Προς το περιεχόμενο

Refurbished Nokia 3310

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τα τελωνεία να μην αφήνουν ούτε καρφίτσα χωρίς έλεγχο πλέον δεν αξίζει παιδιά γιατί θα σας βγει smartphone... 

Δημοσ.
4 minutes ago, lionheart75 said:

Με τα τελωνεία να μην αφήνουν ούτε καρφίτσα χωρίς έλεγχο πλέον δεν αξίζει παιδιά γιατί θα σας βγει smartphone... 

Δεν θα υπάρχει απόδειξη αγοράς / invoice που να αναγράφει την αξία <€22 ?

Δημοσ.

Εφοσον το σταματησουν στο τελωνειο, θα ζητησουν αποδειξη απο πιστωτικη ή paypal. Ετσι εκαναν και σε μενα. Τους εστειλα την αποδειξη και την επομενη μερα το δεμα αποδεσμευτηκε. Δεν υπαρχει θεμα με τετοιου ειδους αγορες!

• Like 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Apos74 είπε

Εφοσον το σταματησουν στο τελωνειο, θα ζητησουν αποδειξη απο πιστωτικη ή paypal. Ετσι εκαναν και σε μενα. Τους εστειλα την αποδειξη και την επομενη μερα το δεμα αποδεσμευτηκε. Δεν υπαρχει θεμα με τετοιου ειδους αγορες!

Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό σε σένα, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Μην τα λέτε αυτά γιατί κόσμος θα μπλέξει, υπάρχει κάποια οδηγία που αγνοώ; Αν ναι ειλικρινά θα ήθελα να μάθω. :) 

Σε εμένα 2 φορές το 2017 σταμάτησε δέμα στο τελωνείο και ουδέποτε μου ζήτησαν απόδειξη πιστωτικής ή Paypal. Ενημερώθηκα από το ταχυδρομείο για το ποσό που έπρεπε να καταβάλω (που περιελάμβανε φόρο και εκτελωνισμό). Παράδειγμα που θα μου μείνει αξέχαστο, κινητό αξίας 38 ευρώ μου στοίχισε 80 (βέβαια αν ήθελα παραλάμβανα αλλά τι να λέει όταν περιμένεις 1,5 μήνα και έχεις πληρώσει.)

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό σε σένα, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Μην τα λέτε αυτά γιατί κόσμος θα μπλέξει, υπάρχει κάποια οδηγία που αγνοώ; Αν ναι ειλικρινά θα ήθελα να μάθω. :) 

Σε εμένα 2 φορές το 2017 σταμάτησε δέμα στο τελωνείο και ουδέποτε μου ζήτησαν απόδειξη πιστωτικής ή Paypal. Ενημερώθηκα από το ταχυδρομείο για το ποσό που έπρεπε να καταβάλω (που περιελάμβανε φόρο και εκτελωνισμό). Παράδειγμα που θα μου μείνει αξέχαστο, κινητό αξίας 38 ευρώ μου στοίχισε 80 (βέβαια αν ήθελα παραλάμβανα αλλά τι να λέει όταν περιμένεις 1,5 μήνα και έχεις πληρώσει.)

Βασικα εγω παρακολουθουσα τη πορεια του δεματος μου (με το tracking number) και σε μια φαση ειδα οτι το σταματησαν στο τελωνειο και μου ζητουσαν αποδειξη αγορας για να προχωρησουν στην εκτελωνιση ή αποδεσμευση του. Aλλα νομιζω οτι αν η αγορα ειναι κατω των 22 ευρω και μπορει να αποδειχθει, δεν θα υπαρξει προβλημα.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Apos74 είπε

ειδα οτι το σταματησαν στο τελωνειο και μου ζητουσαν αποδειξη α

Το έχω διαβάσει αρκετές φορές τελευταία. 

Αλλά Γίνε λίγο ξεκάθαρος. Το είδες η στο είπαν ; Δηλαδή που κολλάει το ότι το παρακολουθούσες; Αφού έτσι και αλλιώς στο ζήτησαν αυτοί. Φιλικά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Επρεπε να ζητησεις επανυπολογισμο. Εκει θα σου ζητουσαν την αποδειξη και θα εβαζαν τη σωστη αξια.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Απλά έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που μπήκαν τα δικά σου τελωνείο :) 

Ισχύει ότι είπαν τα παιδιά, αν μπει τελωνείο σου ζητάν ΠΑΝΤΑ απόδειξη και μόλις στείλεις σου περνάει αέρας χωρίς κανέναν δασμό.

Επεξ/σία από Billator
  • Like 3
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Billator είπε

Απλά έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που μπήκαν τα δικά σου τελωνείο :) 

Ισχύει ότι είπαν τα παιδιά, αν μπει τελωνείο σου ζητάν ΠΑΝΤΑ απόδειξη και μόλις στείλεις σου περνάει αέρας χωρίς κανέναν δασμό.

Οκ δεκτό τότε και ευχαριστώ για την ενημέρωση παιδιά! :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...