Προς το περιεχόμενο

Meizu pro 6 plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με όσα λέτε για το software, το τηλέφωνο το δουλεύω πάνω από 10 μέρες είναι εξαιρετική συσκευή  το flyme το συνήθισα μου φαίνεται μια χαρά σωστές ειδοποιήσεις πολύ σμουθ κανένα παράπονο, αλλά στις global rom η meizu είναι πίσω, δεν μπορεί σε china rom να έχει δώσει flyme 7 με android 7 και στην global να έχει μείνει flyme 6.1.0.0 android 6, όπως και να χει είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο για τα λεφτά του δεν το έχω μετανιώσει που το πήρα.     

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το hardware ειναι φοβερο, δεν χρειάζεται συζήτηση(δηλαδή το mi note ειναι ακριβότερο με πιο mainstream επεξεργαστη, χωρίς 2k οθονη και παρ ολα αυτα ειναι value for money). Απλα λογω software δεν ειναι για ολους. That's all. 

Δημοσ.

αν η meizu έδινε την δυνατότητα ξεκλειδώματος bootloader και υπήρχαν ρομ από xda τότε θα μιλούσαμε για το απόλυτο εργαλείο.  

Δημοσ.

Οταν αφηνεις μια ολοκαινουρια high tech συσκευή σου στο android 6 ενω εχει φτασει ηδη το 8 τοτε αυτο λεει πολλα για την εταιρεια σου στους μελλοντικους αγοραστες σου και δεν εισαι Samsung που κανει τα ιδια και χειροτερα αλλα εχει το ονομα να την καλυπτει. Καποιοι θα αγορασουν λογω hardware και αλλοι τοσοι οχι. Ποσο δυσκολο να βαλεις καθαρο android σε αυτη και να καθαρισεις μια και καλη;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια κι εγω με τη σειρα μου ενω περνανε πολλα κινητα απο τα χερια μου ναυαρχιδες πιο πολυ μπορω να πω πως δεν ειχει τπτ να ζηλεψει απο αλλα κινητα τριπλασιας τιμης για να μη πω πως ειναι και καλυτερο.

Δημοσ.
Στις 1/5/2018 στις 9:35 ΜΜ, chios είπε

αν η meizu έδινε την δυνατότητα ξεκλειδώματος bootloader και υπήρχαν ρομ από xda τότε θα μιλούσαμε για το απόλυτο εργαλείο.  

Έχει το πιο εύκολο ρουταρισμα.

1. Create a Flyme account directly from your phone.
  2. Once you’ve create an account, go to Settings.
  3. Tap on the second tap and select My Flyme.
  4. Tap the registration phone number at the top of the screen.
  5. Scroll down and tap on System Privileges to switch to Open.

Το κακό είναι με τις rom.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...