redykt Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 btw βλεπω στο σκρουτζ τρια ατομα που εχουν παρεμφερη θεματα με την συγκεκριμενη mobo 2
Dantε Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Αρκετα πιθανο και θεμα συμβατοτητας τοτε. Εγω τη μητρικη αυτη την εχω με 1200 και ολα οκ παντως. 1
akoinonitos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Τον κουμπωσα πανω στην asrock τωρα ,τον εχω καμια ωρα περιπου με τις μνημες στα 2933Mhz δεν μου εχει κανει κατι, με power plan high performance το amd balanced δεν το ακουμπαω καν... Aπο bios περασα το 4.30 ,drivers για τον apu εχεις περασει απο το site της amd ? Δεν εκανα φορματ εβαλα πανω τον δισκο απο το δικο που set up με τον 1700 για τσεκαρω πρωτα οτι ολα δοπυλευουν κομπλε.
alexaf Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τον κουμπωσα πανω στην asrock τωρα ,τον εχω καμια ωρα περιπου με τις μνημες στα 2933Mhz δεν μου εχει κανει κατι, με power plan high performance το amd balanced δεν το ακουμπαω καν... Aπο bios περασα το 4.30 ,drivers για τον apu εχεις περασει απο το site της amd ? Δεν εκανα φορματ εβαλα πανω τον δισκο απο το δικο που set up με τον 1700 για τσεκαρω πρωτα οτι ολα δοπυλευουν κομπλε. Ναι drivers απο την AMD.Tωρα θα δοκιμασω το power plan και θα γραψω
alexaf Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Τελικα αλλαξα επεξεργαστη και εβαλα χωρις γραφικα και τωρα παει αερας.Σας ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Και εγώ διαβάζω αρκετά θέματα με αυτή τη μητρική. Τώρα αν φταίει αυτή ή το BIOS της δεν μπορώ να ξέρω.
akoinonitos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Φιλε μηπως δεν ειχες περασει drivers για apu ryzen και ειχες περασει drivers για ryzen χωρις gpu γιατι εγω εδω και 3 μερες δεν εχω κανενα θεμα με την ιδια μητρικη με το 4.30 Bios Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από akoinonitos
alexaf Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, akoinonitos είπε Φιλε μηπως δεν ειχες περασει drivers για apu ryzen και ειχες περασει drivers για ryzen χωρις gpu γιατι εγω εδω και 3 μερες δεν εχω κανενα θεμα με την ιδια μητρικη με το 4.30 Bios Ηταν ακριβως οι drivers μαζι για gpu 4 ώρες πριν, redykt είπε τον apu τι τον εκανες ; τον πηγες πισω ; Ναι τον εστειλα πισω και μου πιστωσαν να παρω αλλον 4 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Και εγώ διαβάζω αρκετά θέματα με αυτή τη μητρική. Τώρα αν φταίει αυτή ή το BIOS της δεν μπορώ να ξέρω. Στην περιπτωση μου εφταγε ο επεξεργαστης γιατι αυτη η μητρικη ειναι πολυδουλεμενη απο πολυ κοσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα