Προς το περιεχόμενο

Meizu pro 6 plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://m.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB

Υπάρχει κανένας που να έχει αυτό το τηλέφωνο;; 190€ βγαίνει με το κουπόνι 2BGM6P και priority αποστολή χωρίς τελωνείο.

λίγο που το έψαξα φαίνεται ενδιαφέρον με πολύ καλή κάμερα. Για πείτε καμιά γνώμη και με τρώει το χέρι μου να πουλήσω το αγαπημένο μου xiaomi redmi pro και να πάω σε meizu.

Δημοσ.

Για μένα δώσε κάτι παραπάνω και χτυπά μτχ άριστο s7 να χεις και εγγύηση εδω... Το meizu θα άξιζε αν είχε 800άρα και δεν ξέρω πήρε τουλάχιστον nougat.... Γιαυτό μακριά και αγαπημένοι κατά τ αλλά η συσκευή μπόμπα

Δημοσ.

Samsung με τίποτα ούτε δώρο να μου το έκαναν δεν το θέλω.

800αρα δυστυχώς δεν έχει αυτό δεν με πολύ νοιάζει ούτε τώρα έχω με το xiaomi και μια χαρά κάνω την δουλειά μου.

Android 7 έχει πάρει στην κινεζική ρομ λογικά θα βγει και global.

Εμένα με ενδιαφέρει σαν συσκευή τι λέει σαν ποιότητα και αν αντέξει στο χρόνο.

Δημοσ.

Εγώ βλέπω ότι μόνο στην μπαταρία χάνει με σχέση του pro που έχεις.

Κατά τα άλλα όντως είναι ενδιαφέρουσα συσκευή(θυμίζει samsung s7 και note 7) αλλά ρε παιδί μου δεν ξέρω κάτι με τραβάει πίσω.

Καλύτερα να έβλεπες κανένα Xiaomi mi note 2

Δημοσ.

Στην μπαταρία σίγουρα είναι καλύτερο από το Redmi Pro η δικιά μου αυτονομία λόγο Mediatek είναι χάλια, με το ζόρι 3.5 ώρες οθόνη.

Δημοσ.

Άλλο κάνω την δουλειά μου και άλλο έχω πλήρης κινητό...  Είσαι και Χιώτης σίγουρα χρειάζεσαι την 800άρα τώρα αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό προχωρά...  Είχα πολλά meizu και από ποιότητα σκίζουν ειδικά η pro σειρά 

Δημοσ.

Πολυ καλο κινητο τ δουλεχα ανωτερο πολυ απο s7 edge καλυτερη καμερα... Απλα ρε παιδοα τ κουπονι εινακ για το 64 ρι εγω ψαχνω τ 128_ τ εχετε δει πουθενα κατω απο 300 250 _ευρω;

Μην ακουω χαζομαρες το mi note 2 αποτυχια ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, gregorykon είπε

Μην ακουω χαζομαρες το mi note 2 αποτυχια ειναι

Εεε όχι και χαζομάρα ....

Έτσι για τα τυπικά.....

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/meizu-pro-6-plus-128gb,xiaomi-mi-note-2-6gb-128gb

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Μην ακουω χαζομαρες το mi note 2 αποτυχια ειναι. Τ ακριβωσ ν δω... Χειροτερη καμερα χειροτερη οθονη γενινα πολυ κατωτερο...συν καλυτερη μπατρια ο εξινος

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gregorykon είπε

Μην ακουω χαζομαρες το mi note 2 αποτυχια ειναι. Τ ακριβωσ ν δω... Χειροτερη καμερα χειροτερη οθονη γενινα πολυ κατωτερο...συν καλυτερη μπατρια ο εξινος

Το έχεις πιάσει......

Δημοσ.

Δεν καταλαβα στ τελευταιο μνμ τ λες απλα ειναιβπολυ καλυτερο το meizu πουλησα το axon 7 μου πκυ ητα μινηταρα για ν παρω 128 δε  βρηκα παω ν παρω αυτο σε 128 δεν βρισκω... Καμια βοηθεια παιζει?

Στα 420 απλα κανω πωσ δεν τ βλεπω... Αν ηταν 250 ναι 280 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
9 ώρες πριν, chios είπε

Θα το κάνω, ακόμα το ψάχνω, πρώτες εντυπώσεις απλά εξαιρετικές.

Μόνο στο software το χάνει η meizu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...