to kanes etsi!giati to kanes me layes kai oxi pinakes?? pados apo explorer einai wraio(an kai prepei na to diorthwseis!!ti na kanoume kai meis tou netscape:))
tsimpouri3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 δεν μπόρεσα να τα καταφέρω με tables μου εσπασε τα νευρα και το κανα ετσι οτι θελει διωρθωσεις θελει ο κωδικα είναι...
morpheous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 dokimases na doulepseis prwta sto photoshop??einai apistefta gamato sto na ftiakseis arxika to template!!!!ta kaneis ola!!sou vgazei kai ton kodika fisika!!! einai poly voliko tha sou to prwtina ...kai meta apo to photoshop dreamweaver kai exeis mia xara sindiasmo!!
tsimpouri3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 οχι δεν τω χω δοκιμασει θα το chekaro
morpheous Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 wraia an thes diefkriniseis se tpt pes mou!
tsimpouri3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Αν θα μπορουσες θα ηθελα να μου πεις κάποιες λεπτομερειες
predator Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 egw mpika me mozilla firefox kai fainetai kanonika
tsimpouri3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 ναι φενεται λιγο καλυτερα ειχα κανει καποιο λαθος στο style αλλα και παλι δεν ειναι ενταξει θα ξανααλαξω την εμφανιση για τριτη φορα ελπιζω ναγινε ωραιο
agrippas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Είμαι με Opera 7 και δε βλέπω καθόλου περιεχόμενο. Για να μαζέψεις την κατάσταση πρέπει να πετάξεις τα div και να βάλεις tables. Δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιείς άδεια blockquotes του τύπου: <blockquote> <blockquote> <blockquote> <blockquote> </blockquote> </blockquote> </blockquote> </blockquote> ή άδειες παραγράφους <p> </p> αντί για <br>... θα πρέπει να έχεις ιδιαίτερο λόγο για να το κάνεις. Σε πρώτη φάση πέταξε τα div tags, αυτό είναι που επείγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.