Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

btw βλεπω στο σκρουτζ τρια ατομα που εχουν παρεμφερη θεματα με την συγκεκριμενη mobo

• Like 2
Δημοσ.

Τον κουμπωσα πανω στην asrock τωρα ,τον εχω καμια ωρα περιπου με τις μνημες στα 2933Mhz δεν μου εχει κανει κατι, με power plan high performance το amd balanced δεν το ακουμπαω καν...

Aπο bios περασα το 4.30 ,drivers για τον apu εχεις περασει απο το site της amd ? Δεν εκανα φορματ εβαλα πανω τον δισκο απο το δικο που set up με τον 1700 για τσεκαρω πρωτα οτι ολα δοπυλευουν κομπλε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τον κουμπωσα πανω στην asrock τωρα ,τον εχω καμια ωρα περιπου με τις μνημες στα 2933Mhz δεν μου εχει κανει κατι, με power plan high performance το amd balanced δεν το ακουμπαω καν...

Aπο bios περασα το 4.30 ,drivers για τον apu εχεις περασει απο το site της amd ? Δεν εκανα φορματ εβαλα πανω τον δισκο απο το δικο που set up με τον 1700 για τσεκαρω πρωτα οτι ολα δοπυλευουν κομπλε.

Ναι drivers απο την AMD.Tωρα θα δοκιμασω το power plan και θα γραψω

Δημοσ.

Τελικα αλλαξα επεξεργαστη και εβαλα χωρις γραφικα και τωρα παει αερας.Σας ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μηπως δεν ειχες περασει drivers για apu ryzen  και ειχες περασει drivers για ryzen χωρις gpu γιατι εγω εδω και 3 μερες δεν εχω κανενα θεμα με την ιδια μητρικη με το 4.30 Bios

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Φιλε μηπως δεν ειχες περασει drivers για apu ryzen  και ειχες περασει drivers για ryzen χωρις gpu γιατι εγω εδω και 3 μερες δεν εχω κανενα θεμα με την ιδια μητρικη με το 4.30 Bios

Ηταν ακριβως οι drivers μαζι για gpu

4 ώρες πριν, redykt είπε

τον apu τι τον εκανες ; τον πηγες πισω ;

Ναι τον εστειλα πισω και μου πιστωσαν να παρω αλλον

4 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Και εγώ διαβάζω αρκετά θέματα με αυτή τη μητρική. Τώρα αν φταίει αυτή ή το BIOS της δεν μπορώ να ξέρω.

Στην περιπτωση μου εφταγε ο επεξεργαστης γιατι αυτη η μητρικη ειναι πολυδουλεμενη απο πολυ κοσμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...