Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία σημείου επαναφοράς

wizard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή η πραγματικά υπέροχη εφαρμογή που μας έχει σώσει πολλές φορές είναι ΠΟΛΥ σπαστοκή που και που. Σήμερα μόλις χρειάστηκε να τη χρησιμοποιήσω και έντρομος παρατήρησα ότι δε μου είχε κρατήσει κάποιο σημείο επαναφοράς παρα μόνο ένα σημερινο (προβληματικό), παρόλο που το μέγεθος που της έχω δώσει να χρησιμοποιεί είναι το μέγιστο.

Έχει κανένας ιδέα πως μπορούμε να την αναγκάσουμε να κρατάει σαν ενεργά σημεία επαναφοράς τις δύο τελευταίες μέρες π.χ.?

Άσχετα με το αν έχω εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα ή όχι και χωρίς να πηγαίνω κάθε φορά χειροκίνητα να δημιουργώ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων.

Δημοσ.
...παρόλο που το μέγεθος που της έχω δώσει να χρησιμοποιεί είναι το μέγιστο...

Άσε το "μέγιστο". Πόσα MB έχεις διαθέσιμα για System Restores? Αν είναι μικρό το ποσό, μπορεί να κρατάει χώρο μόνο για ένα point. Χώρια που επειδή το λειτουργικό έχει την κακή συνήθεια να θέτει κάποια μεταμεσονύχτια "αυτόματα" restore points, επικαλύπτονται τα δικά σου με τα αυτόματα.

Αν κατάλαβα καλά τι θές να κάνεις, δοκίμασε μέσω του System Tools -> Scheduled Task Wizard. Αν και δεν θεωρώ πως το System Restore μπορεί να προγραμματιστεί αξιόπιστα, μιας και δεν ξέρουμε πότε θα πάρει την επόμενη "πρωτοβουλία"...

Δημοσ.

Νομίζω ότι 4578 ΜΒ είναι αρκετά. :D

Το πρόβλημα είναι αυτό ακριβώς που λες.Ότι παίρνει πρωτοβουλίες το %$@#@#*@%$#@%@^~. :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Δημοσ.

Και τώρα που το έλεγξα μόνο ένα έχει. Ακόμα, δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι με προγραμματισμένη εργασία. Το πολύ πολύ να το τρέξει, αλλά δε θα δημιουργήσει restore point. :(

Δημοσ.

Όχι :D αλλά δεν το αποκλείω... Μήπως έχεις κάποιο καθαριστικό utility που σου κάνει την ζημιά, αφήνοντας μόνο το τελευταίο restore point? Γιατί τα Windows ενσωματώνουν αυτήν την εντολή, που μπορεί να την καλεί κάποιο cleaning πρόγραμμα.

Δοκίμασε πάντως να του μειώσεις τον διαθέσιμο χώρο. Μπορεί στην τελευταία σκάλα, να δεσμεύει μόνο όσο χώρο θεωρεί απαραίτητο και όχι τον μέγιστο που του δίνεις. Υποθέσεις κάνουμε, μπορεί να λέμε και καμιά μ@λ@κια...

Δημοσ.

Και σε μένα ακριβώς το ίδιο κάνει εδώ και κάποιους μήνες ενώ λειτουργούσε άψογα.

Και μένα με έχει σώσει πολλές φορές...

Του έχω 2gb.

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση ότι το restore point κάνει ότι του θυμάται.

Δεν λέω αλλά και εμένα με έσωσε εδώ και δύο μήνες περίπου που το κάλεσα να κάνει την δουλειά του.

Αλλά.....!!!!!

Εχω σε ένα partition τα win xp home gr. Νομιμότατα.

Κρατάει ένα κάρο restore point. Αλλά όσες φορές εκεί το κάλεσα να κάνει την δουλειά του δεν την έκανε ποτέ. Συνεχώς μου ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει αλλαγές στο σύστημά μου. Ετσι εκεί ξεκίνησα και κρατάω ghost. Aλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ του έδινα να γυρίσει το σύστημα πίσω ακόμα και δύο μήνες πρίν το έφτασα και μου έλεγε πάλι ότι δεν έχουν γίνει αλλαγές. Ενω εγώ του φόρτωνα κάθε μέρα και ένα προγραμματάκι. Τι αλλαγές άλλες θέλει δηλαδή ;

Δημοσ.

Αυτό για το "δεν έχουν γίνει αλλαγές", πρώτη φορά το ακούω...

Το μεγαλύτερο σπασιμο το έφαγα όταν μετά από εγκατάσταση του Office2003 θέλησα να γυρίσω πίσω και είδα πως το μόνο restore μου είχε αντικατασταθεί από ένα αυτόματο με όνομα, μαντέψτε: "Εγκαταστάθηκε το Office2003" :twisted: (δεν νευρίασα επειδή το έβλεπα πρωτη φορά, αλλά επειδή πρώτη φορα την πατούσα - είχα ξεχάσει να επαναφέρω το σωστό διαθέσιμο χώρο).

Ήθελα να ήξερα, τι μπορεί να χρησιμεύει ένα point μετά την εγκατσταση ενός προγράμματος ή driver?

Δημοσ.

Μην χολοσκας.Της Microsoft ειναι οποτε οτι μ... και να κανει σφυρα αδιαφορα.Gostαρε για να δεις την υγεια σου.

Δημοσ.

Marcos_Aurilius, πραγματικά απίστευτο!!! Ευτυχώς όταν το χρειάστηκα τότε ήταν μια χαρά. Έχω αρχίσει να νευριάζω τόσο με τη Micro$oft που μου έρχεται να ψάξω να κατεβάσω τον MyDoom για να της ξεσκίσει το site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...