Προς το περιεχόμενο

Meizu pro 6 plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chios είπε

Κανένα θέμα το play store μια χαρά λειτουργεί, china rom δεν έχω βάλει αλλά από ότι ξέρω μόνο αγγλικά έχει.

Ευχαριστώ φίλε. 

Δημοσ.

Παιδιά το έχω βάλει και εγώ στο μάτι.

Εξηγείστε μου παρακαλώ αυτό το πράγμα με την μπάντα που λείπει.

Επίσης από ευρωπαική αποθήκη παίζει κάπου;

Ευχαριστώ.

Οπα.Μόλις είδα ότι έχει Android 6 και εγώ θέλω android 8.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 800αρα μπάντα είναι η συχνότητα που χρησιμοποιείται από τους παρόχους στην Ελλάδα κυρίως σε πιο απομακρυσμένες περιοχές για την διάχυση του σήματος 4G. Αν δεν έχεις την μπάντα αυτή στο κινητό σου, σε πολλά χωριά αλλά και μικρές πόλεις ίσως αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το σήμα (των ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, όχι του γενικότερου σήματος). Ο πάροχος που δεν τον αφορά και τόσο αυτή η μπάντα είναι η cosmote αλλά και έκει καλό είναι να υπάρχει σε όσους δεν κατοικούν σε κάποιο αστικό κέντρο.

Το banggood το έχει στην καλύτερη τιμή, δεν είναι ευρωπαική αποθήκη αλλά 100% εγγύηση του priority line σαν shipment method. 

Έχει 6 και πιθανότατα δεν θα πάρει ποτέ ούτε 7.

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι
Δημοσ.

Από την στιγμή που έχει πάρει 7 άρα η κινεζική ρομ γιατί να μην πάρει και η global;; άσε που και 6 να μείνει αν δουλεύει τόσο καλά τι να την κάνω την 7-8 και  να έχει προβλήματα. Την κινεζική δεν την έχω δοκιμάσει για να έχω εικόνα πως πάει με την 7.

Δημοσ.

Κάποιους τους απασχολεί πολύ η έκδοση. Το ότι πήρε η κινέζικη 7 δεν σημαίνει ότι θα πάρει και η global. Είναι κάπως αργά η αλήθεια είναι για να ελπίζεις για 7 αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εμένα το μόνο που θα με απασχολούσε είναι το split screen, παίζει να έχει κάνει καμιά μαγκιά η meizu και να το έβαλε στο 6;

Δημοσ.

Εμένα ας πούμε με ενδιαφέρει η android έκδοση και να παίζει καλά χωρίς να κολλάει τα apps.

Κάμερες και τέτοια δε με απασχολούν καθόλου.

Δημοσ.

Έχει γίνει πλέον το βασικό μου τηλέφωνο και πραγματικά το έχω ερωτευτεί,  κανένα κόλλημα, διαστημικές φώτο , και εξαιρετική διαχείριση μπαταρίας,  το  flyme  αρκετά καλό όχι στο επίπεδο του miui. Το προτείνω σε όσους θέλουν ένα καλό τηλέφωνο με λίγα χρήματα.

Ένα κουλό του flyme δεν έχει στατιστικά μπαταρία Τα κλασσικά που ξέρουμε στο android.

Δημοσ.
Στις 17/4/2018 στις 11:51 ΜΜ, Μακιαβέλλι είπε

Η 800αρα μπάντα είναι η συχνότητα που χρησιμοποιείται από τους παρόχους στην Ελλάδα κυρίως σε πιο απομακρυσμένες περιοχές για την διάχυση του σήματος 4G. Αν δεν έχεις την μπάντα αυτή στο κινητό σου, σε πολλά χωριά αλλά και μικρές πόλεις ίσως αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το σήμα (των ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, όχι του γενικότερου σήματος). Ο πάροχος που δεν τον αφορά και τόσο αυτή η μπάντα είναι η cosmote αλλά και έκει καλό είναι να υπάρχει σε όσους δεν κατοικούν σε κάποιο αστικό κέντρο.

Το banggood το έχει στην καλύτερη τιμή, δεν είναι ευρωπαική αποθήκη αλλά 100% εγγύηση του priority line σαν shipment method. 

Έχει 6 και πιθανότατα δεν θα πάρει ποτέ ούτε 7.

Off topic αλλά θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε στην περιοχή μας ποια συχνότητα χρησιμοποιεί η κάθε εταιρεία.

Δημοσ.

Για την ιστορία έτρεξα antuntu 2 φορές μία σε balanced mode κάθε μία performance mode την πρώτη έβγαλε 115.000 την δεύτερη 140.000 με μπαταρία στο 30% αν παίζει κάποιο ρόλο.

Δημοσ.

Η meizu δίνει split screen επιλογή ακόμα και σε συσκευές με Android 5 και 2 γιγα ραμ. Απλά ανοίγεις τα recent apps και σέρνεις προς τα κάτω την εφαρμογή που θες να έχεις σε split screen mode. Σέρνοντας προς τα κάτω εμφανίζεται η εν λόγω επιλογή. 

Όσων αφορά τα στατιστικά της μπαταρίας. Πηγαίνεις settings/battery και πατάς στο γρανάζι για extra settings. Επιλέγεις το turn on power consumption history. Τουλάχιστον στο m1 note που έχω κρατήσει ως 2ο έτσι γίνεται σε flyme 6.

Δημοσ.

καλημέρα επειδή σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ υπάρχει κάποιος που να το έχει πάρει και να το δουλεύει με wind; πιάνει 4g σε πόλεις;

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα.

εντυπωση απίστευτη μου κάνει όλη αυτή η συζήτηση περί της συγκεκριμένης συσκευής.

εχουν περάσει πολλές επώνυμες ναυαρχιδες τριπλασιας αξίας από τα χέρια μου, και είχα για 14 μήνες ένα mx6 meizu , όπου το άλλαξα περνοντας το meizu pro 6 plus.

Αν κάτσει κάποιος και το δει από πραγματική σκοπιά το θέμα , θα καταλάβει πως η συσκευή όχι μόνο τα σπάει....όχι είναι απίστευτα γρήγορη ....βγάζει θεϊκές φωτό είναι σκέτη χλιδή στο χέρι και έχει τιμή χάρισμα.

αν είναι δυνατόν όμως , είναι τόσο αντιεμπορική όσο δεν πάει.

και αυτό λόγω marketing καθαρά....

και όλα αυτα τα γράφω ενώ προσπαθώ να το δώσω λόγω χρώματος ( μου έχει κάτσει στραβά το λευκό χρυσό ) κάνοντας ακόμη κα ανταλλαγή με ίδιο σε μαύρο, δεν έχω δει σχεδόν κανένα ενδιαφέρον.....

στην Ελλάδα της κρίσης ακόμη κρατεί καλά.....το ότι διαφημίζουμε πουλάει.

ευχαριστω για τον χρόνο σάς.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι μονο το marketing, η Meizu δεν εχει και το καλυτερο software και όταν το mi note 3 βγαίνει στα 250 κάποιος που θέλει ενα καλο σταθερό και υποστηριζόμενο λογισμικό δύσκολα θα παει στο (εξαιρετικό) κινητο του θεματος. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Δεν ειναι μονο το marketing, η Meizu δεν εχει και το καλυτερο software και όταν το mi note 3 βγαίνει στα 250 κάποιος που θέλει ενα καλο σταθερό και υποστηριζόμενο λογισμικό δύσκολα θα παει στο (εξαιρετικό) κινητο του θεματος. 

Αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...