Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, εχω ενα πιστωτικό των 65ευρω απο τα public και θα ηθελα να αγορασω ενα μηχανικο πληκτρολογιο.
με βαση αυτα που διαβαζω/ακουω/βλεπω ΑΛΛΑ δεν εχω δοκιμασει, θα ηθελα cherry mx Brown (οι μπλε ειναι πιο θορυβώδεις απο οσο θα ηθελα).
η χρηση ειναι μονο typing και που και που κανα fps game αλλα χαλαρα πραγματα. το rgb δεν με ενδιαφερει αρκει να εχει ασπρο φωτισμο τουλαχιστον.

λογικα αυτα ειναι ολα τα μηχανικα τους http://www.public.gr/cat/perifereiaka/keyboards/keyboards/?=undefined&N=183275059+319116989&Nrpp=36&_dyncharset=UTF-8&origUrl=%2Fcat%2Fperifereiaka%2Fkeyboards%2Fkeyboards%2F 

ποια ειναι brown? η ποια εχουν ποιοτικες αντιγραφες πιο κοντα στους brown? τι προτείνεται?

Επεξ/σία από iakoboss7
Δημοσ.

εχω corsair με mx speed διακοπτες. ειναι ιδανικοι, και αν διαθετεις τα χρηματα δεν θα το μετανιωσεις. ετσι κι αλλιως μια φορα παίρνεις μηχανικο πληκτρολογιο

προτίμησε K95 platinum.  

• Like 1
Δημοσ.

Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι η υποχρέωση σε πιστωτικό είναι παράνομη, και ότι αγοράζεις αξιόλογα μηχανικά με μπλέ ή κόκκινους διακόπτες (ναι, όχι καφέ δυστυχώς), με κάτω απο 30 ευρώ, γιατί δεν παίρνεις μηχανικό απο αλλού;

Δημοσ.

Με καφέ διακόπτες πρέπει να είναι το Roccat Suora Mechanical. Και είναι από τα φτηνότερα στα 83 ευρώ. Δες και αυτό το review 

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας, αγοραστηκε απο το eshop το genesis thor 300 με red outemu διακοπτες (περιμενω orings σε 2 μεγεθη απο ebay επισης), στα 29 ευρω ηταν τσαμπα!

θα κρατησω το πιστωτικο για κατι αλλο.

Δημοσ.

Η προσφορά του eshop είναι εξαιρετική και θα στην είχα αναφέρει απλά υπέθεσα ότι ήθελες να κάνεις χρήση του πιστωτικού από τα public.

καλοδούλευτο, δεν νομίζω να σε απογοητεύσει. Έχω 2 Genesis με καφε διακόπτες αγορασμένα από crazy sundays και έχουν βγει εξαιρετικά.

Δημοσ.

Ναι το RX85 εννοώ. Το έχω στην απλή έκδοση με τα άσπρα led για εμένα (αγορασμένο στα 59,90€ πριν ένα χρόνο σε crazy sunday με κανονική τιμή τότε τα 89,90) και στην πιο πρόσφατη με τον full RGB φωτισμό για τον πιτσιρικά μου (προσφορά πριν 1 -2 μήνες στα 64,9€ πάλι σε crazy sunday με κανονική τα 89,90)

Προσωπικά μετά από τόσα χρόνια έχω κατασταλάξει σε 2-3 πράγματα που μου είναι απολύτως απαραίτητα, όπως να είναι μηχανικό, να έχει υποστήριξη καρπών (wrist rest) να έχει φωτισμό (βοηθάει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού) και να έχει multimedia controls ειδικά για τον ήχο (ξεχωριστά buttons +/- ή περιστροφική ροδέλα). Από το Thor δυστυχώς λείπουν 2 από τα απαραίτητα κατ' εμέ. Επίσης δεν με ενθουσιάζει ο πράσινος φωτισμός (προτιμώ τα λευκα led).

Στα συν του RX85 σαν κατασκευή είναι η πάνω πλάκα από βουρτσιζμένο αλουμίνιο, που του δίνει μια συμπαγή, στιβαρή και πιο premium αίσθηση. Το Thor νομίζω ότι είναι εξολοκλήρου πλαστικό.

Να πιστοποιήσω επίσης ότι μεχρι στιγμής είμαι εξαιρετικά ικανοποημένος από πλευράς ποιότητας κατασκευής. Ισάξια και αρκετές φορές ανώτερη από "άλλα επώνυμα¨  Και το λέω μετά λόγου γνώσης, καθώς έχω άλλα 2 μηχανικά: ένα razer black widow (blue switches) και ένα original Cherry (αγορασμένο από Αγγλία) και αυτό με μπλε διακόπτες.

Εγώ θα πήγαινα για το RX85, αλλά αν μπορείς να ζήσεις χωρίς τα δικά μου προαπαιτούμενα θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά καλή αγορά με 30 μόλις ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Συμφωνώ, με μια διόρθωση ότι το Thor είναι εξ ολοκλήρου μεταλλικό.

Sorry, δεν το είχα υπόψη. Ούτε στο site της εταιρείας αναφέρει κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/3/2018 στις 11:28 ΜΜ, handsomegamer είπε

εχω corsair με mx speed διακοπτες. ειναι ιδανικοι, και αν διαθετεις τα χρηματα δεν θα το μετανιωσεις. ετσι κι αλλιως μια φορα παίρνεις μηχανικο πληκτρολογιο

προτίμησε K95 platinum.  

Συμφωνώ με το σκεπτικό σου. Εγώ πήρα για πρώτη φορά gaming και διάλεξα το k95 platinum που το είχε προσφορά το Πλαίσιο πριν 1 μήνα, περίπου. Άλλη διάσταση και στο typing και στο gaming!-

Επεξ/σία από siralexgio7
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

που να τα βρω 200 ευρω βρε παιδια? :P

προς το παρον προσπαθω να βολεφτω το genesis

Είσαι ωραίος!!! Η αλήθεια είναι ότι θέλει προγραμματισμό. Δεν πάνε μία κι έξω αυτά τα ποσά. Βάζεις στόχο, μαζεύεις σιγά-σιγά και όταν έρθει η ώρα..."χτυπάς". Ίσως βάλεις και καμιά δόση... Πάντως, όταν το πήρα εγώ, είχε 170€. Και υπολογίζω(;) να πάρω (αν πάρω) και 20€ από την πώληση του παλιού σετ, που είχα. Τώρα βέβαια, αυτά, όπως λέω πάντα, είναι σχετικά, φίλε.-

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...