Προς το περιεχόμενο

Playstation Plus -25% / 44,99 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ.  Μόλις έλαβα email από την Sony.

Τρέχει γι ακόμη μια φορά σε προσφορά -25% και ισχύει μέχρι 23 Μαρτίου.

Παραθέτω το mail όπως το έλαβα:

Συνέχισε να αναβαθμίζεις το παιχνίδι σου και μην χάσεις αυτήν την προσφορά περιορισμένης διάρκειας, για να επωφεληθείς μιας έκπτωσης 25% στην ετήσια συνδρομή του PlayStation™Plus.*

Αυτή η αποκλειστική προσφορά μας στη συνδρομή με το πιο οικονομικό πακέτο λήγει στις 23 Μαρτίου 10:00 GMT. Μην τη χάσεις!

**Έχει κάνει price match και το public  απ όσο είδα οπότε προφανώς θα ακολουθήσουν όλες οι μεγάλες αλυσίδες αν δεν το έχουν κάνει ήδη.

😁

Επεξ/σία από MontzOlee
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχε ανοίξει κι ο @hasiotis_john ένα θέμα με αυτή την προφορά που τώρα δεν το βλέπω στις πρώτες 3-4 σελίδες. Το διέγραψαν μάλλον;

Επεξ/σία από saxos55
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ φίλε έψαξα 3-4  σελίδες και μετά έκανα το ποστ.

Αν έχει γίνει ήδη αναφορά στην προσφορά πάω πάσο.

Δημοσ.

Καλημέρα 

Ακριβώς δεν έχεις να κάνεις κάτι.  Απλά πηγαίνεις στο store κ την αγοράζεις στα 45 ευρώ αντί των 60.

Btw από τοτε που την πήγαν 60 πρέπει να είναι άνετα η 4-5 φορά που την βγάζουν με μείον 25-30%..

Δημοσ.

και κάνοντας την συνδρομή τι κερδίζω; επειδή δεν εχω ξανασχοληθει αν μπορειτε να μου πειτε σε 2-3 γραμμές. ευχαριστώ

Δημοσ.

Εσυ κερδιζεις 15 ευρω γιατι εκανε 60 και  η sony κερδιζει 45 ευρω. Οποτε win/win που λενε και στις πλαγιές του Τυμφρηστού στην Ευρυτανία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, dionysg είπε

Εσυ κερδιζεις 15 ευρω γιατι εκανε 60 και  η sony κερδιζει 45 ευρω. Οποτε win/win που λενε και στις πλαγιές του Τυμφρηστού στην Ευρυτανία

Δε νομίζω πως ρωτούσε ακριβώς αυτό. @fysikosΕδώ οι απαντήσεις που θες:

http://www.athinorama.gr/digital/games/article.aspx?id=2502161

Επεξ/σία από saxos55
  • Like 1
Δημοσ.

κάπου διάβασα ότι τα δωρεάν παιχνίδια για το ps3 θα πάψουν να προσφέρονται. άρα αξίζει για κατόχους ps3;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, argi73 είπε

υπάρχει και σε φυσικά καταστηματα (Public κλπ) . Εγώ την πήρα από kotsovolo σε 3 ατοκες.. 

Το έχω αναφέρει κ εγώ φίλε.  Προφανώς Όλα τα "μεγαλα" θα την Πάμε στην ίδια τιμή. 

Η συνδρομή προσφέρει online multiplayer καθώς κ δωρεάν παιχνίδια σε ps4 ,ps3 & ps vita 

,έχουν αλλάξει λίγο οι όροι οπότε ψάξτε το λίγο. 

Κατ' εμέ πάντα είχα κ θα έχω γιατί παίζω με φίλους 

ΥΓ: και να έχεις ήδη ενεργή συνδρομή άμα βάλεις κάρτα τώρα προστίθεται κανονικά στον υπάρχον χρόνο σας.

Γνωστό μεν αλλά το γράφω για κάποιον που μπορεί να του λήγει σε 1-2 μήνες πχ κ έχει ενδοιασμούς δε..

Δεν αποτελεί τρελή προσφορά αν κ εγώ την ανάρτησα αφού συχνά πυκνά βγάζει ωστοσο τα μεον 15 ευρώ είμαι σοβαρή υπόθεση...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fysikos είπε

κάπου διάβασα ότι τα δωρεάν παιχνίδια για το ps3 θα πάψουν να προσφέρονται. άρα αξίζει για κατόχους ps3;

Απο τον επομενο μηνα θα σταματησουν να δινουν παιχνιδια PS3 και PS Vita, οποτε το μονο σου οφελος θα ειναι καποιες μειωμενες τιμες στο store (δεδομενου πως στο PS3 δεν το χρειαζεσαι για να παιξεις online). Κατ'εμε δεν αξιζει αν δεν εχεις PS4. Πλεον μονο 2 παιχνιδια  για PS4 δινει και ισως ενα ακομα για PS VR.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...