Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

μολις έγινα κάτοχος ενός iPad 2017 και θα ήθελα λίγο να με κατατοπισετε καθώς δεν έχω ιδέα από το οικοσύστημα του μήλου.

εφτιαξα iCloud και αναβάθμισα στην τελευταία έκδοση.

απο εκεί και πέρα χρειάζεται να απάνω κάτι άλλο;

εχετε να προτείνετε κάποιες ρυθμίσεις η must have apps;

το θέλω για την σχολή μου κυρίως όποτε πέρα από browsing και ταινίες θα διαβάζω pdf, ebooks καθώς και αρχεία office. Για βασικό mail χρησιμοποιώ της Microsoft , να το προσθέσω στο mail app η να κατεβάσω το outlook;

χρησιμα apps για productivity έχετε να μου προτείνετε; Επίσης θα ήθελα μια θήκη και Bluetooth keyboard. Από θήκη έχω δει μια δερμάτινη της casemade υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά;

ευχαριστω

Δημοσ.

Καταρχήν με γεια το iPad.

Ίσως να χρειαστεί να μάθεις να κάνεις backup μέσω itunes . Κάτι άλλο δεν νομίζω να χρειάζεσαι. Θα σου έλεγα να κατέβαζες το icloud drive αλλά το περιλαμβάνει πια το IOS οπότε δεν χρειάζεται να το προσθέσεις. 

Ότι app χρειάζεσαι για τα βασικά (office, email, web browser, επεξεργασία video) την έχεις ήδη.  Ίσως να χρειαστείς κάποιο app για επεξεργασία εικόνας. Άλλες Apps μπορείς να βρεις μέσω App store δωρεάν ή μη.   

Προσωπικά χρησιμοποιώ το email app που έχει το  IOS. Μια χαρά μπορείς να ελέγχεις τον hotmail λογαριασμό σου από κει. 

Για θήκες και keyboards να σου πω δεν γνωρίζω μιας και δεν είχα ποτέ iPad.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kriosgr είπε

Καταρχήν με γεια το iPad.

Ίσως να χρειαστεί να μάθεις να κάνεις backup μέσω itunes . Κάτι άλλο δεν νομίζω να χρειάζεσαι. Θα σου έλεγα να κατέβαζες το icloud drive αλλά το περιλαμβάνει πια το IOS οπότε δεν χρειάζεται να το προσθέσεις. 

Ότι app χρειάζεσαι για τα βασικά (office, email, web browser, επεξεργασία video) την έχεις ήδη.  Ίσως να χρειαστείς κάποιο app για επεξεργασία εικόνας. Άλλες Apps μπορείς να βρεις μέσω App store δωρεάν ή μη.   

Προσωπικά χρησιμοποιώ το email app που έχει το  IOS. Μια χαρά μπορείς να ελέγχεις τον hotmail λογαριασμό σου από κει. 

Για θήκες και keyboards να σου πω δεν γνωρίζω μιας και δεν είχα ποτέ iPad.

έβαλα τα office apps της MS καθώς και το onedrive μου. Κάτι που με έχει μπερδέψει είναι το εξής, έχω ανεβάσει στο icloud ένα φάκελο με αρκετά ebooks(PDFs). Αυτά μπορούν να εμφανιστούν με κάποιο τρόπο στο ibooks ώστε να έχω όλη την συλλογή των βιβλίων μου εκεί και να μην κάθομαι να ψάχνω από το files ένα ένα το βιβλίο που θέλω να ανοίξω;

το ibooks είναι ενεργό στο icloud.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris013 είπε

έβαλα τα office apps της MS καθώς και το onedrive μου. Κάτι που με έχει μπερδέψει είναι το εξής, έχω ανεβάσει στο icloud ένα φάκελο με αρκετά ebooks(PDFs). Αυτά μπορούν να εμφανιστούν με κάποιο τρόπο στο ibooks ώστε να έχω όλη την συλλογή των βιβλίων μου εκεί και να μην κάθομαι να ψάχνω από το files ένα ένα το βιβλίο που θέλω να ανοίξω;

το ibooks είναι ενεργό στο icloud.

Απ' ότι διαβάζω συγχρονίζοντας το ibooks με το icloud μπορείς να διαβάζεις μέσω του App τα PDF αρχεία που έχεις αποθηκεύσει στο icloud σαν βιβλία.

Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν παίζει ρόλο αν τα PDF  αρχεία αυτά είναι πεταμένα χύμα μέσα στο icloud ή σε φάκελο όλα μαζί. Αν δηλαδή το ibooks ψάχνει για PDF στο root του icloud μόνο ή και σε υποφακέλους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...