zoranb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκεί που σερφάρω, κολλάει ο browser, σταματάει να λειτουργεί και κολλάει η σελίδα στην οποία κάνω την περιήγηση. Mονάχα με reboot του router ξεκολλάει κ μπορώ να συνεχίσω, βέβαια μέχρι το επόμενο κόλλημα το οποίο μέσα στην ώρα θα γίνει 4-5 φορές. Σα να σταματάει η παροχή του internet τόσο σε desktop υπολογιστή όσο και στο κινητό μου! Είμαι με mac υπολογιστή και με έχει κουράσει απίστευτα το ζήτημα αυτό! . . . . . help Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από zoranb
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 a.δοκιμασε με καλωδιο.β.δοκιμασε μονο πχ με κινητο να δεις αν το κανει. β.τι γραμμη εχεις και τι ρουτερ εχεις.ελπιζω οχι κανα zte. On 6/3/2018 at 12:53 AM, zoranb said: Εκεί που σερφάρω, κολλάει ο browser, σταματάει να λειτουργεί και κολλάει η σελίδα στην οποία κάνω την περιήγηση. Mονάχα με reboot του router ξεκολλάει κ μπορώ να συνεχίσω, βέβαια μέχρι το επόμενο κόλλημα το οποίο μέσα στην ώρα θα γίνει 4-5 φορές. Σα να σταματάει η παροχή του internet τόσο σε desktop υπολογιστή όσο και στο κινητό μου! Είμαι με mac υπολογιστή και με έχει κουράσει απίστευτα το ζήτημα αυτό! . . . . . help
zoranb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Τhanks φίλε, δεν είναι πως πρόκειται για κάτι που συμβαίνει συνέχεια ώστε να μπορώ να το κάνω "monitor" με κάποιο τρόπο ώστε να ψυλλιαστώ κάτι κλπ. Έχω καλώδια τόσο από το μπριζάκι μέχρι το router όσο και το ίδιο το ethernet καλώδιο του router. Εάν ήτανε κάποιο καλώδιο νομίζω θα έπρεπε να το κάνει συχνά αυτό το θέμα, έτσι δεν είναι, όχι τη μια να λειτουργεί κ την άλλη όχι. Επίσης, το ασύρματο δίκτιο δεν θα έπρεπε επίσης να λειτουργεί εάν έφταιγαν τα καλώδια; TP-LINK είναι το router. Tι εννοείς τι γραμμή έχω, δεν είναι isdn γραμμή πάντως.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 On 15/3/2018 at 6:00 PM, zoranb said: Τhanks φίλε, δεν είναι πως πρόκειται για κάτι που συμβαίνει συνέχεια ώστε να μπορώ να το κάνω "monitor" με κάποιο τρόπο ώστε να ψυλλιαστώ κάτι κλπ. Έχω καλώδια τόσο από το μπριζάκι μέχρι το router όσο και το ίδιο το ethernet καλώδιο του router. Εάν ήτανε κάποιο καλώδιο νομίζω θα έπρεπε να το κάνει συχνά αυτό το θέμα, έτσι δεν είναι, όχι τη μια να λειτουργεί κ την άλλη όχι. Επίσης, το ασύρματο δίκτιο δεν θα έπρεπε επίσης να λειτουργεί εάν έφταιγαν τα καλώδια; TP-LINK είναι το router. Tι εννοείς τι γραμμή έχω, δεν είναι isdn γραμμή πάντως. δεν ξερω αν το ελυσες οταν ειπα να δοκιμασεις μονο με καλωδιο ηταν να βαλεις μονο ενα Pc με ethernet μηπως φταιει για καποιο λογο το ασυρματο.οπως και το αναποδο να κανεις δοκιμη μονο με το κινητο μηπως κατι φταιει με το pc και το κολλαει.μετα δες για Firmware update για το tp link και αν εχεις καποιο αλλο εστω και του παροχου δοκιμασε το.η αλλη λυση επισης ειναι οταν κολλησει το ρουτερ να δοκιμασεις ναμπεις στο interface Του Router.αμα δεν μπει σιγουρα δεν κολλαει το ιντερνετ αλλα κατι με το router γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα