jorgemeto Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Στο AliExpress 11.39€ 3310 Original Unlocked Nokia 3310 GSM Mobile phone Refurbished Cellphone In Stock http://s.aliexpress.com/AvMNZvqY?fromSns=Copy Νομίζω αξίζει για κοντά ένα δεκαευρο. 1
turbat0s Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Φαντάσου στο τελωνείο να μυριστούν τηλέφωνο και με τη φορολόγηση να καταλήξει σε τιμή smart. 1
kob6931 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Να μεταφερθεί το θέμα στις "προσφορές εκτός τεχνολογίας" 3 1
paylidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 ξυνεται ανελεητα το δαχτυλο μου πανω απο το buy it now... 1
lionheart75 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Με τα τελωνεία να μην αφήνουν ούτε καρφίτσα χωρίς έλεγχο πλέον δεν αξίζει παιδιά γιατί θα σας βγει smartphone...
zousgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 4 minutes ago, lionheart75 said: Με τα τελωνεία να μην αφήνουν ούτε καρφίτσα χωρίς έλεγχο πλέον δεν αξίζει παιδιά γιατί θα σας βγει smartphone... Δεν θα υπάρχει απόδειξη αγοράς / invoice που να αναγράφει την αξία <€22 ?
Apos74 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Εφοσον το σταματησουν στο τελωνειο, θα ζητησουν αποδειξη απο πιστωτικη ή paypal. Ετσι εκαναν και σε μενα. Τους εστειλα την αποδειξη και την επομενη μερα το δεμα αποδεσμευτηκε. Δεν υπαρχει θεμα με τετοιου ειδους αγορες! 3
stelios18120 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Πάντως οι Κινέζοι δεν πετάνε τίποτα. Από παντού βγάζουν κέρδος 1
lionheart75 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, Apos74 είπε Εφοσον το σταματησουν στο τελωνειο, θα ζητησουν αποδειξη απο πιστωτικη ή paypal. Ετσι εκαναν και σε μενα. Τους εστειλα την αποδειξη και την επομενη μερα το δεμα αποδεσμευτηκε. Δεν υπαρχει θεμα με τετοιου ειδους αγορες! Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό σε σένα, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Μην τα λέτε αυτά γιατί κόσμος θα μπλέξει, υπάρχει κάποια οδηγία που αγνοώ; Αν ναι ειλικρινά θα ήθελα να μάθω. Σε εμένα 2 φορές το 2017 σταμάτησε δέμα στο τελωνείο και ουδέποτε μου ζήτησαν απόδειξη πιστωτικής ή Paypal. Ενημερώθηκα από το ταχυδρομείο για το ποσό που έπρεπε να καταβάλω (που περιελάμβανε φόρο και εκτελωνισμό). Παράδειγμα που θα μου μείνει αξέχαστο, κινητό αξίας 38 ευρώ μου στοίχισε 80 (βέβαια αν ήθελα παραλάμβανα αλλά τι να λέει όταν περιμένεις 1,5 μήνα και έχεις πληρώσει.) 1 1
Apos74 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό σε σένα, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Μην τα λέτε αυτά γιατί κόσμος θα μπλέξει, υπάρχει κάποια οδηγία που αγνοώ; Αν ναι ειλικρινά θα ήθελα να μάθω. Σε εμένα 2 φορές το 2017 σταμάτησε δέμα στο τελωνείο και ουδέποτε μου ζήτησαν απόδειξη πιστωτικής ή Paypal. Ενημερώθηκα από το ταχυδρομείο για το ποσό που έπρεπε να καταβάλω (που περιελάμβανε φόρο και εκτελωνισμό). Παράδειγμα που θα μου μείνει αξέχαστο, κινητό αξίας 38 ευρώ μου στοίχισε 80 (βέβαια αν ήθελα παραλάμβανα αλλά τι να λέει όταν περιμένεις 1,5 μήνα και έχεις πληρώσει.) Βασικα εγω παρακολουθουσα τη πορεια του δεματος μου (με το tracking number) και σε μια φαση ειδα οτι το σταματησαν στο τελωνειο και μου ζητουσαν αποδειξη αγορας για να προχωρησουν στην εκτελωνιση ή αποδεσμευση του. Aλλα νομιζω οτι αν η αγορα ειναι κατω των 22 ευρω και μπορει να αποδειχθει, δεν θα υπαρξει προβλημα. 2
Fabricated Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Apos74 είπε ειδα οτι το σταματησαν στο τελωνειο και μου ζητουσαν αποδειξη α Το έχω διαβάσει αρκετές φορές τελευταία. Αλλά Γίνε λίγο ξεκάθαρος. Το είδες η στο είπαν ; Δηλαδή που κολλάει το ότι το παρακολουθούσες; Αφού έτσι και αλλιώς στο ζήτησαν αυτοί. Φιλικά
morfeas-dsl- Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, lionheart75 είπε Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό σε σένα, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Μην τα λέτε αυτά γιατί κόσμος θα μπλέξει, υπάρχει κάποια οδηγία που αγνοώ; Αν ναι ειλικρινά θα ήθελα να μάθω. Σε εμένα 2 φορές το 2017 σταμάτησε δέμα στο τελωνείο και ουδέποτε μου ζήτησαν απόδειξη πιστωτικής ή Paypal. Ενημερώθηκα από το ταχυδρομείο για το ποσό που έπρεπε να καταβάλω (που περιελάμβανε φόρο και εκτελωνισμό). Παράδειγμα που θα μου μείνει αξέχαστο, κινητό αξίας 38 ευρώ μου στοίχισε 80 (βέβαια αν ήθελα παραλάμβανα αλλά τι να λέει όταν περιμένεις 1,5 μήνα και έχεις πληρώσει.) Επρεπε να ζητησεις επανυπολογισμο. Εκει θα σου ζητουσαν την αποδειξη και θα εβαζαν τη σωστη αξια. 3
Billator Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lionheart75 είπε Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό σε σένα, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Μην τα λέτε αυτά γιατί κόσμος θα μπλέξει, υπάρχει κάποια οδηγία που αγνοώ; Αν ναι ειλικρινά θα ήθελα να μάθω. Σε εμένα 2 φορές το 2017 σταμάτησε δέμα στο τελωνείο και ουδέποτε μου ζήτησαν απόδειξη πιστωτικής ή Paypal. Ενημερώθηκα από το ταχυδρομείο για το ποσό που έπρεπε να καταβάλω (που περιελάμβανε φόρο και εκτελωνισμό). Παράδειγμα που θα μου μείνει αξέχαστο, κινητό αξίας 38 ευρώ μου στοίχισε 80 (βέβαια αν ήθελα παραλάμβανα αλλά τι να λέει όταν περιμένεις 1,5 μήνα και έχεις πληρώσει.) Απλά έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που μπήκαν τα δικά σου τελωνείο Ισχύει ότι είπαν τα παιδιά, αν μπει τελωνείο σου ζητάν ΠΑΝΤΑ απόδειξη και μόλις στείλεις σου περνάει αέρας χωρίς κανέναν δασμό. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Billator 3
lionheart75 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 40 λεπτά πριν, Billator είπε Απλά έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που μπήκαν τα δικά σου τελωνείο Ισχύει ότι είπαν τα παιδιά, αν μπει τελωνείο σου ζητάν ΠΑΝΤΑ απόδειξη και μόλις στείλεις σου περνάει αέρας χωρίς κανέναν δασμό. Οκ δεκτό τότε και ευχαριστώ για την ενημέρωση παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα