Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Ειμαι συνδεδεμενος στο internet και ξαφνικα σταματαω να βλεπω ΟΛΕΣ τις σελιδες.Ουτε το outllok expess δουλευει για email.Μονο ο msn εξακολουθει να δουλευει...Κανω αποσυνδεση και ξανα συνδεση και για 2-3 λεπτα ειμαι ΟΚ.Μετα παλι τα ιδια.Η Tellas με παραπεμπει στον ΟΤΕ και εκει δεν ξερουν τιποτα.ΘΑ το κοιταξουν λενε.Εκανα reset και το netmod και το US Robotics dsl modem.Προβλημα προγραμματος δεν πρεπει να ειναι γιατι και ο φορητος τα ιδια κανει...Εσβησα χωρις αποτελεσμα τα cookies κλπ και ετρεξα το ad ware.Καμμια καλη ιδεα για το τι φταιει ????Ευχαριστω.Θα φυγω τωρα και ελπιζω μεχρι το βραδυ που θα γυρισω να ειναι ολα καλιτερα...Εχω dsl 384/128 με Tellas.Κατι ping που δοκιμασα απετυχαν. :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Γιάννη, έχεις pm! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Τωρα γυρισα και φαινεται να ειναι ΟΚ.Σε ευχαριστω Χριστινα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Πάντα στην διάθεσή σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edgar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 telika, apo periergia kai mono, ti paixtike? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 telika, apo periergia kai mono, ti paixtike? Μακαρι ναξερα κι εγω.Με πηραν και απο τον ΟΤΕ σημερα και μου ειπαν οτι απο εκει δεν εβλεπαν προβλημα και μαλλον ο isp εφταιγε...Η αιωνια διαμαχη ΟΤΕ και providers!!!!! :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.